- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- голяма разлика във възраста има ли надежда
Абсолютно съгласна.Първоначално написано от marin4itu
Това дори не е законно. Под 14 години се водиш малолетна. Той е пълнолетен. Ако родителите ти решат, могат да го осъдят безпроблемно.
Няма значение колко е зряло момичето, на тая възраст вие не сте ЖЕНИ. Вие сте момиченца. Нямате цици, нямате оформени тела, някои от вас нямат и цикъл. Още сменяте млечни зъби. Сега ви е времето за срамежливи връзки тип "държане за ръчичка", а едно 18-годишно момче под връзка разбира зрели взаимоотношения, в които има и секс, колкото и нелепо да ви звучи, точно защото сте деца и е нормално да ви се види, че сексът не е важен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
5 години даже е много нормална разлика, но НЕ и когато момичето е на 13.. Момчетата точно сега с в разгара на пубертета .., а ти сега навлизаш в него. Не мисля, че има надежда, но все пак ти си знаеш .. всъщност, щом питаш тук - не знаеш, но това е отделен въпрос.. ;]
Да съм казала, че отказвам се?!
Съгласна съм,въпреки че познавам една на 13,която ходи предимно с такива.Тя не се държи детски обаче.Първоначално написано от marin4itu
Между другото не знам за всички на 18-19 обаче повечето,които познавам не са чак толкова зрели,колкото ги описвате.Даже и хора на 20.Различни хора има всеки случай.Зависи,тя може и да се държи по-зряло,може и той да реши,че не му пречи разликата в годините,може и обратното.По скоро тя сама трябва да разбере,понеже има много различни хора.
просто всички момчета на или близо до моята възраст се държът като хлапаци а той е някак си ЗРЯЛ.
А ти на колко си всъщност??? Явно имаш голям опит с момчетата, за да знаеш кой е зрял и кой не...![]()
Разликата ви от 5 години не е никак малка. А и той едва ли те взима толкова сериозно както ти. За него сигурно си някаква мимолетна връзка,а ти ще страдаш,защото ще се влюбиш в него. И сигурно няма да има хепи енд тук.
Ако гледаш статистики и слушаш хората във форумите - няма надежда.
Ако обаче слушаш себе си и направите всичко възможно да сте щастливи - има надежда.
Освен това ти си го искаш... Стига да вярваш, че е възможно да сте заедно, ще бъдете. И да направите каквото трябва.
Изглежда обаче сама не вярваш щом разликата ти се струва проблем. : )
Да ти кажа честно, и аз се обезверявам, а винаги съм си харесвала доста по-големи момчета от мен. И честно казано, не ми пука нормални ли сме, ненормални ли сме, искам да съм щастлива. И то искам да съм щастлива с човек на 22години, примерно. Без да ме интересува колко е ненормално, неестествено и той какъв балък е да се хване с ученичка като мен.
Такива ми ти.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Подкрепям ;]Първоначално написано от c14m
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
jghgh, ти си на 18 (всъщност не знам дали ги имаш навършени), а не на 13.. Много добре знаеш какво искаш. Не можеш да ме убедиш, че на 13 си разсъждавала както разсъждаваш в момента вече на тези години.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да, така е : ( Имаш право, но пък и на 13 също съм се занимавала все с по-големи. Беше си грешка де.Но се надявам в случая в темата да не е така!
На 14 ходих с 19 годишно момче и т'ва си ми беше най-яката връзка, стига сама да не я бях развалила с глупостите ми.. Той може да не е бил нормален да се хваща с мен, ама все пак.
пп. Имам 18 вече.Но все пак пак си мисля че 4-5 години са голяма разлика и това ме обезкуражава. Но как да е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
При положение, че си на 18 години, разлика от 4-5 години не е голяма. Нашите имат разлика 5 години и са тръгнали, когато мама е била на 17.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Голяма разлика означава 20+ години![]()
Къв е проблема с 5 год разлика? Просто ако беше на 16-17, а той на 22-23 щеше да звучи по друг начин, но инъче си е перфектно, почти всички на моята възраст/18/ имат гаджета на по 13-14 год! Например моите родители имат 10 год разлика и живеят 20 год заедно вече, тъй,че няя голямо зн възрастта, от нашия клас на едни майка му е набор 72, а баща му е набор 38 и кво?
^ Е вече наистина взе да става брутално.![]()
Проблемът иначе е, че по времето, в което тя трябва да си е измила вече зъбките и да е в леглото, нейният възлюбен тепърва ще излиза някъде с приятели и обратното - по времето, по което той се прибира и ляга да спи, тя вече трябва да ходи на училище. Някак, все си мисля, че момче, на което му предстои кандидатстване или което работи, т.е издържа се сам, учи се да бъде самостоятелен, организиран и пр., няма да има много допирни точки с момиченце, на което най-големите му грижи са, че не си е написало домашното по математика или му се е олющил лака за нокти.
^какви са тези еднопланови съчинения без картинка? сериозно, знам, че е лесно да боравим с типажи, обаче е смешно. в крайна сметка взаимоотношения се градят между индивиди, не м/у групи, но какво ли разбирам аз...
Наистина не е казано, че е от излизащият тип или че 13-годишната се интересува само от лака си за нокти, но Мармаладка е права като цяло.
Коя майка ще пусне 13-годишната си дъщеря навън посреднощ, за да е с 18-годишния си приятел?
Това са фактитеПървоначално написано от dydinka11
Пък и ти можеш ли да кажеш , че нейният 18 годишен е като твоя 19 годишен ? Това , че твоя за сега те чака , не значи , че и нея ще я чакат.
Усмихвайте се ! : )))
~
5 години принципно не са голяма разлика, но не в случая. Ако става въпрос за момиче на 18 и момче на 23 примерно става, но не и 13-18... и хора, стига сте давали примери как родителите ви имат 10 години разлика... и мойте имат 8, обаче те не са започнали връзка когато майка ми е била на 13. Ако на някои родителите му са - евалата, но тогава времената са били различни. Повечето момчета в днешно време на по 16 и нагоре, че и по-малки вече даже за жалост, се интересуват от секс, така че не мисля, че ако тръгнете, ще издържи дълго без да го поиска от теб. Това все пак е важна част от една връзка, дори и да не си го разбрала още. Разбира се, ако и той те харесва, ще те чака колкото се налага, но рано или късно все ще му писне, а ти не бива да започваш да водиш полов живот на твоята възраст. Какво всички малки само батковците ги гледате? Били са по-зрели :Д:Д То си е до човека, както има незрели на 12 така има и на 20... за мен възрастта никога не е била от значение, както и с по-големи съм била, така и с такива на моята възраст, и с по-малки от мен. Дори в момента приятелят ми е малко по-малък от мен, и изобщо не ми пука.
Имам приятели, които тръгнаха, когато тя беше на 12, а той на 20 .. вече 3та година са заедно. За любовта няма граници.