.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Знак за ревност ли е?

Здравейте, наскоро си публикувах тук моята история, става въпрос за тази:
    Здравейте! Казвам се Радостина и съм на 17 години!
    ---------------------------------------------------
    когато бях на 15 години в класа ни дойдоха 3-ма нови уеници още при влизането на момчето аз се влюбих в него ии така цяла година.......много се надявах и той да ме харесва иии следкато свърши учебната година той ми каза че ме харесва станахме си...бяхме заедно около 1 година и половина през тази 1 година аз се чуствах невероятно той винаги ме подкрепяше, защитаваше, беше с мене, простоо...но преди около 3 седмици ми каза че късаме аз го попитах защо той каза че незнае;....дни по късно се оказа че на всички е казал различно....((аз го приех мн мн тежко винаги съм рзчитала на него нямах желание за живот, нямах апетит, неможах да спя, не исках да виждам никого)) иии така това е моята история ии искам много да Ви помоля да ми помогнете искам да направя нещо искам да разбера дали ме обича ии искам да се съберем знам че неможе да стане ето така но..просто искам няколко съвета..благодаря Ви много..
    --------------------------------
    Вие страшно много ми помогнахте за което ви много благодаряя
    ------
    няколко дена подред той ми държи сметка защо съм ходила с това момче и защо като съм си тръгнала съм го прегърнала, а аз нямям някакви специални отнешения с това момче. Та въпросът ми е това ревност ли е. И ако се държи така дали той има още чувства?
    Ms. Justt Perfktt..<3333

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може просто да му е наранено егото от мисълта, че си го преодоляла/заменила бързо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    1. мисля че момчето е постъпило глупаво.
    2. може просто да си мисли че те притежава.
    3. възможно е и ти да си права.

подкрепям kalpazanka
    B

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не си с него вече ама нямаш право да се държиш приятелски с друго момче Може и наистина да ревнува.Най-добре си поговорете сериозно кой какво изпитва.

защо да не мога?
    Ms. Justt Perfktt..<3333

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Първо си оправи правописа!!
    Явно те ревнува щом ти държи такава сметка..
    Поговори с него и се изяснете!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Може нещо да му е щтракнало в ума и това "касам с тебе" да е било лъжа, и после да ти държи сметка, що си прегърнала т'ва момче .. може пък и в съсзнанието си да си мисли че още сте заедно.. ! Абе най-добре го покани в някой парк,кафене ии т.н. и поговорете малко ! УСПЕХ от мен
    ESL !!!

много Ви благодаря
    Ms. Justt Perfktt..<3333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си