.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Дали?

Дали?

Здрасти,на 16 съм и с приятеля ми (18 годишен е) наскоро започнахме да правим секс.Правили сме го около 4/5 пъти,но последния път продължи 2 часа някъде и изпробвахме най-различни пози(сигурно се сменили десетина пози) и пак не успя да свърши.Може би е зареди оралната любов незнам,но въпроса ми не е това. според вас дали има вероятност бързо да си писнем като започнем ката от скоро да ги сменяме толкова...

П.П.Да! той ми е първият. и ще съм ви много благодарна акоо няма излишни коментари и ми съдействате

Благодаря предварително!!

Вие те първа започвате да експериментирате, така ще откриете кои пози ви харесват повече и с времето, като се опознаете повече (не говоря само сексуално), ще ви е по-приятно даже и от сега да сте заедно.
    Когато двама души истински се обичат, няма място за "омръзване"...

Еми не трябва на всяка секунда да се сменят позите, ако искаш да го докараш докрай. Ние няма от къде да знаем за колко време ще си омръзнете.. Различни хора.

Ама определено скоро ще те зареже, ако продължаваш да не го задоволяваш.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от kyon

Понякога "задоволяването" е равносилно на "свършването", но нали разбираш те са две различни неща... Въпреки това както казва приятелят ми "сексът с теб ме прави по-щастлив от колкото самото свършване "...

Цитирай Първоначално написано от SheDevil

Понякога "задоволяването" е равносилно на "свършването", но нали разбираш те са две различни неща... Въпреки това както казва приятелят ми "сексът с теб ме прави по-щастлив от колкото самото свършване "...
    Остави го 5 пъти точно преди края и после кажи какво вика.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от SheDevil

Остави го 5 пъти точно преди края и после кажи какво вика.
    офф топик: е не пет пъти но съм го оставяла няколко пъти.... ама виж и аз не мога без секс направо полудявам.../а все още сме заедно де!/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Проблемът за трудното свършване може да е в главата му. Вероятно се тревожи боли ли те, дали не прониква прекалено много, дали той ще успее да те задоволи и т. н.
    Новият партньор е стрес, не само удоволствие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Това за свършването се случва за първи път пак бяхме правили секс за втори път и си мислех че има нещо общо или пък защото кондома беше като "вътрешна гума на колело ":д . Благодаря за мненията ви отново ^^

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Проблемът за трудното свършване може да е в главата му. Вероятно се тревожи боли ли те, дали не прониква прекалено много, дали той ще успее да те задоволи и т. н.
    Новият партньор е стрес, не само удоволствие.
    +1 ... и аз не можех да свършвам в началото. Само се притеснявах за ей тез неща ;д но с времето като си свикнете всичко ще е чук !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си