- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отношенията и хората.
Въпросът е доста разнообразен за интерперация.
Ето го и него.
къде дрогарите и другарите се припокриват и къде се различават. Кога дрогарят става другар и обратното.
в повечето случай дрогарите са алчни и търсят ползата от дрогаруването, докато другарите трябва да са щедри и любвеобилни, НО това е на теория
иначе дрогаря може да стане другар, ако поне единия има от точките на другаря
много мислене
изморих се
there there.
определени действия не изискват тонове мислене.
![]()
дрогаруването е готино нещо, особено когато си Господ
когато си Годспод си господар на дрогаруването.
малко завиждам вече, не злорадствай.
е айде дано е благородно завиждане, че Господ би тряяало да е добър, ама тва е само на теория
Нещо не ви се завръзва лафа.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
трябва да има нещо и за бедните души.Първоначално написано от kyon
Щях да ви командировам във Философия и религия, ако не беше играта на думи. Вразумявайте се.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аре поне се скарайте, че днес никой не ще да ми прави сеира![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Спокойно калпазанке. дай малко свобода и ще ти е мирна главата (това не е заплаха)
една темичка може да си я ползвам за простотиите no?
хляб и зрелища, а?Първоначално написано от kyon
изискан начин да си изкажеш ценностите.
То с такива добри хора, само ти се пълни душата с благодат.
има ли дрогари, Господ е ток и жица
обаче, не винаги става......
да няма притеснения тогава.Първоначално написано от elysunny
аз чета сега нещо спирит-ала-бала.
и за това честито. хъ.
утрееееееееееееееееееееее ееееееееееееее![]()
исках днеска за Мобито ама много се ебаха нещата
и утре софия-бургас.
не е ли бая път ?
само едно нещо прави тоя път лесен.
дрогаря с песен !
иначе доста е, сутринта раничко тръгвам
ами освен да пожелая приятно прикарване и доволни моменти![]()
![]()
![]()
![]()
ама многооооооооооооооооооооо оо не е яд за Мобитоооооо, иначе мерси, мойте любимци са там, тъй че ще е мн доволно
уош, не разбираш от дума.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!