.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Тоя 6 месечния.... Си изкарал почивката без да се сети за тебе. Накрая се е прибрал осъзнал че му е скучно явно или и аз нз И решил да ти пише, че се му липсваш ала бала... Ти сама решаваш дали да му вярваш или не.
    Но лично аз не бих го отразила, щях да си остана при новото момче и да дам шанс както на него така и на мене. И аз имах един такъв дето 2 години ми въртеше главата. И един ден като си тръгна си казах ок това е щом веднъж си тръгва ще го направи и др път. Така, че сега и да ми реве и да ми се тръшка не ме интересува. Срещнах ново момче на което мисля да дам шанс и с което да бъда щастлива. Такива бивши не на мене.
    Но както казах ти решаваш по-добре пробвай с новото момче. Ония другия да е мислил навреме.

Mен ми прави впечатление че момчето което обичаш просто се връща след месец и се сети за теб?Като се върна се сети за теб след цял месец??? все едно забавлението на морето свърши и сега обратно при теб...сигурна ли ци че обичаш това момче за месец ти забравяш "истиснката си любов'' той също те забравя странни неща.И как забравяш бившия и като ти праща смс изведнъж разбираш колкото ти е липсвал и докато ти е липсвал и не сте говорели ти си тръгнала с новото момче?Защо като ти е "липсвал бившия си тръгнала с друго момче???WHY?..сигурна ли си че ако се върнеш при него всичко ще е както преди ???Защото сега имаш момче което те обича което те е накарало да забравиш предишния и най важно те прави щастлива!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ако може никой да не ме съди за това , което ще напише , понеже не съм малка , и когато казвам , че го обичам , не го казвам просто така , благодаря предварително Та, аз съм на 17
    stopped reading here.

ако реално си мислиш, че на 17 не си малка, значи някъде по линията нещо се е объркало.

the same...
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Нито един от двамата-бившият не е бивш без причина...ако сте вдигали такъв скандал и сте се наранявали взаимно с думи и действия пак ще се повтори....другото момче не схванах как така си го харесала,признала си му чувствата си и сега те са изчезнали напълно изведнъж щом бившия е звъннал..Не го наранявай и го остави за негово добро...Може на години да не си толкова малка,но си объркана и чувствата ти са така преплетени,че който и да избереш ще го нараниш....защо не предложиш и на 2мата да си останете приятели,да си прочистиш малко главата и тогава да вземеш трезво решение с кого и защо ще си

До колкото разбирам ти си същия темперамент като мен "драсни - пални - клечица" ... Сега ще ти кажа аз как постъпих, а ти вече си решаваш за напред как ще ти е по - добре! Подобна история, но доста по - оплетена .. Запознах се с едно момче, което беше точно това, което търсех, интелигентен, симпатичен, атлетичен, любопитен, с огромно чувство за хумор, прекарвахме часове наред в луд смях.. Общо взето всичко беше идеално, дълги разходки, много обиколки .. с една думи приказка .. И изведнъж дойде антракта, всичко на което се опитвах да не обръщам внимание (спрямо него) ни застигна, като започнем от приятелката му, която се прибира от чужбина и завършим с това, че той ще замине с нея ... Сякаш света ми се срути, не бях на себе си доста дълго време, след това осъзнах, че щом веднъж съм изпитала нещо такова трябва просто да продължа да търся, за да го намеря отново... Така си стана 2 месеца, че и отгоре излизах с едно момче, разбирахме се, угаждаше ми, винаги се съгласяваше ... мъж мечта ... и точно това ме влудяваше, трябваше ми тръпка, спор, дебат както искаш го наречи, нещо което да ме разпали .. е това нещо липсваше при новия, винаги беше съгласен ... И един ден неочаквано виждам колата на "голямата ми любов", и едно сладко смс-че "Слънчице изглеждаш по - добре от когато и да било" .. колкото и да ми беше накипяло, колкото и да ми се искаше да отида и да му разбия носа, неможах, сетих се за всички часове изкарани в спорове, безкрайните разходки и всичко и просто отидох и го целунах ...
    Та съвета ми е, върви там където си истински щастлива, при този, които прави всичко възможно да те зарадва , а и незабравяй тръпката, страстта и т.н., защото без тях една връзка е тотално обречена на провал .. Успех от мен!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    С бившия ти не е станало кой знае какво.. нито те е наранил физически,нито нищо.Просто ти е казал тези думи в гнева си и аз съм същата.Върни се при него,с него си щастлива,има ли смисъл въобще да пишеш тук,като знаеш кого ще избереш ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Бивш ли е .. значи има за какво да е станал такъв!
    Не се сеща за теб месец и изведнъж ти пише смс и ти като куче лапваш кокала .. адски зряло е ..
    Ясно е, че тук какъвто и съвет да получиш ще нараниш новото момче заради едното минало ..

.. и после защо добрите момчета ставали курвари ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си