.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Пф... пичове много ми е кофти :(

Попринцип нямам много приятели.. имам двама - трима от училище и това е ... просто така се стекоха нещата в моя живот, че не успях да изградя кой знае какви приятелства, дори и така наречените "колкото за излизането" .. Цяла ваканция прекарах затворен вкъщи между тези сини и вече задушаващи ме стени (хах... малко лирика) и тук-таме навън и то не за да изляза с някой, ами да се разкарам просто ей така.. Знам, кофти е .. ще помислите, че съм лузър и аутсайдер, но не е точно така.. Просто явно не ми е излязъл късмета или не знам.. Комуникативно, добре изглеждащо момче съм, а дори и приятелка си нямам още.. стоя си вкъщи.. живота си минава и аз не мога да изпитам удоволствията, които ми предлага... Е, може би като стана студент.. Евентуално.. но знае ли човек? ... А иначе знам, че хората харесват да излизат с мен, добър слушател съм попринцип, не винаги толкова забавен (по-скоро на настроения), на моменти скучен, но всеки си има недостатъци нали? Но проблема е там, че дори и да знам, че хората ме харесват като човек и характер, не знам къде да ги търся тези приятели.. Иска ми се.. Винаги си казвам.. "ЕЙ айде утре ще се запиша на този спорт, онзи спорт" .. и си оставам с това "утре". Винаги се намира някакво оправдание или причина да не се осъществи плануваното от мене действие: Както сега например парите са проблем.. нямам възможност да започна такива тренировки.., но е имало време, когато това не е било проблем.. Какъв е бил тогава? Може би това, че нямам желание, а го правя само за да намеря нови познати, евентуални приятели .. както и да е..

Та разбрахте горе-долу за социалняи ми живот.. пълен шит ..
    Ей сега вчера си дойде един пич от моя клас (много добри приятели сме и много се уважаваме един друг) от село и се обади
    днес излязохме, беше ни много весело, лафихме си, абе супер ден..
    Ще ми се всички да бяха такива, но уви.. Та прибирам се днес и се замислям, колко малко му трябва на човек да е щаслив, а понякога и това малко го няма ..

И да, като започна училище, всичко ще е ок.. все ще намирам тук-таме с някой да изляза, но през останалото време, всичко е супер сиво и черно.. гадно ми е .. мъчно ми е едно такова и просто исках да си го напиша пък и да си го споделя с хора.. анонимно е все пак

П.П

На 17 съм. Не ми гледайте аватара... Слагах го някъде преди 2 години, а сега не ми се сменя.. Много е зле, знам

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Цитирай Първоначално написано от insane7
    Здравей

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    По-добре сам, отколкото в лоша компания...С времето ще си намериш още приятели.И при мен често се случва така, но като знам, че алтернативата на това да остана сама е да изляза с хора, които не мога да трая за повече от 10 мин, предпочитам да си бъда самодостатъчна.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Повече от фен Аватара на ggb
    Да ти имам проблема ;д Моите приятели всеки ден ме викат,хайде да излезем на центара,хайде на боилинг и така и трябва да излизам за да не ми се разсърдят.Гледам да се реванширам като излизам с хората от училище, защото не ми остава време за тях.Все рано или късно ще си намериш приятели с общи интереси.
    at least it was before i fucked everything up

Супер фен Аватара на slicky
    Не знам дали ще сметнеш това,което ще напиша за правилно,но все пак....та не го казвам за 1-ви път,но според мен сега истински приятели е супер трудно да намериш през училищния период.Повечето са такива лицемери и така бързо те забравят.Учи сега,стани студент и там 100 процента ще си намериш дружки на нивото си.

Цитирай Първоначално написано от aras97
    Все си мисля, че много подобни теми се раждат точно през лятото - във времето, когато всеки нанякъде заминава, кой при баба на село, кой на вилата, кой в чужбина на езиково училище, кой на море или планина. И тогава останалият сам в града, без съученици наоколо , почва да се чувства затворен, изолиран и самотен и да прекарва деня си вкъщи.И да си мисли, че е странен. А не е такъв. Излиза си нормално през учебната година с хора, има си контакти, не е някакъв аутсайдер.И в никакъв случай не мисля, че всеки, с когото по принцип излиза, му е приятел, от отсъствието на който да му става чак кофти.
    Затова не мисля, че авторът има нужда от кой знае какъв съвет.Има нужда да почне учебната година, да се върнат хората и да почне пак да си излиза с тях. Пък истинските приятели сред тях ще си проличат.
    Като го написах това, осъзнах че в момента и аз съм в подобна позиция. Познати имам много, излизам с тях, забавляваме се.Приятели не мога да нарека всички тях, но определено в компанията им ми е добре.Но сега наоколо няма никой.И също се оказвам вкъщи сама, залепена за компа.Но това не ме плаши особено,нито ме кара да се чувствам самотна, а само отегчена. Знам, че ще се приберат скоро и пак ще стане по-забавно.
    +1
    Така е.. мен много ме дразни някой път като ме вика една приятелка от балета и друга от училище.. чудя се с коя да изляза, защото не искам да излезем 3-те. А друг ден и двете ги няма.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Дам,определно ти е скучно.

Пич няя се плашиш не се панирай и не го приемай навътре. Най-важното е да не приемаш нещата навътре! Като почнеш да се питаш самия ти кой си защо си и откъде си почва да става лошо. Ти си ТИ и никой ама никой няма право да те променя и съди за това което си. Липсва ти его. Обясняваш, че имаш недостатъци и прочие, по важния въпрос според мен е кой по дяволите няма такива? Всички имаме, ти не си по различен с нищо от останалите. Просто в момента си в такъв период, който е по-скучен от останалото време. Колкото до приятелката недей да се чудиш защо и какво лошо има в теб, тя ще си дойде, може да е и когато най-малко го очакваш!

Така че отиди до чешмата пий една студена вода вадиш си кура и смело напред. А щом нямаш толкова много приятели или познати това означава, че просто не си струва да се занимаваш с хората около теб!

Предлагам, ако си добър в някой спорт да отидеш просто ей така на някое игрище, на което си забелязал, че се събират хора и да се запознаеш с тях.
    Ако пък имаш някви други интереси, пробвай да разбереш дали няма клубове за тях - има доста такива, в които не трябва д се плаща, за да влезеш и се запознаваш с доста хора.

Междувременно си пребоядисай стените.

Предлагам, ако си добър в някой спорт да отидеш просто ей така на някое игрище, на което си забелязал, че се събират хора и да се запознаеш с тях. Ако пък имаш някви други интереси, пробвай да разбереш дали няма клубове за тях - има доста такива, в които не трябва д се плаща, за да влезеш и се запознаваш с доста хора.

Междувременно си пребоядисай стените.
    Хах, те са със тапети.. сини със едно жълто такова.. както и да е де..
    Спорт... по скоро не.. нищо по-професионално, ако ще спортувам, то ще е за кеф или защото ми е щракнало нещо.

П.П .. мерси за коментарите иначе.. някак си не ме успокояват, но благодаря все пак.. И да.. aras е права, може би е защото сме лято, може би е заради друго, но ми е едно такова супер самотно и се чувствам супер гадно.. :д ...

Който каквото иска да ми казва, но аз лично предпочитам да имам мн.познати с които мога да излизам, дори и да не са никак по моя вкус, отколкото да съм на тоя хал.. И това ще мине ясно ми е.. Връщал съм се във времето, виждам съм си старите проблеми и ми е ставало смешно.. е, смешно е сигурно, но то това си е въпрос до възраст може би :д

Абе, може да ти е забавно и без приятели - прави неща, за които винаги си мислел, че ще направиш, но "не си намирал време". Сега може и да не се сещаш за такива, но като се замислиш, може и да ти хрумне нещо.
    Една идея - направи си филмов маратон. Или си изтегли всички серии на Приятели или някой друг по-забавен сериал. Ако не друго, поне настроението ще ти се оправ

Цитирай Първоначално написано от SweetLuna7
    Абе, може да ти е забавно и без приятели - прави неща, за които винаги си мислел, че ще направиш, но "не си намирал време". Сега може и да не се сещаш за такива, но като се замислиш, може и да ти хрумне нещо.
    Една идея - направи си филмов маратон. Или си изтегли всички серии на Приятели или някой друг по-забавен сериал. Ако не друго, поне настроението ще ти се оправ
    Това за филмите е добра идея, но вече съм го минал..
    едва ли има добър сериал, който не съм гледал.. :д
    Рекорда ми е 3 сезона за един ден .. хаха

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Наистина ли предпочиташ да излизаш с хора, които никак не са по твой вкус, отколкото да си сам?Това ме учуди,но все пак твой избор.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Цитирай Първоначално написано от deni979
    Наистина ли предпочиташ да излизаш с хора, които никак не са по твой вкус, отколкото да си сам?Това ме учуди,но все пак твой избор.
    Абе сигурно.. то на думи е едно, на действия друго..
    чак никак, както ми го удебели, сега като се замисля, НЕ.. но..
    попринцип .. С колкото хора съм се изпокарал заради различни интереси .. хах.. имам странния навик и недостатък да се опитвам да променя хората, понякога даже несъзнателно и повечето пъти за по-добро (според мен уж) хаха.. та тъй де... По-скоро просто искам да имам какво да правя и да ми е готино .. а не няк'во гадно . .

Пич толкова ми напомняш на мене, че чак се плаша. Даже и тапетите ми са сини. Але да не ти пука. Имам много познати, малко приятели и може би 1-2 истински приятели. Тва е. Може да казват някои, че са приятели с мене и т.н. щото ме познават, но аз с тях съм нищо повече от познат. Стигнах до извода, че наистина е по-добре сам от колкото в лоша компания. Напълно нормално, но много кофти е да не става лаф с хора, които са много под твойто ниво (прозвуча кифленско), но пък те да си мислят, че са нещо повече от теб. Такива просто се правя, че ги слушам и от време на време ги излагам чрез затапяне.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Ако търсиш истински приятели, които ще са до теб независимо от всичко - не мисля, че училището е мястото, на което ще ги намериш. Да, може би има и такива случаи, но... Погледни нещата така - ако не беше училището да те събере с даден човек, щеше ли изобщо да общуваш с него?
    За сметка на това, ако търсиш приятели за излизане и забавление - съучениците ти са тези хора. Не чакай те да те потърсят, да те извикат, направи го ти. Недей да се затваряш у вас и да се отчайваш. Все ще намериш някой познат, който не е заминал никъде и с който можеш да излезеш.
    И недей да си мислиш, че твоят социален живот е шит, просто лятото всички се омитат на някъде и е съвсем нормално да ти доскучае

Голям фен Аватара на FantaMen
    Попринцип имаш 3 шанса да си намериш приятели...(каквито и да са ... добри и верни или само за компанията... или такива за маса и купони) Това са когато се преместиш в новото училите от 5 до 7 клас .. в друго ново от 8 до 12 клас и в университет...Първото и второто явно си ги пропуснал.. затова съсредоточи се над третото защото изпуснеш ли го искаш не искаш живота е само работа...(е зависи как си го направиш )
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Не се разочаровай. Сигурна съм, че е въпрос на време да си намериш истински приятели и хора, с които да излизаш и да не ти е скучно. Проблемът не е в теб, бъди уверен в това. Знам, че ще ти бъде трудно да ми повярваш, но много ще се радвам ако го направиш. И лятото наистина е време, в което може да ти стане скучно. А колкото до приятелката, сигурна съм, че и нея ще си намериш скоро! Пожелавам ти усмивки и не се сдухвай!

П.П.: От къде си?

Град
    Варна

Re: Пф... пичове много ми е кофти :(

Цитирай Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
    Попринцип нямам много приятели.. имам двама - трима от училище и това е ... просто така се стекоха нещата в моя живот, че не успях да изградя кой знае какви приятелства, дори и така наречените "колкото за излизането" .. Цяла ваканция прекарах затворен вкъщи между тези сини и вече задушаващи ме стени (хах... малко лирика) и тук-таме навън и то не за да изляза с някой, ами да се разкарам просто ей така.. Знам, кофти е .. ще помислите, че съм лузър и аутсайдер, но не е точно така.. Просто явно не ми е излязъл късмета или не знам.. Комуникативно, добре изглеждащо момче съм, а дори и приятелка си нямам още.. стоя си вкъщи.. живота си минава и аз не мога да изпитам удоволствията, които ми предлага... Е, може би като стана студент.. Евентуално.. но знае ли човек? ... А иначе знам, че хората харесват да излизат с мен, добър слушател съм попринцип, не винаги толкова забавен (по-скоро на настроения), на моменти скучен, но всеки си има недостатъци нали? Но проблема е там, че дори и да знам, че хората ме харесват като човек и характер, не знам къде да ги търся тези приятели.. Иска ми се.. Винаги си казвам.. "ЕЙ айде утре ще се запиша на този спорт, онзи спорт" .. и си оставам с това "утре". Винаги се намира някакво оправдание или причина да не се осъществи плануваното от мене действие: Както сега например парите са проблем.. нямам възможност да започна такива тренировки.., но е имало време, когато това не е било проблем.. Какъв е бил тогава? Може би това, че нямам желание, а го правя само за да намеря нови познати, евентуални приятели .. както и да е..

Та разбрахте горе-долу за социалняи ми живот.. пълен шит ..
    Ей сега вчера си дойде един пич от моя клас (много добри приятели сме и много се уважаваме един друг) от село и се обади
    днес излязохме, беше ни много весело, лафихме си, абе супер ден..
    Ще ми се всички да бяха такива, но уви.. Та прибирам се днес и се замислям, колко малко му трябва на човек да е щаслив, а понякога и това малко го няма ..

И да, като започна училище, всичко ще е ок.. все ще намирам тук-таме с някой да изляза, но през останалото време, всичко е супер сиво и черно.. гадно ми е .. мъчно ми е едно такова и просто исках да си го напиша пък и да си го споделя с хора.. анонимно е все пак

П.П

На 17 съм. Не ми гледайте аватара... Слагах го някъде преди 2 години, а сега не ми се сменя.. Много е зле, знам

Честно казано и аз съм така. Даскалото е яко, докато си там има хора наоколо. Свърши то и си викам, ся ще направя това, това , това ама нищо не стана. Хваща ме мързел.
    И сега почти по цял ден дрема в нас, даже няма с кой да си чатя.
    За филми нямам настроение, за музика.. Слушам 2-3 песни по 100 пъти на ден.
    Някак си ми е писнало.Нямам настроение за почти нищо.Преди 10 дена ме заряза приятелката и сега ми е някво кофти, шибано, гадно, смотано, саднато

Иначе за излизане не съм отказал на никой. И аз все си мисля, че е заради мен.Че ми има нещо. Това, че съм с дълга коса, и съм по различен, не ме прави извънземен....
    Незнам вече и аз от какво е.. дали е късмет, или нещо друго...май е от късмета...
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Не знам от кой град си, но ще се опитам да ти препоръчам неща, които можеш да правиш

Като си на компютъра

- търси си готини филми (според жанра, който харесваш)
    - ако те кефят някви компютърни игри, също можеш да играеш
    - чети някаква информация в интернет (примерно, ако те вълнуват коли)
    - 100% слушаш някаква музика, теглиш си парчета и се зарибяваш

Като цяло щом си у дома:

- чети някаква книга/енциклопедия, със сигурност нещо ще ти грабне вниманието и ще ти е интересно четиво.
    - помогни нещо на вашите в някаква работа

Излизай по-често навън

- Дори да не се записваш на спорт, отиди в някой парк и бягай
    - Сега са модерни и лостовете, можеш и на тях да тренираш
    - Някой беше казал да видиш къде се събират да играят мач, баскет. Отиваш при тези хора и се запознавате

Така да седиш вкъщи и да се самосъжеляваш: НЯМА да стане, НЯМА да падне никой приятел от небето. Кефи се на почивката си и си прекарвай готино времето, успех
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Спокойно, всички си минава с времето- от годините е. В твоят период до 2-3 седмици ще си се запознал с някой нов човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си