Попринцип нямам много приятели.. имам двама - трима от училище и това е ... просто така се стекоха нещата в моя живот, че не успях да изградя кой знае какви приятелства, дори и така наречените "колкото за излизането" .. Цяла ваканция прекарах затворен вкъщи между тези сини и вече задушаващи ме стени (хах... малко лирика) и тук-таме навън и то не за да изляза с някой, ами да се разкарам просто ей така.. Знам, кофти е .. ще помислите, че съм лузър и аутсайдер, но не е точно така.. Просто явно не ми е излязъл късмета или не знам.. Комуникативно, добре изглеждащо момче съм, а дори и приятелка си нямам още.. стоя си вкъщи.. живота си минава и аз не мога да изпитам удоволствията, които ми предлага... Е, може би като стана студент.. Евентуално.. но знае ли човек? ... А иначе знам, че хората харесват да излизат с мен, добър слушател съм попринцип, не винаги толкова забавен (по-скоро на настроения), на моменти скучен, но всеки си има недостатъци нали? Но проблема е там, че дори и да знам, че хората ме харесват като човек и характер, не знам къде да ги търся тези приятели.. Иска ми се.. Винаги си казвам.. "ЕЙ айде утре ще се запиша на този спорт, онзи спорт" .. и си оставам с това "утре". Винаги се намира някакво оправдание или причина да не се осъществи плануваното от мене действие: Както сега например парите са проблем.. нямам възможност да започна такива тренировки.., но е имало време, когато това не е било проблем.. Какъв е бил тогава? Може би това, че нямам желание, а го правя само за да намеря нови познати, евентуални приятели .. както и да е..

Та разбрахте горе-долу за социалняи ми живот.. пълен шит ..
Ей сега вчера си дойде един пич от моя клас (много добри приятели сме и много се уважаваме един друг) от село и се обади
днес излязохме, беше ни много весело, лафихме си, абе супер ден..
Ще ми се всички да бяха такива, но уви.. Та прибирам се днес и се замислям, колко малко му трябва на човек да е щаслив, а понякога и това малко го няма ..

И да, като започна училище, всичко ще е ок.. все ще намирам тук-таме с някой да изляза, но през останалото време, всичко е супер сиво и черно.. гадно ми е .. мъчно ми е едно такова и просто исках да си го напиша пък и да си го споделя с хора.. анонимно е все пак

П.П

На 17 съм. Не ми гледайте аватара... Слагах го някъде преди 2 години, а сега не ми се сменя.. Много е зле, знам