.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от Skylife
    Да това ми го изтърси при няколко дни...Искаш ли свирка ме пита...И аз и викам какво трябваше да значи това...А тя ами просто ти казвам че ако си получа секс-а ти ще си получиш свирката ? Аз и викам еми да наемам някоя стая в хотел и да видим..Отговора и беше...мм не не искам секс сега...Може би по нататък ? Вече е уредена 3 дневна почивка в елитен български курорт Ще кажа как е минало...след няколко дни.
    Курвалък,бате,курвалък.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Няма смисъл в случая. Най-много да си спечелиш някой не-много-хубав секс.

Бита карта си от много време.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Ами то и мацето май не знае какво иска! Прави ти намеци после се отмята... Може да я е страх както казаха преди мен притисни я! Понякога имаме нужда от малко натиск ама от МАЛКО! Ако решите въпроса за секса това може да освежи връзката ви, защото ще е нещо ново и за двамата
    In a mad world , only the mad are sane...

Отеби 'спечелването' на мацката обратно или к'вато е схемата.

Най-много обективни да си похарчиш кинтите за нищо, да си скъсаш нервите за нищо и да си загубиш времето - пак за нищо.

Ако това момиче е държало поне малко на теб е щяло да дойде да те види за един ден през тея два месеца, като си си бъхтал кокалите. Самия факт, че не го е направило трябва да ти подсказва някакви неща.

Заеби и търси човек, който да те разбира и да знае какво означава да имаш човек до теб и да полагаш грижи за него.

Привет от ново...преди няколко часа се прибрах от малката ни ваканция...Да започна с това че наистина имаше полза за мен...Изясних си изцяло чувствата към нея...а за мое учудване нейните бяха коренно различни.Последната вечер реших да е по романтична и намесих въпроса
    А сега на къде? Казах и че не мога да продължавам така.В началото беше на вълна защо не можеш...Винаги се отказваш на най-трудното,Всяка връзка има такива моменти.Но просто след тези 3 дена знаех че не можем да продължим да сме заедно.Колкото и да настоявах да спрем да се виждаме тя все повече говори че не и пука колко ще я боли след това иска само още 1 опит.Всячески се опитва да ме задържи до себе си.Но все пак се примирих и скъсахме...Мисля че това беше по-добрият вариант.И не парите не бяха на вятъра защото имам приятел и хотела ни беше безплатен...
    Tа това беше краят на връзката ни...Благодаря за помоща оценявам я

Повече от фен Аватара на NoMore
    Съжалявам, че се е стигнало до скъсване . Понякога е по-добре да се разделиш с някой! Щом си го решил значи имаш право и няма смисъл да си губите времето с връзка, която може и да няма бъдеще
    In a mad world , only the mad are sane...

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Мне,не трябва да съжаляваш, че сте скъсали.
    Направил си правилното решение, рядко виждам такива случаи.
    Риспект.

Няма какво да се мъчите. Връзката ви е изчерпана. Ходете да търсите щастие по белия свят поотделно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си