Привет.Не мислех че някога ще потърся помощ точно в този раздел но винаги съдбата има други намерения...Имам приятелка от 7 месеца.В началото всичко беше ок но от както започна лятото нещата се преобърнаха точно на обратният бряг...Почти не се виждаме (живеем в съседни градове) Аз работех до преди седмица (общо 2 месеца работих) очаквах всичко да си е по старому но уви...(подчертавам че през тези 2 месеца не е идвала нито един път да ме види въпреки че работя на 40 мин път с автобус от града в който живее) Колкото и пъти да си направим уговорка да прекараме малко време заедно се прецаква..(по често по моя вина) Чувствата и тръпката се изгубиха а тя все повече ме обвинява че аз съм виновен за всичко не се чувства обичана...И дори усещала че е сама (необвързана) Не съм и доказвал обичта си а точно обратното ... безразличие.От моя страна вече не съм напълно сигурен дали искам да съм с нея.Но въпреки това все още имам желание връзката ни да продължи...Опитахме с разговори но каквото и да си кажем до никакво подобрение не води...Ще се радвам да споделите мненията си и да помогнете до колкото можете със съвети...Благодаря за отделеното време ...