Явно в пет часа сутринта си нямам друга работа освен да мисля колко е несправедлив света. Има пуснати хиляди теми за лЕСбийките и тн, но нито една -смислена. Е, няма да засягам темата за омразата. Просто ще ви помоля като МРАЗИТЕ нещо да се замсилите за ПРИЧИНАТА. Аз съм нормално момиче. Ходя на училище, където се справям, излизам, слушам музика. И ако не ти кажа няма как дори да разбереш или да заподозреш, че съм лесбийка. Е. Сега искам да се поставите за миг на мое място... затова ще ви дам една статийка от *едит- линка е скрит. Статията е на Патриция Василева-Елия*
Твърдят, че искаме специални права.
Но какво означава изразът "специални права"?

Права, които ние искаме, а другите ги нямат.
Права, които ние ще получим в повече от другите и които ще ни привилегироват.
Права, които ще ни отличат от другите.

Това означава изразът "специални права".
Затова, ето някои мисли относно "Специалните права", които твърдят, че ние искаме:

- Искаме да бъдем приемани като човешки същества... просто такива, каквито сме.
Това специално право ли е?

- Искаме да можем да държим ръката на тази, която обичаме, и да можем да я прегърнем и целунем,
без да бъдем притеснявани за това от околните.

- Искаме да живеем живота си и да правим всички онези дребни нещица, които всички правят, без
да бъдем отхвърляни, подигравани или мразени само заради сексуалността ни.

- Искаме да можем да хванем за ръка любимата жена и да се вречем във вярност към любимия човек
пред Бога и Държавата, и да бъдем с любимия човек в добро и лошо, докато смъртта ни раздели.

- Искаме да можем да живеем с жената, която обичаме в един дом, където да делим и радостите и
болките си.

- Искаме, ако любимата ни жена се разболее или претърпи злополука, да можем да я посетим в
болницата като близък човек.

- Искаме, ако любимата ни жена има нужда от операция, да можем да дадем кръв, за да й помогнем.

- Искаме да бъдем майки и да дарим живот, дом, топлина и уют на една малка плачеща частица от
нас, без да бъдем подозирани, че ще възпитаме изрод.

- Искаме да можем да сме сред деца, без да ни гледат с недоверие, че ще им посегнем сексуално.

- Искаме да водим спокоен живот, без да се страхуваме за своята безопасност и за безопасността на
любимата ни жена.

- Искаме да можем да посещаваме Цъквата, която сме избрали.

- Искаме просто да бъдем себе си - такива, каквито сме.

Сега нека отговоря това специални права ли са...
Да, това са специални права... За нас са специални... Защото ние ги нямаме.

Никому нищо лошо не съм направила, за да бъда замеряна с бутилки по улицата!!!!
МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ДО КРАЙ ТЕМАТА ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ!
И моля темата да бъде направена важна, защото това наистина е важно. И наистина е реален проблем. И не само за нас, хомосексуалните.
послепис: момичето, споко, не ви свалям xD Имам си гадже, което обичам и да сме наясно- гушкам ви, целувам ви по бузите. Но това не значи, че съм влюбена във вас. И вие така правите с приятелките си, нали? =р