.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Въпрос към момичетата

Здравейте Въпроса ми е дали е възможно след първия ми път цикъла ми да закъснее? Нямам други опасения, защото беше с презерватив и не е имало гафове .. чувала съм че е нормално да ти закъснее, заради промяната в хормоните, но все пак реших да ви попитам
    Сигурна съм, че това не е първата подобна тема и че въпроса ми е малко глупав, но не искам да прибягвам до гинеколог преди да съм достатъчно информирана (Пък и се надявам във всяка една минута да ми дойде )

Нормално е.

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Само не трябва да се панираш,че ти закъснява,защото колкото повече се напрягаш толкова повече закъснява Казвам ти го от личен опит,а отностно закъснението е долу горе 3-4 дена поне при мен беше така Спокойно ще дойде !
    Moto-stunt

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    СПоко, нормално е !
    maDamn

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Ооо, на мен ми закъсня с 15 дена, след първият ми път.

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Ооо, на мен ми закъсня с 15 дена, след първият ми път.
    Лелее 15 дена на мен ако ми закъснее с толкова ще умра от паника сигурно хааха .. иначе на мен засега ми закъснява с 5 дена .. знам че не трябва да се панирам защото така още повече закъснява, но колкото и да се опитвам да не се притеснявам все в един момент почвам да го мисля.... макар че от няколко дена ям много и съм на настроения както преди да ми дойде така че се надявам да пристигне скоро

П.С. Никога до сега не съм си чакала цикъла, толкова нетърпеливо

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На мен пък след първия път ми дойде ,точно месец преди първия път , да кажем образно съм го напрайла на 3,дойде ми следващия месец на 1ви
    maDamn

Голям фен Аватара на mey_si
    на мен не ми закъсня...

Повече от фен Аватара на peace95
    Не искам да се заяждам , но щом искаш да си достатъчно информирана , да се беше информирала по - рано, `щото знаеш ли к`во ще стане .. Има хора дето след като го направят се информират , че трябвало с презерватив
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Цитирай Първоначално написано от peace95
    Не искам да се заяждам , но щом искаш да си достатъчно информирана , да се беше информирала по - рано, `щото знаеш ли к`во ще стане .. Има хора дето след като го направят се информират , че трябвало с презерватив
    95 а? И аз не искам да се заяждам, явно твоя полов живот е почнал доста преди моя (аз съм на 18 ) и имаш повече опит. И за твое сведение казах че съм го правила с презерватив и нямаше гафове, но ако не искаше да се заяждаш щеше да прочетеш какво съм написала И другото което е мога да кажа, че съм добре информирана по доста други въпроси относно секса и тем подобни, просто не знаех че е възможно да ти закъснее Все пак човек се учи докато е жив, така че

Както и да е все пак се радвам, че все още има хора във форума, които откликват по въпросите, а не се държат арогантно

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Вече ти отговориха, а и има предостатъчно такива теми.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Да И съм благодарна, че откликнаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си