.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Град
    На стадиона за бягане.

Лятна диария- НЕ СПИРА, ПОМОЩ!

Здравейте..
    Днес става точно една седмица откакто съм с диария, която е доста неприятна и е жълто зеленикава на цвят плюс това.. В петък отидох при личната си лекарка, която ми изписа 'Бисептол', активен въглен и 'Ентерол', а преди това мама ми беше купила 'Лопедиум' уж с незабавен ефект .. Трънци, НИЩО! Вчера си варих ориз, пих водата от ориза и за около 12 часа ми помогна и после пак вечерта имах разстройство, ядох и моркови и ориз и чай от билки, всякакви лайна вече, не знам.
    Та днес отивам да ми правят анализи да ми взимат фекална проба. Не знма каква е тази инфекция, но е някакъв ужас.
    Някой от вас или вашите познати оплаква ли се от същото? Всичко ми е добре, здрава се чувствам освен тази диария и подутите черва от време на време Досадно е наистина .. Ако имате някоя домашна рецепта, моля споделете......
    Благодаря.
    Running is my drug and I am overdosed ..

От всички изброени само Ентерола действа наистина, защото е съставен от дрижди, които са естествени пробиотик и отстранявт освен симптомите и причинителя на диарията. Аз ти препоръчвам да си взимаш Ентерола и за максимум 2 дни ще ти мине

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    На мен в такива ситуации ми е помагал Лопедиум е не толковатежко като при теб ).
    Мисля, че това би било от полза:
    http://tq-jenata.com/index.php?optio...epti&Itemid=56

и аз имах подобен проблем, голямо мазало щото аз хем се подрисках, хем повръщах, май някъв летен вирус след морето. Дъ доктор ми изписа Ентерол на мен ми подейства страшно бързо направо не очаквах, та затова си мисля че и за теб ще е ок. Незнам тия отвари ми се виждат съмнителни, да не стане по-лошо, пии си прахчетата и ще се оправиш

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Глътни няколко сурови бобчета (повече ако е ситен боб) с малко вода ... ако не помогне няма и да навреди .Другото докторите да кажат .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

1-2 супени лажици оцет 3 ако си много зле си се оправяш ама 3 сериозно ако си мн зле

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Вероятно чревна бактерия.През лятото заразяването става доста по-лесно.Взеха ли фекална проба вече?

Оцет !!!
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

С ентерола и ориза си на прав път.
    Лакто-флор(не за дъвчене, а на таблетки) също е стахотен за целта, защото след това не си запечен

anonymous708973
    Guest
    Стоперан или Имодиум пи ли?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Стоперан или Имодиум пи ли?
    Лопедиум. С един механизъм на действие са.

Авторке, излезе ли резултатът от пробата?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Явно авторката се оправила, щом никаква я няма.Да не говорим, че от много съвети аз се подрисках...ама сега съм ок де, за два дни беше зора, но с енерола се оправих.само да ви кажа, че имодиума маи давал някви странични ефекти (поне така ми каза аптекарката). май е по-добре да пиите от моито предложение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си