- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПОМОЩ ! Какво да правя.. ?
Преди доста време се скарах с най-добрата си приятелка /преди 1-2 години/. Тя значи прекалено много за мен, като човек, доста се карахме и лъгахме. Причината поради, която тя ме отразя, беше защото я накарах да избира между мен и едно друго момиче, което уж и се явяваше доста добра фр, а мен просто ме влудяваше като я видех до нея.. До преди 1-2 седмици реших да отида и да поговоря с най-добрата си приятелка, защото адски много ми липсваше и каквото и да се опитвах да направя, не можех да я забравя..първите дни минаваха супер, говорихме много.Докато един ден не получих СМСа, който гласеше, че ми дава шанса да започнем всичко наново ! Бях на 7мото небе, не вярвах, че това се случва точно на мен ! Направо нямам думи да ви опиша как се чувствах тогава, но както казват хората "щастието не трае дълго" ...
На следващия ден, вечерта тя ме помоли да вляза в скайп, защото имала да ми казва нещо...И какво стана, каза ми, че е направила грешка като ми е дала шанс, като ми е дала надежда, че отново ще се получи нещо..По-добре щяло да бъде, ако я забравя и си намеря друга най-добра приятелка..
Просто бях съсипана..Попринцип не съм човек, който веднага да се откаже от такива работи, боря се докрай за това което искам и желая да има, а нея я исках повече от всичко и сега ми е адски гадно, защото дадох всичко от себе си и за какво, за да отиде всичко на вятъра..
Ще съм ви благодарна ако ми даде някой друг съвет, какво да правя.. ?
грешен раздел.
сиско
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
Вкарай я в клетка у вас, докато не си промени мнението![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Като не иска да сте приятелки, не можеш да я накараш..
Момиче ^^
Знам, че насила няма нищо да стане, но просто тя иска да я забравя, а аз просто не мога, да се откажа така лесно от нея ..
В цикъл е, спокойно![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Грешен раздел.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
не е бро ^^ ;д , аз говоря съвсем сериозно ..Първоначално написано от Skaarj
Бори се когато си стува и забрави когато не си заслужава !Първоначално написано от differenTgiirL
Ясно е,че е имало нещо,за което сте се карали и т.н.Трудно ще може всичко да бъде същото,преживявала съм го.Но виж,след като я искаш до себе си,не спирай да се опитваш да й го докажеш,покажи й ,че заслужаваш този шанс,че наистина я искаш до себе си!Може да те отблъсне много пъти,да те наранява,но понякога си заслужава да го изтърпим,с цел всичко да бъде хубаво накраяПървоначално написано от differenTgiirL
Бори се!
Един съвет от мен (КОЙТО САМАТА АЗ ИСКАМ ДА ПРИЛОЖА КЪМ СЕБЕ СИ)не карай никога приятелите си да избират,особено най-близките,това е ужасно,така ти излизаш като много слаб човек,недей,защото ще е единствено в твой минус.Успех ти желая
Колко трябва да се боря, 2 години вече, не се отказвам от нея и и го показвам, но тя по никакъв начин не ми отвръща..
За това пиша тук и търся съвет, какво да правя..![]()
За*би тая историяПубертетът е само период.. и като мине ще видиш колко смешна в ситуацията
Щом 2 години не ти е обърнала внимание, след като си и показвала, че не се отказваш от нея, няма какво да направиш.Не можеш да я накараш насила да ти е приятелка.
Нямаше логика,беше любов.
1.Един казва не се отказвай, другия друго..Първоначално написано от Gr0zDan0v
2.Знам, че насила не стават нещата, и по-горе съм го написала.![]()
Ами честно да ти кажа, първоначално като четох помислих, че говориш за гаджето си. "По-добре щяло да бъде, ако я забравя и си намеря друга най-добра приятелка." - сякаш гаджето ти казва да си намериш друг.![]()
Според мен трябва да я попиташ защо мисли така, защо си е променила бързо мнението, каква е причината, да не би да си я обидила по някакъв начин и т.н. и т.н. Ако видиш, че има някаква надежда сподели колко си й липсвала и колко ти е било приятно да сте заедно, но само ако има надежда. Ако видиш, че не проявява интерес няма смисъл да си губиш достойнството като обясняваш на някой на който не му пука за теб как не можеш без него.
Като цяло ти най-добре би могла да прецениш какво да й кажеш в хода на писането по между ви.Успех!
![]()
Точно това го направих, поговорих сериозно с нея...Оправданието и беше, че с нищо съм няма да и помогна..имала е всичко, а за нея съм била вече нищо...Причинявала ми е само болка, нищо повече...Първоначално написано от Honest
Нямам смисъл .. не се мъчи повече.Тя просто не иска да сте приятелки![]()
![]()
theo <333
Разбирам, ще се откажа да се боря, но как да я забравя... Постепенно?? Не ми се вярва, че ще стане..за 2 път губя човек , който значи адски много за мен, 1вия ми най-добър приятел загина в катастрофа пред очите ми !! Не можех да допусна човек до себе си, преди да се запозная с нея, тя значи прекалено мноого за мен..Адски много я обичам, ценя и уважавам и незнам как ще мога да я забравя..Първоначално написано от gummybear
В тези 2 приятелства вложих адски много и изгубих всичко..изгубих и 2мата си най-добрия приятели...
Не знам дали ще успея отново да допусна някой отново до себе си както направих с тях...Вече не съм толкова сигурна в себе си..
Според мен сега е заобиколена от други в някаква степен важни за нея хора и не усеща твоята липса. Може би си мисли нещо от сорта "За какво ми е сега? И без нея съм си добре.Няма смисъл да продължаваме връзката си." Тоест не те цени. Но много скоро точно ти ще й потрябваш, защото на тоя свят всичко се обръща. Така че сега я остави на мира. То ще дойде време, когато тя ще ти пише и ще те моли за нещо (било за услуга или просто защото се чувства сама). Колкото и да ти е трудно, бъди пас! :- ) Това е мое мнение.Първоначално написано от differenTgiirL
ПП: На колко си?
Не си постъпила особено умно тогава, ама все пак са минали 2 години.
Тая твърде много се е вживяла в ролята на принцеса, пък ти й се връзваш. Оставяй я тая, колко приятелки още ще имаш, същите като нея, че и по-добри.
Не оставям на хората да си играят с мен и с чувствата ми, не искам да съм ничия играчка..Влагам всичко от себе си в това което правя, в това което искам, в приятелствата си, във връзките си и се старая по-малко да се дъня, защото знам, че не мога да съм перфектната приятелка и гадже..
Да де, ама приеми, че не всички се стараят като теб. И светът не е изпълнен с благородни и добродушни хора, чиято единствена цел е да живеят в мир и да раздават любов. Хората са задници - някои по принцип, други в момент на афект. А трети ги тресе много здраво пуберитета и под влияние на хормоните не могат да контролират емоциите и действията. Няма как да си възстановите приятелството, ако ще и задника да си скъсаш от усилия, ако момичето не го иска. Или навремето си била супер ревнива и вкопчваща се в хората и поради тая причина приятелката ти не иска да общува повече с теб, или просто е малка лигла и не знае какво иска, но все пак се радва, че някой й тича подир дупето и й обръща внимание(затова и ти казва веднъж, че ти е простила, пък после - че не е).
Явно на тоя свят трябва да си ебати задникаПървоначално написано от differenTgiirL
..Ще се откажа от нея ще спра да се боря ! Ще се променя и ще спра да давам всичко от себе си, защото явно няма полза ако го правя, вместо да печеля, аз губя...