.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Такова нещо никога не съм яла,вкусно ли е?

Голям фен Аватара на shadows92
    Това е като верига магазини за бургери http://nadesign.eu/gallery_images_bi...rger-vinil.jpg толкова огромни и са с толкова (и повече )картофки само ,че ги слагат в едни като кутии и са страшно вкусни !!!

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Трябва да намериш леприкон (те живеят под четирилистните детелини) и той ще ти даде невиждано количество фъстъчено масло.Ще те заведат в края на дъгата, където имат два казана с фъстъчено масло.
    2 каза с фъстъчено маслоооо отивам да търся леприкони

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Излъга се баща ми да ми вземе такова нещо и първоначално хич не ми хареса защото много лепнеше в устата и убиваше вкуса но после си намазах малко върху филия с сладко от ягоди (видях го от една анимация на дисни ) и беше много вкусно.. който не го бъркат калориите да пробва така- със сладко... става мн вкусно

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Sladurchoo
    В Бургас в Lidl има и е многоо вкусно ... ама 100 грама са 600 или 700 ккал ;( :Д
    Кооолкоо?!?Аа не,такова няма да ям....
    Оо не,и аз няма да го ям,след като видях за каква калоричност става дума.Да си го ядът американците. Те за тва са дебели.

Абе хора, фъстъченото масло не е ей таuа да си седиш и да си ядеш неограничено количество ако ще ядете трябва и да тренирате и един съвет- яжте фъстъченото масло /на филийка или на каквото да е/ само за закуска, за да можете през деня да изразходвате енергията и така мазнините няма да ви се лепят само това запомнете- ако ядете фъстъчено масло <3 задължително поне по 1 час дневно физическо натоварване
    Прави каквото искаш,пък да става каквото ще.

Голям фен Аватара на shaunaa
    И аз съм се чудила дали е вкусно :Д иначе да има го в големите магазини като Кауфлаунд и Била
    Вярвай в мечтите си !

Би трябвало да има и в Кауфланд и в Пикадили.Аз един път си бях взела от Lidl и не знам,колко е калорично,ама толкова ужасно на вкус ми се стори,че повече няма да сгреша да си купя такова нещо
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Тези по супермаркетите са прекалено изкуствени. Иначе, на вкус ми харесва и то доста.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Абе т'ва да не ви е мед да бъркате с лъжица и да ядете. Казва се масло - маже се предимно върху хляб като основа и отгоре вече се слага нещо. Все едно да бъркате в Калиакрата и да ядете :д еми гадничко е.
    Иначе да, калорично е, като всяко едно масло. Купеното е изкуствено, по-добре домашно - което все пак е калорично и лично на мен не ми допада идеята. И на вкус не ми е харесвало преди, отдавна не съм яла...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ям само когато имам тренировка за крака - иначе рискувам да ми порасне твърде много гъза хахаха :Д

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Вкусно е за тези ,които обичат фъстъци...мен ми изглеждаше вкусно,но като си взех,не ми хареса.
    Препоръчва се да се маже върху него някакво сладко или мед,а пък е така с лъжица да си го ядете ....не знам как го преглъщате...лепи се ужасно. ;D

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Охх, много обичам. Само веднъж майка ми и взе и то беше от обикновен магазин. Изядох го за нямаше и 2 дена На мен не ми се лепи храната, а ям като свиня, колкото и странно да звучи. Та, от фъстъченото масло много пъпки избиват. След Коледа (тогава го изядох) бях станала все едно съм със шарка. Иначе е много вкуснооо < 33

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Та, от фъстъченото масло много пъпки избиват. След Коледа (тогава го изядох) бях станала все едно съм със шарка. Иначе е много вкуснооо < 33
    Глупости!При теб се е получило така просто...защо мислиш, че и при другите ще има такъв ефект?

Фъстъците са алерген, ако не знаеш, и ти явно имаш алергия към тях. Фъстъченото масло не ти е виновно
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В Билла има със сигурност. Аз оттам съм купувала. Не се сетих във вторник, така и така бях в Кауфланд, да забърша един буркан.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    по-здравословно и по-вкусно (ще) е ако си го направите сами от фино смлени печени фъстъци, краве масло и захар, може да се добави и малко ванилия

Да, а може и малко маргарин за разкош, да придобие характерен цвят и аромат. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си