.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Странна ситуацийка ...

Такаа от известно време се опитвам да стана безчувствена кучка и да излизам с някой ей така просто за забавлението . Има едно момче , което доста ме привлича ии леко флиртувам с него ,накрая му казах директно , че го харесвам и той ми каза , че също ме харесва иначе нямало да си пише с мене , но все още не сме излизали - два пъти го каних - единия път ми каза , че бил много зает , а другия беше в чужбина.Сега не знам дали да продължавам с играта - първо не съм сигурна дали ме харесва наистина и второ ме е страх да не се влюбя.Вие какво мислите по въпроса??

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Доста страшно си е да се влюбиш.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Това е за любов.
    Човек не се влюбва от две срещи, а и щом искаш да си безчувствена кучка и само да си направите кефя, няма как да излезеш губеща от ситуацията.

Мега фен
    Град
    София
    Безчувствена кучка не се става или си такава или не си, а колкото до темата ти по-добре стига си му вървяла по гъза..щом два пъти ти отказва и ти продължаваш да се надяваш .. по-добре спри!
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще си намериш майстора в негово лице, ми се струва.

К'ви са тия съвпадения? Каниш го на кафе веднъж, бил зает; вторият път пък бил в чужбина... Ще му ходиш по опашката, усещам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    "Опитвам се да стана безчувствена кучка"
    Това подозрително мяза на моите опити преди години да не бърборя толкова в час

Та, да те осведомя, проваляш се.

Даам и аз усещам , че се провалям ;d;d Затова не знам дали да продължавам с тая опасна игра , защото веднъж вече пострадах ;x

kalpazanka Първия път , когато го поканих е имал гадже ;d , а втория не ме е излъгал - беше с негов приятел в чужбина - проверих го ;d

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Доста страшно си е да се влюбиш.
    наистина е страшно - ставаш един неконтролируем глупак ;d

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    звучи ми като аз съм в начален стадий на курва и се чукам с к'вот видя
    Exorcism !

Бъди безчувствена кучка и не го търси повече, нали това ти е целта?

Това какво общо има с раздел "Секс"

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Едно момче трябва да се бори за тебе.
    Какво е това - "Аз му казах ,че го харесвам" , "Аз го поканих на кафе" , "Аз пак го поканих да излезем"
    Я се осъзнай , ако те харесва , той ще настоява - НЕ ТИ!
    I Love YOU baby

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cassidy
    Безчувствена кучка не се става или си такава или не си, а колкото до темата ти по-добре стига си му вървяла по гъза..щом два пъти ти отказва и ти продължаваш да се надяваш .. по-добре спри!
    +1 наистина не се опитвай повече,него или го е срам или си играе с теб ! търси друго
    Живей за мига и не забравяй ти си уникален такъв какъвто си ; )

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Това подозрително мяза на моите опити преди години да не бърборя толкова в час

Та, да те осведомя, проваляш се.
    Точно

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от essential919
    Даам и аз усещам , че се провалям ;d;d Затова не знам дали да продължавам с тая опасна игра , защото веднъж вече пострадах ;x
    Пострадала си, глупости. Ще ти кажа една обществена тайна - Животът е за силните, за хора, които не губят време да се вайкат, а изтупват праха от коленете, стават и продължават с усмивка.
    Един ден ще се смееш на това "пострадване". Млада си, радвай се на живота си, усмихвай се и бъди щастлива. Не е трудно.

Хм... ами щом искаш да станеш бъди: не му ходи по гъза, накарай го дой да ходи по твоя. И не го проверявай, нали не ти пука. И не го кани, нали не ти дреме. Като искаш да си, бъди.
    ~девойче съм~

Ако искаш да си безчувствена кучка, трябва да оставиш момчетата да те гонят и да се бият за теб. Така че остави го да те покани той на среща, а пък после ще го измислиш нататък.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ще си намериш майстора в негово лице, ми се струва. ...
    ... Ще му ходиш по опашката, усещам.
    Тоя коментар ме утрепа

Цитирай Първоначално написано от Loooooser
    Какво е това - "Аз му казах ,че го харесвам" , "Аз го поканих на кафе" , "Аз пак го поканих да излезем"
    Аз съм на същото мнение.. Почнеш ли ти да го търсиш всичко отива по дяволите.. И как така искаш да станеш кучка? Психични отклонения имаш ли някакви?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Ще се влюбиш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Loooooser
    Глупости.
    Откъде накъде момчето трябва да се БОРИ за нейното височайше внимание? В тая работа са двама души.

Добре де, ти ако искаш да си кучка, за к'во изобщо я пишеш тая тема ? Ако беше такава, щеше отдавна да си го забравила и да не мислиш за него. Само че ти вече си го харесала... И сега си в гадна ситуация, защото той иска да му ходиш след задника, след като си му казала че го харесваш.

Казваш му да си гледа живота там, пък той ако иска да те види, ще ти звънне.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Виж ся: и аз искам да стана космонавт, ама май нещо не ми се получава, въпреки, че не разбирам къде бъркам.

Да бъдеш кучка (в смисъла, който се наложи на последък) е нещо по-силно от теб. Ако хлътваш по-първия, с който си чатиш, не ставаш за кучка. В момента ти тичаш след него, а при кучките той трябва да ти е по опашката ти, докато си играеш с него БЕЗ ДА ТИ ПУКА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си