- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странна ситуацийка ...
Такаа от известно време се опитвам да стана безчувствена кучка и да излизам с някой ей така просто за забавлението . Има едно момче , което доста ме привлича ии леко флиртувам с него ,накрая му казах директно , че го харесвам и той ми каза , че също ме харесва иначе нямало да си пише с мене , но все още не сме излизали - два пъти го каних - единия път ми каза , че бил много зает , а другия беше в чужбина.Сега не знам дали да продължавам с играта - първо не съм сигурна дали ме харесва наистина и второ ме е страх да не се влюбя.Вие какво мислите по въпроса??
Доста страшно си е да се влюбиш.
Това е за любов.
Човек не се влюбва от две срещи, а и щом искаш да си безчувствена кучка и само да си направите кефя, няма как да излезеш губеща от ситуацията.
Безчувствена кучка не се ставаили си такава или не си, а колкото до темата ти по-добре стига си му вървяла по гъза..щом два пъти ти отказва и ти продължаваш да се надяваш .. по-добре спри!
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Ще си намериш майстора в негово лице, ми се струва.![]()
К'ви са тия съвпадения? Каниш го на кафе веднъж, бил зает; вторият път пък бил в чужбина... Ще му ходиш по опашката, усещам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
"Опитвам се да стана безчувствена кучка"![]()
![]()
![]()
Това подозрително мяза на моите опити преди години да не бърборя толкова в час![]()
Та, да те осведомя, проваляш се.
Даам и аз усещам , че се провалям ;d;d Затова не знам дали да продължавам с тая опасна игра , защото веднъж вече пострадах ;x
kalpazanka Първия път , когато го поканих е имал гадже ;d , а втория не ме е излъгал - беше с негов приятел в чужбина - проверих го ;d
наистина е страшно - ставаш един неконтролируем глупак ;dПървоначално написано от Sh@d0w
звучи ми като аз съм в начален стадий на курва и се чукам с к'вот видяПървоначално написано от PinkPan7her
Exorcism !
Бъди безчувствена кучка и не го търси повече, нали това ти е целта?
Това какво общо има с раздел "Секс"
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Едно момче трябва да се бори за тебе.
Какво е това - "Аз му казах ,че го харесвам" , "Аз го поканих на кафе" , "Аз пак го поканих да излезем"
Я се осъзнай , ако те харесва , той ще настоява - НЕ ТИ!![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
+1 наистина не се опитвай повече,него или го е срам или си играе с теб ! търси другоПървоначално написано от Cassidy
![]()
Живей за мига и не забравяй ти си уникален такъв какъвто си ; )
Пострадала си, глупости. Ще ти кажа една обществена тайна - Животът е за силните, за хора, които не губят време да се вайкат, а изтупват праха от коленете, стават и продължават с усмивка.Първоначално написано от essential919
Един ден ще се смееш на това "пострадване". Млада си, радвай се на живота си, усмихвай се и бъди щастлива. Не е трудно.
Хм... ами щом искаш да станеш бъди: не му ходи по гъза, накарай го дой да ходи по твоя. И не го проверявай, нали не ти пука. И не го кани, нали не ти дреме. Като искаш да си, бъди.
~девойче съм~
Ако искаш да си безчувствена кучка, трябва да оставиш момчетата да те гонят и да се бият за теб. Така че остави го да те покани той на среща, а пък после ще го измислиш нататък.![]()
Аз съм на същото мнение.. Почнеш ли ти да го търсиш всичко отива по дяволите.. И как така искаш да станеш кучка?Първоначално написано от Loooooser
Психични отклонения имаш ли някакви?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Глупости.Първоначално написано от Loooooser
Откъде накъде момчето трябва да се БОРИ за нейното височайше внимание? В тая работа са двама души.
Добре де, ти ако искаш да си кучка, за к'во изобщо я пишеш тая тема ? Ако беше такава, щеше отдавна да си го забравила и да не мислиш за него. Само че ти вече си го харесала... И сега си в гадна ситуация, защото той иска да му ходиш след задника, след като си му казала че го харесваш.
Казваш му да си гледа живота там, пък той ако иска да те види, ще ти звънне.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Виж ся: и аз искам да стана космонавт, ама май нещо не ми се получава, въпреки, че не разбирам къде бъркам.
Да бъдеш кучка (в смисъла, който се наложи на последък) е нещо по-силно от теб. Ако хлътваш по-първия, с който си чатиш, не ставаш за кучка. В момента ти тичаш след него, а при кучките той трябва да ти е по опашката ти, докато си играеш с него БЕЗ ДА ТИ ПУКА