- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добра приятелка
Най-добрата ми приятелка има рожден ден скороДайте ми някакви идеи с какво мога да я зарадвам. Мислех да и купя голям букет и наша снимка в рамка. Някакви други идеи??
![]()
От колко време сте най-добри приятелки? Защото е малко странно, че ти е най-добра приятелка, а не знаеш какво да й купиш? Не знаеш ли какво харесва, какво би искала да й вземеш? Всяка година когато купувам подаръци за приятелките си или знам какво искат (защото ги слушам и наблюдавам внимателно месец преди това) или купувам нещо, което знам, че много ще им хареса. Помисли малко тя е твоя приятелка, не наша..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
sladkish_14 е права, но иначи според мен това е доста .. не знам малък подарък, ок може да е от сърце, ама според мен би се зарадвала на нещо по-голямо, добави още нещо съм букета и снимката, поне аз така бих направила, ама това зависи и от приятелката ти, какво харесва. Аз например винаги се радвам на сребро, ако тя носи може да и купиш някоя гривна или ланче, зависи с колко пари разполагаш де.![]()
Точно така.Първоначално написано от sladkish_14
Аз ти предлагам да `и купиш някой гердан/медальон със сърце или друга форма. Ако си от по-голям град имаш доста възможности.
Вземи спрей и я заведи на някакво хубаво място.. Напишете си инициалите в сърце примерно и нещо от сорта на БФФ или там вие както си се обръщате една към друга *примерно*
Запиши и любимата музика и направи кутийката на диска собственоръчно..
Аз скоро си намерих герданче, което го имаше в Vampire Diaries, ако тя има нещо, по което да е запалена много това е страхотна идея.
Или някаква кутия дето от нея изкача нещо и да я уплашиЗа приятел това на мен ми се вижда доста оригинално.. Успех!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..