- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Моля за ПОМОЩ :@
На монитора екрана ми се обърна наобратно :@@@ Всмисъл, как да ви го обясня, СТАРТ менюто не е долу вляво а е горе вдясно и със обърнати букви... Едвам влязах във форума за да ви питам,, Моля помогнете :@@ супер гадно е. Сега като пиша буквите ги гледам обърнати , както всичко другоо :@
aha
Здравей,
Проблема се оправя точно от там, от където си го и създал/аТова може да се направи от настройките на видео картата ти или от настройките на монитора ти. Докато не напишеш къде си бърникал/а няма как да ти помогна.
Поздрави
незнам при вас как се вижда ама... при мен всичко което виждате на картината се вижда наобратно... ;@:@:@:@:@:@:@:@:@
aha
ами снощи си пуснах филм като легнах да спа и всичко си беше нормално, ае сутринта гледам екрана обърнат
....... моля ви хора... кажете ми някакъв начин да го оправя, че не издържам така... момчета/момичето преди мен: Ако можеш ми кажи къде трябва да вляза и какво трябва да направя ;( с windows XP съм
aha
Йессс, направих го
Десен бутон>Graphic settings>displey settings и след това си правя екрана на 0градуса, бил е обърнат на 180
aha
Ми освен да погледнеш контролния панел на драйверите за видеото, там обикновено има опция Rotate screen
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ммм и намене преди ми се беше случило така.
Беше нещо с ctrl shift и стрелките....И ти се обръщя декстопа.