.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Филм като този?!?!

Вчера изгледах четирите части на "Final Destination" и съм страшно доволна. Сякаш точно този филм съм търсила.Аз попринцип гледам доста филми на ужасите, но в този ми хареса, че има вложен смисъл, всичко е свързано много добре и най-важното, че не е от онези мрачни филми където те побиват тръпки и всички сцени са на тъмно.Затова моля ви се, ако някой знае филм подобен на "Последен изход", ще съм адски благодарна да пише
    П.С Петата част знам, че излиза след няколко дни, някой знае ли кога горе-долу ще го пуснат филмчето в "замунда" ???

Няма ти отговоря на въпроса,дано да се сетиш защо!

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

не мога да кажа, че е точно подобен ама гледай Градски легенди

Seconds Apart е филмче с без тъмни сцени е с интересни смъртни случаи подобно на изххода,но не е точно същото
    и все пак филми на ужасите се свързват в това да те побиват тръпки,ти по скоро не искаш ужаси а някви мистерии с нотка на ужас по безкръвен

аз лично също се кефя на такива филми

ri41 и ShadyBlock - благодаря ви много хора наистина знаете как да помогнете и явно сте ме разбрали.Като гледам описанието и на двата филма много се доближават до исканото от мен.Мерси наистина помогнахте !!! Ще съм благодарна, ако някой знае още такива филми да пише.

Супер фен Аватара на slicky
    Оправи си цвета на буквите,че е отвратителен.

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Ми аз не виждам какво толкова си го харесал/а тоя последен изход - за мен всичко е решено от началото - смъртта е висша сила и няма как героите да се преброят, ясно е, че ще умрат... по-яки са филми, в които някъде 1-2 герои остават живи. Нещо като хепи енд при хорърите
    Все пак си го харесала, има прекрасни ефекти - "Предизвестена смърт" и "Пропуснати обаждания" (особено втория ) са доста подобни, защото са за смърт, от която героите бягат!!
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Цитирай Първоначално написано от slicky
    Оправи си цвета на буквите,че е отвратителен.
    Хм..еми щом казваш дообрее..
    selenasky - мерси за филмчетата.. обяснила съм защо ми харесва "Последен изход"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си