- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дайте предложения pls
Незнам дали мястото на темата ми е тука но ще съм ви благодарна да ми помогнетеМоля дайте вашите предложения за някакъв подарък за момче което става на 19 понеже в избирането на подаръци за момчета не ме бива много ...
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
В една друга тема писах преди малко, ама..
Направиха 10 сайта за отстъпки и такива глупости. От там можеш да вземеш някакъв ваучер за екскурзия на доста добра цена.
Нещо ръчно.. - 365 късметчета за всеки ден *примерно, ако ти се занимава..*
Диск на любимата му група или ако обича футбол една хубава топка му купи.. Ако е някакъв геймър нова мишка, слушалки и т.н.
Ти трябва да знаеш, а не ние да ти казваме..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Знаеш ли какви са му интересите ? Така надали ще ти успеем да помогнем,освен да ти предложим баналните неща: парфюм,дрехи ,ала-бала.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥