.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    Бургас

Дайте предложения pls

Незнам дали мястото на темата ми е тука но ще съм ви благодарна да ми помогнете Моля дайте вашите предложения за някакъв подарък за момче което става на 19 понеже в избирането на подаръци за момчета не ме бива много ...
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

В една друга тема писах преди малко, ама..
    Направиха 10 сайта за отстъпки и такива глупости. От там можеш да вземеш някакъв ваучер за екскурзия на доста добра цена.

Нещо ръчно.. - 365 късметчета за всеки ден *примерно, ако ти се занимава..*

Диск на любимата му група или ако обича футбол една хубава топка му купи.. Ако е някакъв геймър нова мишка, слушалки и т.н.

Ти трябва да знаеш, а не ние да ти казваме..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Знаеш ли какви са му интересите ? Така надали ще ти успеем да помогнем,освен да ти предложим баналните неща: парфюм,дрехи ,ала-бала.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Ваучер от любимия му магазин?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си