- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля си нещо ...
Какво стана с тези момичета на последък ? Ако момчета е груб - късай , ако е прекалено мил - късай , ако не го бива много в леглото - the same ... Какъв е извода момичетата незная какво искат и винаги се чудят между ( в най-добрия случай ) 2ма .
Така че момчета дайте да ходим за по бира![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Затова хора като мене стават вълци единаци отвратени от всички момичета![]()
Боклукът за една е съкровище за друга.
Не се отчайвайте![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
може ли да пия бира с вас?![]()
Според мен всяка жена си търси някакъв идеалЛошото е, че едно нещо, ако не е както трябва на "идеала" и вече не е годен мъжа.
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Добе че аз съм уцелил точния човек![]()
![]()
![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Няма нужда всички момичета да ни слагате под общ знаменател нали ? Аз не бих си играла с момчето до мен, а и груб или мил щом съм тръгнала с него значи го харесвам такъв какъвто е.
Това, че вие не знаете как да се държите и как да говорите с момичета, колко мили и колко груби да бъдете, не означава, че те не знаят какво искат, а че вие сте балъци. Истината боли.
Кай чесно . . колко е малък светът ?
Кво пак си се писал,че си от София бе.Срам ли те е от родния ти град.Тва значи че те е срам от родината ти.По добре се пиши авганистанец.Първоначално написано от Torn
Добре, обаче същото нещо се отнася и за момичетата:
Ако мацката е добричка и ви угажда - няма собствено мнение, зарежи я;
Ако мацката е независима и силна - кучка е, зарежи я;
Ако е емоционална - зарежи я;
Ако не е - студена пачавра - зарежи я;
Ако се поддържа и ходи по процедури, прически, солариум - егоцентрична патица - зарежи я;
Ако не се поддържа и не й е всеки косъм на главата абсолютно пригладен - дори не я забелязвам, какво остава да я зарязвам...
Е к'ви тряя да сме ние, за да ни харесате?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Себе си.Първоначално написано от Josefinne
^ Е, т'ва е отговора и на въпроса "к'ви тряя да сме" от момчетата.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
В грешка си, но няма да споря..Първоначално написано от Josefinne
Къде и е грешката по-точно?!Всеки е с различни претенции,с различно мнение и накрая се получава една каша.Първоначално написано от MysteryOfMan
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
независимо дали си момче или момиче никога не може да угодиш на всички.може да направиш малък компромис със себе си в името на връзката,но не и да се "преправяш" за всеки нов човек
пък и не мисля,че всички момичета правят това,което си описал
Винаги трябва да има компромис и от двете страни - идеални хора няма.Затова нека да обичаме човека до себе си, а не да се вторачваме в най-малките грешки и недостатъци.![]()
^Точно.Никой не е идеален,моля ви се.И аз си имам недостатъци и съм готова да приема недостатъците на човека от другия пол,стига й той да приеме моите.Ще се допълваме взаимно.
Глупаво е да слагате всички жени(както и момичетата-мъжете) под общ знаменател.
Много точно казано.Идеални хора няма,има само очаквания,а дали те ще бъдат достигнати..кой знае .За това да не търсим косурите на всички,и да видим себе си .Първоначално написано от Colouring
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
то винаги е било така, момичетата да си избират момчетата.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
тия неща, дето ги изброи като причина, могат да бъдат както и реална причина, така и някакъв опит/оправдание да се обясни липсата на желание към момчето.Първоначално написано от Torn
според мен не е проблема там, че момичетата не знаят какво искат(то май и не им трябва да знаят, като се замисля), а там, че ние не им даваме това, което искат. замисли се - харесваш някоя мацка донякъде, обаче тя не отговаря на всичките ти желания(т.е. или не е достатъчно красива/разбрана/забавна/мила). напълно логично е да се двоумиш.
REGGAE BOOM <3
Трябва да се направи силно впечатление на една жена..
Някой момчета като са празни отвътре как да ги заобичаш![]()
![]()
Да,не сме идеални и всеки си има недостатъци,но ако се допълвате,обичате и не се карате за дреболии с човекът,който е до Вас според мен той е идеалния...
Може би просто, момчета, вашето мислене е по-различно от нашето и когато вие мислете едно нещо за ОК, вашата приятелка не мисли, че е добре. Затова просто ако суетите напрежение, безразличие или каквото и да е нехубаво настроение помежду ви, говорете с нея и порпавете нещата, защото наистина когато едно момиче се разочарова, не е на хубаво.
А някои момчие наистина не знаят какво искат. Ако сте попаднали на такава, Бог да ви е на помощ.
и аз искам биричка
а иначе съм напълно съгласна с теб, момичетата изобщо не знаем какво искаме и в повечето случай правим грешния избор. знам го от личен опит. но ако питаш някое момиче, то все е неразбрано от света. но ние сме такива. и вие заради самите нас, се влюбвате в нас. това е живота за съжаление, неразбран и заплетен, с голяма доза любов и малка щипка щастие, понякога има тъга( доста често, ако трябва да съм честна), но всичко това ни прави такива каквито сме, разделите, тъгата, събиранията, бирата, красотата, добротата, любовта. А може би не за съжаление, живота е такъв, а за радост.
Разгърнах една огромна тема и мога да си размишлявам още дълго време, затова по-добре да спра, айде БИРА ТАЙМ !