Такам... Та, вече бях пускала тема, че с приятеля ми се разделихме, но много ми липсва.. Като се съберем не върви, като се разделим си липсваме много ... Така де.. сега сме разделени, но сме в добри отношения, имаме общи приятели и от време на време излизаме заедно.. пишем си по скайп и тнт ... Разделени сме от един месец.
Та... той има един познат, който преди да се запозная с него много харесвах... ама бях много, много хлътнала. И снощи той (познатия) ми писа в фб.. там разпитва ме, дали сме щели да се събираме и тнт .. И аз му казах, че няма, защото реално ние няма да се съберем. И той започна да ми обяснява, че преди да тръгна с бившия си ме бил харесвал, щял да ме кани на кафе, но му било кофти, че като ме погледнел и съм си извъртала главата на страни (аз това го правех от срам) ... И после видял нали, че биша вече с момчето с което ходех... и нали са приятели, казал си няма шанс ии решил нищо да не прави. А той е убийствено сладък .. Аз вече съм необвързана, обаче държа на бившия си и не искам на него да му е неприятно ... Мислех си да изляза с това момче, може нещата да потръгнат, но ми е кофти за бившия, като знам, че ще му е неприятно... А и ние бяхме бая време заедно, страх ме е, че ако примерно нещо стане с другия.. и ще започна по някое време да мисля за миналото ии нз.. ще си прецакам работите, защото вече ми се е случвало така.
Пиша малко заплетено ... надявам се да разбирате какво имам предвид ;д
Та, дайте съвет... да пробвам с това момче или да изчакам... Твърде рано ли е ?