.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Кардио

Повече от фен Аватара на musicinmyveins

Кардио

Попринцип въртях 20 минути кардио в двора на едно военно училище,което ми се равняваше на 4,4 километра (приблизително).Сега реших да тичам близо до нас за сметка на това обаче терена е такъв,че в началото търча по голям склон и като свърши склона завъртам и се спускам по съседната улица пак с горе долу същия наклон демек катерене->пускане В крайна сметка около 60% от тичането ми е катерене 5% на равно и 35% спускане...Та въпроса ми е по-добре ли е на равното или и така няма да загубя форма,защото чесно казано не ми се въртят 4 километра и малко на 1 место

anonymous546178
    Guest
    Каррдио се прави около 30 мин.. ако е hiit около 20.. сам прецени

Демек да подкарам 30 с нормално темпо и да не ми пука за терена?

anonymous546178
    Guest
    30 с такова темпо че на 30тата минута да си целия в пот и да си уморен.. от терена зависи.. експериментирай и виж резултатите

Абе аз и на 20тата минута едвам ходя,защото тичам със сравнително нормално темпо,но на някой места засилвам на макс (да мина светофар например или по наклона да го изкача бързо) ще го карам 30 минути пък ако се довлача до нас довлача

Супер фен
    Според мен по наклон ще бъде по-натоварващо и ефективно.

То тфа ясно ама няма къде да го намеря тоя наклон 4 километра (а ако е 30 минути са около 5 и нещо) Всъшност има -велоалеята на Борис обаче на 2 крачки от мене има коли и ше гълтам ебатиииии боклуците...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си