.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Ще дам прост пример - по физкултура...момчетата трябва да тичат 600 метра, а момичетата 300...е нали равенство...е каде е? Момчетата трябва да избягат 50 метра за 6-7 секунди макс за отличен, а момичетата 8-9 за отличен...е къде е равенството? За отскок - момчетата трябва над 2.40, а момичетата 1м и нещо...е къде е равенството? И така нататък? Като искат равенство трябва поне да го покриват!
    Хахахха, ти да не би да си трети клас, как може да те интересува това и въобще да правиш на въпрос, колко секунди били за 6 на 50 метра

Това, че момичетата бягат по-бавно, значи ли че трябва да имат по-малко права. То по тая логика Юсеин Болт трябва да има правото да те третира като роб, защото бяга по-бързо от тебе.
    Ти си бот! Дадох ти пример! Ето друг - на доста места в армията не приемат жени! А жените недоволни, че не могат да влязат! Искат да са равни! Е ама като не може да бяга на равно с един мъж...за къде са й претенциите?
    И друго - ти си леко глуповат!
    Незнам какво значи бот, такава дума не фигурира в моя речник.
    За повечето жени, участието в армията не е мечта и не в това направление се характеризира тяхното желание за равенство. Аз пак казвам, не харесвам крайния феминизъм, мисля че мъжът и жената имат различни роли в обществото, но по отношение на правата (става дума за законите, не това дали могат да влизат в армията или колко им трябва да бягат 50 метра, защото това са отделни случаи, така например има някои работи които могат да се вършат само от стари или само от млади хора, но това не значи че това е дискриминация) трябва да са равни.
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Ще дам прост пример - по физкултура...момчетата трябва да тичат 600 метра, а момичетата 300...е нали равенство...е каде е? Момчетата трябва да избягат 50 метра за 6-7 секунди макс за отличен, а момичетата 8-9 за отличен...е къде е равенството? За отскок - момчетата трябва над 2.40, а момичетата 1м и нещо...е къде е равенството? И така нататък? Като искат равенство трябва поне да го покриват!
    Хахахха, ти да не би да си трети клас, как може да те интересува това и въобще да правиш на въпрос, колко секунди били за 6 на 50 метра

Това, че момичетата бягат по-бавно, значи ли че трябва да имат по-малко права. То по тая логика Юсеин Болт трябва да има правото да те третира като роб, защото бяга по-бързо от тебе.
    Ти си бот! Дадох ти пример! Ето друг - на доста места в армията не приемат жени! А жените недоволни, че не могат да влязат! Искат да са равни! Е ама като не може да бяга на равно с един мъж...за къде са й претенциите?
    И друго - ти си леко глуповат!
    Незнам какво значи бот, такава дума не фигурира в моя речник.
    За повечето жени, участието в армията не е мечта и не в това направление се характеризира тяхното желание за равенство. Аз пак казвам, не харесвам крайния феминизъм, мисля че мъжът и жената имат различни роли в обществото, но по отношение на правата (става дума за законите, не това дали могат да влизат в армията или колко им трябва да бягат 50 метра, защото това са отделни случаи, така например има някои работи които могат да се вършат само от стари или само от млади хора, но това не значи че това е дискриминация) трябва да са равни.
    Щом ще е равенство - единия пол трябва да е равнопоставен на другия!
    Im back...

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Баси, какво ли не правят хората за Муцките ... , е зависи на к'Фа ш попаднешЪ, в случая командо не е в изключително изоставена и помачкана позиция
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Доста глупости си изписал, човеко. Излез от миналото, в което си се заклещил и ела при нас, в настоящето. Искаш или не, животът си тече и всичко се променя. Ако толкова държиш на златното минало, тогава ще те светна, че преди само хора от богатите прослойки са имали право на образование. Дай сега, че Еди-Си-Кой казал, че селяндурите на село са тъпи и нема шанс за тях и айдеее... до ден днешен да сме имали около 10%, можещи да четат и пишат. Хохохо.

Жената, може и да се разреве, когато се окаже, че Доня Барбара е брат на Хулио и любовта им е невъзможна, но тва е тя. От друга страна тя ражда по 2-3 деца, а е доказано, че един мъж не би издържал такава болка. Той може да тича, да се поти, да е някаква грамада 2 метра, но тва не го прави по-силен. Сега иди поразпитай из семействата... да видим кой мъж ще се съгласи изцяло парите той да ги носи. Просто няма да стане работата, защото ще се наложи да се лиши семейството от храна. Хах.

Аз специално съм отгледана в семейство, в което има пълно равенство. Баща ми се отнася с уважение към мен и майка ми, към неговата майка също. Виновно ти е обкръжението, че мислиш толкова...мммм... затворено. След време всички ще станем равни - и жени и мъже, и бедни и богати. Защо сега се подпомагат бедните, а не богатите? Равенство.

Радвам се, че не съм се родила в някакво арабско общество - пфу, мъжете им се имат за толкова голяма работа и затва са толкова груби и невъзпитани. Ама наистина, виждала съм, чела съм и доста по тая тема. Защо мислиш не се запазват такива бракове (арабин и европейка, например) Имах позната, в 9ти месец, мъжът й, арабин, било му кеф и хвърляше храна по стената, плодове и й казва: отивай да го земеш... с тоя голям корем просто е супер да се навеждаш. И кво стана накрая - той остана и без жена, и без дете. Избягаха от него... че кой ще го търпи? Казваш, че жените, като получавали много права и ставали такива и такива. А помисли ли мъжете кви стават? Затова си трябва равенство - поне ако ще сме смрадове, и двата пола да са такива.

Библията, ако толкова държиш на Християнството, има най-различни тълкувания. Тва не е учебник по Физика, с точни формули и правила. Не случайно, когато човек преживява лоши времена, взима Библията и започва да я тълкува за себе си. Свързва я със собственото си състояние. Ти си нещо ... не мога да ти определя състоянието, но си се настроил, че жената ТРЯБВА да ражда и да гледа деца и домакинство. По тая причина намираш някакви изказвания и пренебрегваш всички други гледни точки, които са ЗА достойнствата на жената.

Имам още много да пиша, но няма, защото ще стане много грубо.

Това не знам към кого се обръщаш, но сигурно към мен...
    По-спокойно. моме! Това беше просто пример...разбира се, че ще го дам в полза на мъжа...все пак такава ми е природата - да се самосъхранявам! А ако не го правя - по-лошо! Но ако не си прочела казах, че има неща на които мъжа е по-слаб...за това равенство във всички насоки е малко нереално! Което си е женска работа - да си е предимно с жени, а мъжката - предимно с мъже! А и много мразя да се оправдавате и защитавате само с това раждане...изхвърлянето на камък при мъжа аз ще кажа...но това са глупави защитавания! Да, като идея за равенство няма нищо лошо...но е практически невъзможно!
    Im back...

^ Ми не беше за теб, момко. За автора беше. Но ми падна в очите.

Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    И защо? Дай някаква обосновка,моме? Да разбера защо...
    Im back...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аз също съм с консервативни представи за моя личен свят.
    Ако можех да се заточа в кухнята и само да си гледам децата, би било егати рахата, ама не става.
    За да създадем семейство с мъжа ми, трябва да имаме доходи. Колкото и да бачка горкия, не може със заплатата си да си позволи да изхранва и издържа цяло семейство.
    Така, че се налага в случая да съм равноправна с него в изкарването на финанси.

Това е моята лична преценка за нещата, не задължавам никого да мисли по този начин. В крайна сметка-всеки сам решава за себе си.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

За кое трябва да готвя "обосновки", че не разбрах, момЧО?

За кое трябва да готвя "обосновки", че не разбрах, момЧО?
    Еми защо сам ти паднал в 'Очите, булка?
    Im back...

^Щото ме обвини, а бях невинна, младежо.

^Щото ме обвини, а бях невинна, младежо.
    В какво бИе, момИчИе?
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Що не млъкнеш ?

Има ли ЛС ако искаш да си чатиш, ползвай го.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Що не млъкнеш ?

Има ли ЛС ако искаш да си чатиш, ползвай го.
    Седя, и се чудА - прави ли се или наистина е фейл...но като гледам - фейл си си!
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ох, затапи ме.

Айде следващото лафче ми го прати на ЛС и се спри най-после ?

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ох, затапи ме.

Айде следващото лафче ми го прати на ЛС и се спри най-после ?
    Какво...? Откраднах ти ролята?
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си