Цитирай Първоначално написано от Patriot
Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Нали знаеш, че самият ти си плод на грях, защото баща ти го е сложил на майка ти .
Това не е задължително да е така, защото в интимните отношения няма нищо греховно ако се осъществяват след брака. Между другото ми е много странно, че едно момиче използва подобни изразни средства.

Иначе по темата - аз смятам, че жените в никакъв случай не трябва да стоят по-долу от мъжете в обществото, а просто трябва да правят различни неща. Не мисля, че е отживелица, така наречените мъжка и женска работа. Също така не мисля, че има нещо обидно за една жена във факта, че има някои неща които може да прави само тя и други които не може. В днешно време от феминистки организации няма нужда, защото във всички демократични държави правата им са гарантирани.
Първо за НомНом-сигурна ли си,че сексът и мастурбацията са грях,защото аз не мисля така?!Ако беше така,то значи Библията е на практика геноцидно оръжие...

Второ-някой каза,че християнството е за хора,които имат нещо повече,какво:
1.Интелигентност-твърдо не.Иди питай Стивън Хокинг дали вярва,че Иисус е пророк (пророк-тъй като съществуването на Иисус,като личност почти категорично).
2.Собствено мнения-отново не.За всички хора,които твърдят,че са религиозни имам един въпрос-защо сте християни,защото искате или защото родителите ви са решили да ви кръстят?Не мислите ли,че ако бяхте родени в Китай сега щяхте да твърдите,че сте будисти,въпреки че ще сте нясно с християнските учения чисто фундаментално,базисно.
3.Доброта-не мисля.Ако беше така защо всеки път не оставите например 50 стотинки на просяка пред блока,както ви е учил Иисус,дори да бързате каква е разликата между това дали ще пристигнете в 8:00 и 8:01...
Не ме разбирайте погрешно,аз съм вярващ,просто не съм съгласен със Божиите заповеди.

По темата:
В днешно време жената преуспява по-лесно от мъжа.Не е честно спрямо нас,мъжете!Когато вие си сложите силикон и отидете на бар с провокативни си хващате богаташа и ви е уреден живота.Ние мъжете не можем така...Повечето ни е гнус от това да чукаме стара чанта-мачкан лак,макар и богата...