- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против ..
имах предвид ,че има шанс ако първо е била на хапчета и после реши да ги смени с презервативи точно при смяната да се получи гаф !Първоначално написано от icetoo0
I don't wanna wait for you I don't wanna wake up thinkin, hopin You'll get it right this time 'Cause you know that you’re so cold I don't wanna see no more And I can’t get away from you !!! MuSiC is not just my life she is who i am !
Първоначално написано от donomar2
![]()
смееех
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Пълен.Първоначално написано от MojoJojo88
Ама е и някак тъжно.
Ами мисля скоро да започна да ползвам..полезно нещо определено..
Believe in yourself.
Против, не бих тровил половинката си с хапчета.
За: Полезни са против забременяване!
Против: Вредят, това е химия!
Ако е на гаджето ми зависи къде пуска писалката, ако е вътре ЗА, ако е някъде по тялото, дупе, цици, уста ПРОТИВ!
Имам един много сериозен и значим въпрос към някои от потребителките на форума: ЗАЩО, по дяволите, при положение, че взимате противозачатъчни таблетки и ги приемате уж правилно, използвате и презервативи? Тровите си организма напразно или какво?
По темата: За употребата на противозачатъчни таблетки съм, когато те са правилно предписани, на базата на обстоен преглед на пациента и се приемат абсолютно правилно.
Против употребата им съм, когато става дума за започване на прием на препарата без елементарни основни знания за женската полова система, влиянието му върху организма и поглъщане на две таблетки през ден, защото мадамата "забравила, но то не е голяма работа, така пише в листовката".
ЗА!!! Ако са изписани от гинеколог, съвпадат с хормоните и няма странични ефекти - МНОГО ЗА! Премахват менструални болки, цикъла става редовен, притеснението "бременна ли съм не съм ли" изчезва.. ИСКАМ!![]()
ЗА!![]()
който иска дете да ползва противозачатъчни и после да направи рязка смяна с презарватив и стават работитеПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Ааа, ако не съм с постоянен партньор - болести - не мерси ?Първоначално написано от ThroughStruggle
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Стават да, ако си идиот ще станатПървоначално написано от icetoo0
![]()
Представи си, че презервативът се скъса (и те не забележат). Искат да са сигурно, че няма да стане гаф и не можеш да ги виниш. Или пък момичето си няма постоянен партньор.Първоначално написано от ThroughStruggle
Против. Толкова неиздържали "мъжаги" има напоследък.
Може ли превод на това мнение?Първоначално написано от BloodRunsCold
А при положение, че момичето няма постоянен партньор, защо приема противозачатъчни, които изрично са контрацептивен метод за ПОСТОЯННИ ПАРТНЬОРИ, с оглед на това, че не предпазват от ППБ?
Непостоянни партньори ---> презервативи ---> не натоварвате тялото си с допълнителни дози хормони.
Мога да ти кажа аз защо ги пия. Дори сега да си нямах постоянен партньор пак щях да ги пия по здравословни причини. Все пак освен "натоврване на тялото с допълнителни дози хормони", те помагат и за развитието на тялото и на половата система.Първоначално написано от ThroughStruggle
Не, не помагат за никакво развитие, а просто регулират процесите в организма. Има огромна и съществена разлика.
Комбинирането на правилно приемани орални контрацептиви с презервативи е абсолютно ненужно.
Аз ги приемах по здравословни причини.Първоначално написано от ThroughStruggle
Не обяснявай какво/що, нито си медицинско лице, нито си жена.
Нито някой ще те оцени, нито ще станеш модератор. Не се хаби.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хахахах, миличка, съжалявам, но съм стопроцентова жена, колкото и да ти е неприятно, освен това съм приемала орални контрацептиви. И се съмнявам да имаш някаква информация относно образованието ми.Първоначално написано от NomNomNom
Модератор никога не съм имала и минимално желание да ставам.