.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Против

Цитирай Първоначално написано от icetoo0
    Цитирай Първоначално написано от donomar2
    братовчедката на една фр беше на противозачатъчните и нещо беше се отказала вече от тях и ги смени с презервативи и забременя ... те си решаваш
    Ти какво искаш да кажеш, че презарвативите са по опасни от противозачатъчните ли ? хохоохх е такова нещо не бях чувал ... 80% от хората по света ползват презарвативи... ти си прави изводи ;]
    имах предвид ,че има шанс ако първо е била на хапчета и после реши да ги смени с презервативи точно при смяната да се получи гаф !
    I don't wanna wait for you I don't wanna wake up thinkin, hopin You'll get it right this time 'Cause you know that you’re so cold I don't wanna see no more And I can’t get away from you !!! MuSiC is not just my life she is who i am !

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    братовчедката на една фр беше на противозачатъчните и нещо беше се отказала вече от тях и ги смени с презервативи и забременя ... те си решаваш
    Ти какво искаш да кажеш, че презарвативите са по опасни от противозачатъчните ли ? хохоохх е такова нещо не бях чувал ... 80% от хората по света ползват презарвативи... ти си прави изводи ;]
    имах предвид ,че има шанс ако първо е била на хапчета и после реши да ги смени с презервативи точно при смяната да се получи гаф !
    смееех

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Като се сетя, че наскоро сестрата на моята приятелка забременя, докато пиеше противозачатъчни сериозно се замислих дали съм ЗА или Против. За мен най-добрият контрацептивен метод са си презервативите, защото предпазват и от болести.
    Всичко зависи от това,как се пият,да не се пропускат и т.н Аз съм на противозачатъчни от година кажи речи,имам си приятел,правя редовен секс,често свършва в мен.. но знам,че в определен вечерен час който съм си избрала трябва да си изпия хапчето

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    смееех
    Пълен.
    Ама е и някак тъжно.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Нещо незаменимо. Първо и най-важно те предпазват. Второ - аз лично не изпитвам същото удоволствие, когато е с презерватив, така че и това е плюс. И трето - това са хормони, които изчистват кожата и я правят сиайна и хубава . Нищо вредно.

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Голям фен Аватара на dami666
    Ами мисля скоро да започна да ползвам..полезно нещо определено..
    Believe in yourself.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Против, не бих тровил половинката си с хапчета.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

За: Полезни са против забременяване!
    Против: Вредят, това е химия!
    Ако е на гаджето ми зависи къде пуска писалката, ако е вътре ЗА, ако е някъде по тялото, дупе, цици, уста ПРОТИВ!

Имам един много сериозен и значим въпрос към някои от потребителките на форума: ЗАЩО, по дяволите, при положение, че взимате противозачатъчни таблетки и ги приемате уж правилно, използвате и презервативи? Тровите си организма напразно или какво?

По темата: За употребата на противозачатъчни таблетки съм, когато те са правилно предписани, на базата на обстоен преглед на пациента и се приемат абсолютно правилно.
    Против употребата им съм, когато става дума за започване на прием на препарата без елементарни основни знания за женската полова система, влиянието му върху организма и поглъщане на две таблетки през ден, защото мадамата "забравила, но то не е голяма работа, така пише в листовката".

Guest
    ЗА!!! Ако са изписани от гинеколог, съвпадат с хормоните и няма странични ефекти - МНОГО ЗА! Премахват менструални болки, цикъла става редовен, притеснението "бременна ли съм не съм ли" изчезва.. ИСКАМ!

Фен
    Град
    swishtow
    ЗА!

Град
    Лом - София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    смееех
    точно при смяната е станала работата егати ....
    Пълен.
    Ама е и някак тъжно.
    който иска дете да ползва противозачатъчни и после да направи рязка смяна с презарватив и стават работите

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    Имам един много сериозен и значим въпрос към някои от потребителките на форума: ЗАЩО, по дяволите, при положение, че взимате противозачатъчни таблетки и ги приемате уж правилно, използвате и презервативи? Тровите си организма напразно или какво?
    Ааа, ако не съм с постоянен партньор - болести - не мерси ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

който иска дете да ползва противозачатъчни и после да направи рязка смяна с презарватив и стават работите

Стават да, ако си идиот ще станат

Представи си, че презервативът се скъса (и те не забележат). Искат да са сигурно, че няма да стане гаф и не можеш да ги виниш. Или пък момичето си няма постоянен партньор.

Banned Фен
    Против. Толкова неиздържали "мъжаги" има напоследък.

Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold
    Против. Толкова неиздържали "мъжаги" има напоследък.
    Може ли превод на това мнение?

А при положение, че момичето няма постоянен партньор, защо приема противозачатъчни, които изрично са контрацептивен метод за ПОСТОЯННИ ПАРТНЬОРИ, с оглед на това, че не предпазват от ППБ?

Непостоянни партньори ---> презервативи ---> не натоварвате тялото си с допълнителни дози хормони.

Guest
    А при положение, че момичето няма постоянен партньор, защо приема противозачатъчни, които изрично са контрацептивен метод за ПОСТОЯННИ ПАРТНЬОРИ, с оглед на това, че не предпазват от ППБ?

Непостоянни партньори ---> презервативи ---> не натоварвате тялото си с допълнителни дози хормони.
    Мога да ти кажа аз защо ги пия. Дори сега да си нямах постоянен партньор пак щях да ги пия по здравословни причини. Все пак освен "натоврване на тялото с допълнителни дози хормони", те помагат и за развитието на тялото и на половата система.

Не, не помагат за никакво развитие, а просто регулират процесите в организма. Има огромна и съществена разлика.
    Комбинирането на правилно приемани орални контрацептиви с презервативи е абсолютно ненужно.

Мега фен Аватара на NomNomNom

Аз ги приемах по здравословни причини.
    Не обяснявай какво/що, нито си медицинско лице, нито си жена.
    Нито някой ще те оцени, нито ще станеш модератор. Не се хаби.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom

Аз ги приемах по здравословни причини.
    Не обяснявай какво/що, нито си медицинско лице, нито си жена.
    Нито някой ще те оцени, нито ще станеш модератор. Не се хаби.
    Хахахах, миличка, съжалявам, но съм стопроцентова жена, колкото и да ти е неприятно, освен това съм приемала орални контрацептиви. И се съмнявам да имаш някаква информация относно образованието ми.
    Модератор никога не съм имала и минимално желание да ставам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си