.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Re: Как да откажа на момче...???

Цитирай Първоначално написано от elitovt
    предложете как да му откажа, нещо оригинално ако може ...
    КуЧкЪъЪЪъ СъМм Ма Нйе ТвоЯтЪЪуЪуъ
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Еми, е малко гадна ситуация кажи му го по-внимателно. На тебе едва ли ще ти хареса ако някое момче, което харесваш почне да те обижда и да ти казва колко си зле и тн.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    Момчетата разбираме само от прости изречения: не, не искам да излизаме...
    Да ти кажа някои и това не разбират!

Директно му казваш:"Не искам" и толкоз!Няма какво да му се обясняваш повече.

Предложил ти е да обвържете във фейсбук, защото иска да накара някоя да ревнува, но просто не си го разбрала.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    По тая тема съдя, че си на ~14.
    п.п. никога не съм мислил, че някой ще пусне такава тема..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Момичеее, ако не знаеш как да отказваш на момче - не те чака добро бъдеще. По-добре от рано се научи, че после .. и да искаш - няма отказване.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

здравейте Аз съм момиче на 15 и от 10 месеца ходя с едно момче. Наскоро, обаче едно друго момче от моя клас започна да се инатеренсува от мен. Започна да ми обръща повече внимание, постоянно се закачаше, а наскоро ми призна че много ме харесва. В началото може би аз имах някакви симпатий към него, но нищо повече. Наи-странното е, че и двамата сме обвързани и имаме почти еднакви историй. Той ми каза, че е готов да остави приятелката си заради мен, но аз немога да зарежа приятеля си. Към това момче нямам чувства и му го казах в ПРАВ ТЕКСТ!! а той не иска и не иска да се откаже и продължава и продълажаваа да търси вниманието ми .. подарява ми цветя.. пише ми смс-и.. в у-ще постоянно е до мен ;хх много е объркано, защото аз имам чувства към друг и той го знае и въпреки всичко продължава... радвам се, че все още има такива момчета, които се борят докрай, но на мен вече ми става досаден.. немога да го търпя и му го казвам, а той продължава.. ( какво да правяяяяяяяяя????

:д ако си прекалено загрижена ..рискуваш да ти нахалства отново .. просто ясно и точно му казваш ..че не е нищо повече от приятел и такъв мислиш да си и остане.

Според мен пък бъди искрена и кажи причината защо не искаш да тръгвате и ще те разбере. И той не би искал да ходите само защото не си можала да му откажеш, това си е отговорност- не става така. Иначе, по-добре не търси някаква оригиналност, предполагам момчето те е питало сериозно и така трябва да му отговориш.

Опитай по възможно най-деликатен начин така,че после като те види на улицата да не те обижда или гледа на криво.Ето как едно момиче от компанията отхвърляше до скоро кандидатите си:На мен ли говориш?Аве я къш ве!?(и в този момент показва среден пръст) ... веднъж така обиди едно момче пред приятелите му,че на другия ден имаше красиво синьо око,нищо,че до тогава беше кафяво!! ;xx
    Последно редактирано от puho : 05-27-2012 на 23:03

emi nedei mu otkazva be

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Обясни му,че няма как да се получи, защото си имаш приятел, на когото държиш и точка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си