.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Приятелка

Приятелка

Ето какъв е проблемът ми : Има едно момче с, което се забивахме обаче той не правеше нищо за по сериозно и аз реших да се откажа, защото осъзнах, че е твърде детски.Това стана преди седмица.Снощи бях на купон на моя приятелка и тя го беше поканила.Аз не му обръщах никакво внимание и ми беше напълно безразличен.
    В един момент на вечерта го гледам се натиска с една от моите най-добри приятелки.В какви ли не пози !
    Стана ми супер гадно, защото само до преди седмица с нея си говорехме какво съм му писала и разни такива неща.
    Още преди купона аз знаех, че ще стане така, защото предните дни тя постоянно говореше какво са си писали, но аз просто не й обръщах внимание, защото го приемах, че ще стане.
    Най-много се из дразних от факта, че на нея не й пукаше как ще реагирам.Разбира те ли, те не се криеха, правеха разни неща, от които наистина ми се повръщаше, навсякъде из къщата.Аз се стараех да ги избягвам, но просто беше невъзможно.В един момент ми се стори, че тя ме гледа докато той я целуваше.
    Какво да правя сега, как да излизам с нея ?

Град
    Лом - София
    Хахахах такъв човек ако направи такова нещо с мен няма да го погледна... и не си прави илюзия че това е приятел .... просто поредния предател, откажи се от нея и него нека се обичат ;]
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Детски истории. И твоето и нейното поведение са смешни. Твоето, защото си мислиш, че явно тя няма право да се наслаждава на това, което й се случва, защото видиш ли ти си се забила с господина, ама на него не му пука за теб. Но в твоето съзнание той явно трябва да седи в клетка и да те гледа влюбено...
    И нейната постъпка е детска, защото го е правила, за да ти натрие носа...но въпреки всичко, тя има право да е щастлива...аз на нейно място не бих излизала с теб, защото звучиш доста егоистично...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ти си спряла да общуваш с него, решила си, че няма да се занимаваш повече с него и изведнъж нещо ти щраква в мозъка, че защо той се целува с приятелката ти. Та той не е твой. Тя и той си имат пълното право да си се натискат като им се натиска. Недей да бъдеш егоист. Гадното е, че тя е започнала да контактува с човек с който ти си общувала, но .. така е. Тя го е харесала и не е решила, че е твърде детски. Хайде.. недей така. не ти е никакъв!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на xoxi
    Отказала си се, не си му обръщала внимание, било ти безразлично, ама като се натиска с друга започва да ти пука за него? Е, добре.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Показателно е, че за седмица решаваш, че не си заслужава да имаш отношения с това момче, ей така, от нищото.
    Станал ти е (уж) безразличен, ама като приятелката ти демонстрира близост с него, се дразниш. Чисто и просто ти е наранено егото, щото той явно не те е взимал насериозно и си е продължил живота.
    Първата асоциация, която направих, като прочетох темата ти беше с разглезено хлапе, което си е харесало играчка, но друг я е купил преди на него да му я вземат и то се цупи, ама не щото толкова е искало самата играчка, а заради факта, че тя вече принадлежи на друг.

Повече от фен
    пикли...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Град
    Лом - София
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    пикли...
    Защо е нужно да обиждаш приятел ?
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Ти си се отказала от него. Какво искаш?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    'Не знам какво искам .. пък и да не го искам на друга не го давам .'

Стига си се дразнила за глупости. И следващия път преди да тръгнеш да зарязваш някой си помисли добре. Т'ва, че сте си писали малко не означава, че той цял живот трябва да те чака теб. Хората си правят кефа. Малко кофти, че приятелката ти е постъпила така без да поговори с теб, но и вие само свалки сте имали, без връзка. so ..

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Е па, той да не е твоя собственност, а и налу уж вече си нямала чувства.. тогава приятелката ти е нямала с кво да се съобразява
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тааакааа'м. Значи сте си флиртували ,но само това. На теб не ти е харесало и си го зарязала ? Следователно няма защо да му се сърдиш. Той не е твоя собственост. Пък и щом се харесват - да се вземат. Ти няма какво да правиш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Дистанцирай се от "приятелката" си и това е. Дано да й е било приятно...

Щом ти е станало толкова гадно явно не ти е бил толкова безразличен.. А тази "приятелка" можеш да проговориш с нея, да й обясниш всичко и ако още веднъж направи подобно нещо просто явно не ти е приятелка..

Мен това също би ме подразнило, в предвид, че сте приятелки е тъпо да го направи, но ти нямаш никакво право да се сърдиш, защото всеки може да прави каквото си иска, а и момчето не е твоя собственост Трябва да гледаш повече над тези неща

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Re: Приятелка

Цитирай Първоначално написано от beastly
    Най-много се из дразних от факта, че на нея не й пукаше как ще реагирам.
    А защо да й пука?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Трябвало е още в началото да премислиш нещата.Тъпото е ,че го е правила показно пред теб .Но ,наистина нямаш правото да и се сърдиш,момчето не е твое ...няма нищо общо с теб,оставила си го и толкова....Да си мислила по отрано...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    А защо да й пука?
    Защото й е "приятелка" а приятелите не постъпват така

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    А защо да й пука?
    Защото й е "приятелка" а приятелите не постъпват така
    Не се натискат с бившите на приятелите си? Та нали тя самата е казала, че онзи не означава нищо за нея?

Фен
    Град
    swishtow
    Дръж се нормално не говори въобще за него а още по-добре ако и казваш, че той е влюбен в нея .. Ще се пръсне от яд, че не те е изнервила

Повтарям не ме интересува той или неговото мнение, интересувам се от нейното, защото наистина мислех, че сме приятелки, а какво стана наистина.На нея хич не й дремеше от мен, при положение, че съм споделяла с нея всичко, което се е случило преди.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами за к'во да се крият, то между вас не е имало нищо. Стегни се.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен
    авторке, те явно са се забивали, още докато ти си го харесвала. споделяла си на приятелката си какво се случва м/у теб и момчето, а зад гърба ти- тя му се е слагала.

каквото и да си говорим, ако наистина те ценеше като приятелка, нямаше да постъпи така. отпиши я.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Оф, всички дето нареждате и се правите на много зрели с голяма сигурност ще се почувствате по същия начин, както и авторката.

Но явно не усещате тънкостта на нещата. Приятелката на авторката явно не се е сетила, че момичето още има чувства, щом постоянно говори за него и т.н. Това е тънкостта, че не се е усетила. А авторката почти сигурно се самонавива, че онзи й е безразличен.
    И се е получило куцо Явно не са се доразбрали.

За всеки случай една приятелка не би следвало да прави неща, които биха наранили приятелката й. Но явно не е знаела, че ти още имаш чувства към момчето и не е съобразила поведението си.

Да, не си заслужава да я съдиш твърде строго - пробвала си е късмета с момче, което си казала, че ти е беразлично, но явно не е така.
    Той не принадлежи и на двете в крайна сметка и не може да се ядосваш за това с коя се натиска и с коя не.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Тази тема става все по-забавна.
    Разберете, че никой не дължи нищо никому.
    Ако авторката не е била безразлична, да си се е разбрала с пича. Тя не е направила нищо по въпроса-и той е свободен да си прави каквото иска.
    Ако трябваше да се съобразява с всяка "приятелка" в тийн годините по кого си пада, трябваше да съм девствена още.
    И ще обясня какво имам предвид. Имах около 10 "приятелки", и всяка си харесваше някого, който естествено не й обръщаше грам внимание, но пък е обръщал на мен. Трябва ли да отрежа всяко момче, което ме харесва и което аз харесвам, защото Пена разбираш ли имала някакви неизказани чувства към него?
    Примири се, живота е сурав и ку*ав и или се бориш, или те стъпкват...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си