.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Приятелка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Тази тема става все по-забавна.
    Разберете, че никой не дължи нищо никому.
    Ако авторката не е била безразлична, да си се е разбрала с пича. Тя не е направила нищо по въпроса-и той е свободен да си прави каквото иска.
    Ако трябваше да се съобразява с всяка "приятелка" в тийн годините по кого си пада, трябваше да съм девствена още.
    И ще обясня какво имам предвид. Имах около 10 "приятелки", и всяка си харесваше някого, който естествено не й обръщаше грам внимание, но пък е обръщал на мен. Трябва ли да отрежа всяко момче, което ме харесва и което аз харесвам, защото Пена разбираш ли имала някакви неизказани чувства към него?
    Примири се, живота е сурав и ку*ав и или се бориш, или те стъпкват...
    съгласна съм. постъпката показва точно, че момичето е ''приятелка'', а не истинска такава, затова авторката трябва да внимава какво й споделя и доколко й се доверява. явно допреди случката й е имала пълно доверие, което е доста наивно.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мога да добавя, че аз изобщо не съм и споменавала пред нея, че вече ми е безразличен и вече не ме интересува, затова ми стана гадно и се почувствах ужасно, че на нея не й пука и дори не поговори с мен за това.Имам подозрения, че тя го е била намислила да стане така, в смисъл, преди партито тя постоянно говореше кви смешки са си били писали и разни такива.
    Накратко тя си е била решила да се натиска с него преди това и изобщо не я е интересувало кво ще си помисля.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Приятел=предател=>Тя не ти е истинска приятелка!Една приятелка никога не би постъпила така. Тя е просто позната.Ако съм на твое място няма да се занимавам с нея.Просто ще я игнорирам и ще се дистанцирам.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от beastly
    Мога да добавя, че аз изобщо не съм и споменавала пред нея, че вече ми е безразличен и вече не ме интересува, затова ми стана гадно и се почувствах ужасно, че на нея не й пука и дори не поговори с мен за това.Имам подозрения, че тя го е била намислила да стане така, в смисъл, преди партито тя постоянно говореше кви смешки са си били писали и разни такива.
    Накратко тя си е била решила да се натиска с него преди това и изобщо не я е интересувало кво ще си помисля.
    Ама да ти кажа и ти не й отстъпваш.
    Значи и ти си знаела, че тя има нещо към него, но не си спряла да й говориш за чувствата си, а сега даже й се сърдиш...е права ли си?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Но тя не ми е казвала нищо и изведнъж стана това.Може и да съм подозирала, че така ще стане, но вътрешно наистина не съм го вярвала, защото не съм си и помисляла, че ще постъпи така.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от beastly
    Но тя не ми е казвала нищо и изведнъж стана това.Може и да съм подозирала, че така ще стане, но вътрешно наистина не съм го вярвала, защото не съм си и помисляла, че ще постъпи така.
    Противоречиш си. Тя ти е обяснявала, че си пишат, че си пускат разни смешки, ала бала. Значи той не й е безразличен...Пак те питам-и ти си знаела(или хайде-подозирала), че тя има нещо към него, но не си я подкрепила. Не си преглътнала своите чувства, заради нейното хлътване, а като нейна приятелка би трябвало да го направиш, след като изискваш същото от нея.
    Не те обвинявам, просто ти давам странична гледна точка.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Щом ти е гадно значи,че ти е пукало за него.А тази твоя "приятелка" е постъпила доста глупаво.Все пак вие с него сте се забили преди седмица.. Аз те съветвам,както и няколко хора преди мен,да не се занимаваш вече с това момиче...и с това момче.

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Нали ти е безразличен? След като на теб не ти пука за него това не значи че и другите трябва да се съобразяват с теб.

Какви са тези приятелки,които имаш???Момчето няма вина в случая,че то не те е харесало,а приятелката ти е използвачка и лицемерка...

Женска злоба Няма приятелки има само интереси! Едва ли приятелката ти е толкова влюбена в момчето просто за нея това е един вид победа тя е успяла,а ти-не! От друга страна ти искаш тя да се съобразява с теб за всяко свое действие...било е купон станало е и ти сега я определяш за виновна,въпреки че ти сама си си виновна като си харесвала момчето да си действала навреме... и така стигнахме до извода,че и двете не знаете к'во искате...

Град
    Пловдив
    Ами отговорът е един...
    Тя не ти е истинска приятелка
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Julliee
    Какви са тези приятелки,които имаш???Момчето няма вина в случая,че то не те е харесало,а приятелката ти е използвачка и лицемерка...
    Цъ, цъ, цъ...
    Едно съм разбрала. Момичета на възраст 12-19 години, понятие си нямат какво ТОЧНО означава приятелство. И поради тази причина, когато видят своя приятелка да се наслаждава на нещо, което самите те не могат да имат, веднага я обявяват нея за лошата, а другите й пригласят, че е използвачка и лицемерка...
    Типично детско отношение на авторката, и типично детски (предимно) коментари по темата....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

мм може би и тя е изпитвала нещо към него . . . ??? Ти си се отказала от него . . . и тя е решила да действа . . . аа и вие сте още малки за да сте истински приятели или да харесвате сер. някой . . . това по - скоро е увлечение . .. .: ))
    . . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .

Повече от фен Аватара на NoMore
    Затова нямам приятелки, защото почти всичките момичета са кифли! Майната й по-добре поне ще знаеш кой наистина ти е приятел
    In a mad world , only the mad are sane...

Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Затова нямам приятелки, защото почти всичките момичета са кифли! Майната й по-добре поне ще знаеш кой наистина ти е приятел

праваа сии . . . Няма приятели , има само общи интереси Гадно но факт
    . . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си