- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нова визия
Хора, помагайте!!!![]()
Мисля да си сменям вида. Леко съм пълничък, висок обаче - за 7 клас .
Ще идва една мадама в класа и искам да направя добро впечатление.В момента какво е модерното, питам аз
![]()
П.С. Много ме кефят кецовете (скейтърските) в момента. Благодаря ви предварително.![]()
Почни да ходиш на фитнес, като си пълничък, за да превърнеш ненужните мазнини в мускули. Съмнява ме, че ще й направи някакво впечатление въобще какви са ти кецовете...
Аз ходя на фитнесПървоначално написано от whiteterror
![]()
![]()
още ли има хора, които мислят, че мазнините се превръщат в мускулиПървоначално написано от whiteterror
![]()
![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Защо трябва да си променяш стила заради някакво момиче?Обличай се както ти харесва,тя няма да те хареса щом се прайш на някакъв,какъвто не си.
С маса се правят по-лесно мускули, това имах предвид. Какво не разбра? Без маса няма начин да ти стане поне малко релефно тялото. Мазнините се топят и на тяхно място се изгражда релеф.Първоначално написано от rome0
Браво бе уменПървоначално написано от whiteterror
Ми ако гена му е такъв, че да е масивен и без релеф ? Явно ги разбираш ще ми обясниш ли
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Пусни снимки и ще ти кажа какво как да промениш, за да станеш по мой вкус. А дали на твоето момиче вкуса му е същия, няма значение.![]()
И спря да се върти за миг земята..
някои от приятелките ми си подбират гаджетата по кецовете, затова недей да лъжеш момчетоПървоначално написано от whiteterror
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Нали правиш разлика между масивен и релефен? Аз говоря за релефен. Ти къде отиде, че чак гена му намеси...Първоначално написано от BlindedAngel
Абе хора аз искам просто да си сменя стила на обличане![]()
![]()
![]()
Започни първо с това - какъв ти е сегашния стил на обличане?Първоначално написано от Seihoruf98
Пич.. ако бях на твое място щях да викна някое момиче.. водя я в мола по магазините и тя да избира дрехите.. ама гледай да не се сабудиш на другия ден с розова тениска с надпис " I Love Pink " и токчета.. нали разбираш за какво ти говоря.Не и давай да прекалява и тя ще ти покаже на какво се мятат на момичетата.Това е един вариант, адругият е да поразровиш дори и в някой музикален клип да видиш някакви дрешки.Това са доста нестандартни начини, но пак може да стане.Успех с момичето!![]()
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
Розова тениска, очила тип щори, записваш футбол, максимум 65 кг, ама с плочки. Тва е истината в момента, мадафака.
Ето снимчици:
http://prikachi.com/images/509/3606509R.jpg
http://prikachi.com/images/512/3606512h.jpg
Кажете добре ли съм? (Аз мисля, че не)
висок си?
wtf
на мен ми изглеждаш висок колкото мен , 1.64а аз определено не се имам за висока..
както и да е де
почни да тичаш, иначе изглеждаш добре, не си пълен, не си и слаб..
ходи си с дънки, тениски, суитчъри и кецове и това е
няма какво да си променяш в обличането толкова
само гледай да си сменяваш дрехите, че момичетата забелязваме когато момчето ходи с една и съща тениска и с едни дънки ежедневно.. : )
мий си зъбите, дъвчи дъвка, къпи се, мий си ръцете и ползвай дезодорант за подмишниците (или рол он) и някакъв по-лек парфюм..
Имаш шкембе.
Иначе щом ще се водиш по модата, отивай в Мола и гледай в мъжките магазини с какво са облечени манекените и давай и ти...
Въпреки че мен ако питаш, е смешно мъж да ходи с тениски с лъскави надписи - може да избереш нещо изчистено, вталяващо, наистина вземи някоя твоя приятелка с нормален вкус да ти помогне в избора и подбора на дрехи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много ти благодаря за отговора!Първоначално написано от bloodyF
Обаче аз имам проблем с крака за жалост. До преди месец всеки ден тичах, но почна да ме боли крака и разбрах, че имам някакъв проблем и сега една година не трябва да го натоварвам много
![]()
![]()
Иначе с хигиената нямам нищо и никакъв проблем (за щастие). Висок се имам защото повечето ми приятели са по-ниски от мен.
П.С. Мерси пак!![]()
![]()
какъв ген, бе? ти културист ли ще го правиш? още малко ще ми кажеш, че определени хора НЕ могат да направят маса/релеф/да отслабнат и пр., шот такъв им бил гена? хахахахахааПървоначално написано от BlindedAngel
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
Само аз ли съм на мнение, че така си осакатява самочувствието, предствавяйки се за нещо друго, само и само да бъде "забелязан" от даденото малолетно девойче?
Приятел аз няма да се правя пластична операция,Първоначално написано от Interfector
![]()
![]()
![]()
а просто искам да разбера какво е модерно в момента за едно момче и изобщо не е само заради момичето мога да ти кажа просто питам какво според вас ми утива да обличам дали ризи, дали гуменки, дали..... Аз няма да си променям коренно живота! Просто питам![]()
![]()