.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на brutaLxxbunny

Лятното изтощение на косата

От няколко дена забелязах,че доста ми "опадва" косата,както всяка година.Нали знаете - море,слънце,хлор,изтощават доста косата.Мисълта ми е какво правите,за да я върнете "към нормалното" ?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=421740 Заповядай, тук момичетата ще ти отговорят
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Явно е сезонен косопад,просто. Много хора тези дни се оплакват от косопад,аз също. Макар,че все още не съм ходила на море.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на babity
    Подхранващи продукти за косата. Нищо повече от съответните шампоан и балсам/маска, според личните предпочитания на твоята коса. Ако ти се занимава, може да си правиш и домашни маски от стандартните - к'вото видиш насреща в хладилника се смесва, маца се по косата и после седиш да се вмирисваш час-два. Не я товари с излишни химии и ограничи до минимум топлинната обработка и лакове/пяни/фискатори/други лайна.

anonymous708973
    Guest
    Ами, като за начало, гледам да връзвам косата си така, че възможно най-малка част от нея да е на слънцето - четох за това в Космополитън. Рошавият кок е добра идея, но нека ластикът да не е прекалено стегнат, че уврежда косъма. Използвам слънчев протектор, ама колко действа е друга тема.

През лятото си мия косата със серия за суха и изтощена коса (Орзен или Елсев с червения кант), нищо, че моята се брои за нормална към мазна. Това е.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Като бях на море бях постоянно вързана на плажа.. на плитка или кокче.
    И гледах да я излагам възможно най-малко на слънцето. Преси,маши и тем подобни не съм използвала! Е,като се върнах от морето веднага отидох да ми подстрижат връхчетата,защото бяха в кофти състояние.
    И сега си правя два пъти в седмицата домашни маски. И имам нов шампоан и балсам за много суха и много увредена коса. Пресата я използвам възможно най-рядко. А пък като я използвам преди това използвам спрей за защита.

anonymous708973
    Guest
    Е, аз използвах преса или маша всяка вечер за дискотеките, но първо, моята коса попринцип си е здрава, и второ, веднага след морето си офъках половината коса

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Всъщност доколкото знам постоянното държене на косата вързана още повече увеличава косопада. Иначе и аз в момента страдам от тоя пуст косопад, но обикновено в тези периоди, когато косата пада повечко (края на лятото/есента) си вземам някакви подсилващи витамини, защото обичайното маска/балсам не е достатъчно. Сега съм на Ревалид; преди също го бях ползвала и бях много доволна.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз се опитах максимално да огранича ползването на преса.Нааай-много 2-3 пъти на седмица.Но аз съм и с мазна коса,за това шампоаните за суха коса ми действат зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си