- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мъчно ли ви е за училище?
Става въпрос само за завършилите 12 клас.
Не чак толкова, защото не са се променили много нещата. Поддържам връзка с много хора от класа ми, пак си ходя в кафето до даскало. До училище отскачам отвреме навреме, даже преподавах 2 часа. С някои от даскалите се чуваме и пием бирички и така.
Пък и някой ден може да се озова пак там и да преподавам, така че не е съвсем зарязано училището.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ми липсва. Виждам се с точно четирима души от тоя клас, за другите ми е все тая. В университета ми е много по-добре- колегите са много по-интересни събеседници, преподавателите са много по-кадърни и като цяло се чувствам много повече на мястото си.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ми не мога да кажа точно, че ми лиспва.. но е кофти да знаеш, че повече няма да се върнеш там като ученик. Не е чак такава болка за умиране.. надявам се в университета да е по-яко.![]()
Вафла..
И на мен не ми липсва, защото ние честно казано не бяхме задружен клас (ходихме по групички). За съжаление повечето ми съученици бяха по-злобнички и заради тази пуста злоба с някои от класа се намразихме ненужно според мен. То затова и някои хора ще си седът без приятели. Не може да говориш зад гърба на "приятелите си" и да искаш да имаш такива.
Не мога да си представя какво ще правя като завърша :Х Не искам.. Искам си училището, приятелите, да си живея у нас, не искам да завършвам :Х
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Постепенно свикваш с мисълта, че всичко това ще свърши.. тъпо, но факт.Първоначално написано от DesireToFire
![]()
Вафла..
не съм завършила 12 клас!
Засега малко, но ще видим какво е положението след месец като ми почне студентството.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised