.

Виж резултатите на анкетата: Мъчно ли ви е за училище?

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 16,67%
  • Не

21 58,33%
  • Малко

9 25,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Мъчно ли ви е за училище?

Става въпрос само за завършилите 12 клас.

Мега фен Аватара на Chacho
    Не чак толкова, защото не са се променили много нещата. Поддържам връзка с много хора от класа ми, пак си ходя в кафето до даскало. До училище отскачам отвреме навреме, даже преподавах 2 часа. С някои от даскалите се чуваме и пием бирички и така.

Пък и някой ден може да се озова пак там и да преподавам, така че не е съвсем зарязано училището.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не ми липсва. Виждам се с точно четирима души от тоя клас, за другите ми е все тая. В университета ми е много по-добре- колегите са много по-интересни събеседници, преподавателите са много по-кадърни и като цяло се чувствам много повече на мястото си.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ми не мога да кажа точно, че ми лиспва.. но е кофти да знаеш, че повече няма да се върнеш там като ученик. Не е чак такава болка за умиране.. надявам се в университета да е по-яко.
    Вафла..

И на мен не ми липсва, защото ние честно казано не бяхме задружен клас (ходихме по групички). За съжаление повечето ми съученици бяха по-злобнички и заради тази пуста злоба с някои от класа се намразихме ненужно според мен. То затова и някои хора ще си седът без приятели. Не може да говориш зад гърба на "приятелите си" и да искаш да имаш такива.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Не мога да си представя какво ще правя като завърша :Х Не искам.. Искам си училището, приятелите, да си живея у нас, не искам да завършвам :Х
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Не мога да си представя какво ще правя като завърша :Х Не искам.. Искам си училището, приятелите, да си живея у нас, не искам да завършвам :Х
    Постепенно свикваш с мисълта, че всичко това ще свърши.. тъпо, но факт.
    Вафла..

Guest
    не съм завършила 12 клас!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Засега малко, но ще видим какво е положението след месец като ми почне студентството.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си