.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

он-лайн или очи в очи?литъл хелп

Такаа... винаги ми е много интересно да чета такива теми, но за първи път пиша подобна и искрено се надявам да няма много острумни подмятания, защото почти никога с нищо не помагат.
    Значи, той абсолютния пич- непринуден, забавен, умен... и имаме сходни интереси за хобита, занимания и книги (нещо, което много рядко ми прави впечатление в момчетата, които си харесвам, защото... хм, някак си точно тези, които ми харесват не четат, а пък аз винаги съм търсила това в някой). Познаваме се от много време, може би 4-5 години- само на здрасти и чао и нищо повече. Но напоследък все по-често се засичаме по компании и започвам да го опознавам, говорим много сами и понякога ми става странно колко свободно се държа, най-вече защото го познавам отдавна.
    Ии в момента се чудя дали да му привлека вниманието в он-лайн областта, което винаги е по-лесно, но на мен не ми допада, или да изчакам следващия път когато се видим... вие какво бихте направили?

И по-принцип какво мислете за он-лайн "зарибявките"? правите ли го? Мислете ли, че е по-лесно?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Разбира се,че е по лесно.Но съм против за тези от различни градове.

Тъпо е да,но по добре си попишете в скайп да речем.. и след това ще ви е по лесно да завържете разговор и на живо :P

Миксирай и от двете
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Миксирай и от двете
    Да.И все пак,щом казваш,че се държиш свободно край него на живо е много по-добре главно така да общувате.Иначе,може да започнете със скайп,но предупреждавам - това често убива желанието

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Иначе,може да започнете със скайп,но предупреждавам - това често убива желанието
    точно това ме притеснява

Мега фен Аватара на SonataArctica
    он-лайн зарибявките съкс

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Очи в очи! Он-лайн е по-лесно, да, но е тъпо. А и щом се засичате често, няма никакъв смисъл да ползваш интернет.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Престраши се на живо ..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Защо не двете комбинирано. Да се виждате понякога пък да си пишете и дори там може да се разберете да се видите!!

Да имала съм он-лайн зарибявка. Понякога мисля, че са за хубаво, но често дори мисля, че няма смисъл от тях :/ ..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето
    Ако някой ми пише как ще ме ебе и на следващия ден, като го видя мълчи, като пън най-много да помисля, че има раздвоение на личността.

По-добре очи в очи.
    I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
    I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Защо не двете комбинирано. Да се виждате понякога пък да си пишете и дори там може да се разберете да се видите!!

Да имала съм он-лайн зарибявка. Понякога мисля, че са за хубаво, но често дори мисля, че няма смисъл от тях :/ ..

Супер фен Аватара на elysunny
    давай комбинирано
    щото скайп и фб съхват яко

Зависи. Ако наистина доста говорите само двамата очи в очи, няма нужда от интернет, за да си комуникирате. Ако обаче все още го чувстваш твърде далечен, за да излезете ей така, опипай почвата с 2-3 чата, ама да не се улисате! Иначе карай на живо - винаги е най-добрият избор! Успех!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ууужас. Тва с онлайн зарибявки-задявки хич не ме кефи. Гадно е. При всички положения в скайпа/друго си по-отворен и като се видите ии мълчите... става тъпо-кофти. Отчайваш се от живота , разочароваш се и от човека, като цяло.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    В твоя случай задълже на живо.

Скайп/фейсбук/друга глупост се използва само за да се разчупи леда и да се намерят общите теми. След тоя моент е добре разговора да се пренесе на живо. Ако приемаме скайп като повод за запознанство а не като среда на общуване.. тогава всичко е в реда на нещата, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

мерси, хора за мненията и съветите. най-вероятно ще оставя цялата идея с виртуалното пространство

Фен
    Град
    swishtow
    Действай .. Пиши му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си