.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: държание

Hybrid View

държание

Понякога ме избива на едно такова никакво и умрело чувство. И не ми разминава дълго време. И от това чувство без да искам започвам да се държа неадекватно. Личи ми отстрани. А сега ще съм в нов клас и искам да се представя добре, те да направя добро впечатление. Как да постъпя според вас?

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ти пъкк това да ти е проблема.... таа аз съм момиче, нося се смъкнато и обожавам да нося шапки, а в даскало е "забранено" ... постоянно се карам с учителите, доста често заспивам в часовете и на всичкото отгоре съм пълна отличничка и общо взето даскалите не знаят какво да ме правят обаче на мен си ми е кеф да се нося така, да се държа така и честно казано, направо не знам за какво се оплакваш
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

също така съм и наивна и то много плйс това някой ме бъзикат щото съм имала детски акъл. От всичко това ми е мн кофти.

Супер фен Аватара на Jaune
    абе, я стига
    сега съм 10. клас и не мога да се позная, изобщо не съм каквато бях в началото на осми
    та кво ти пука, нали, дръж се естествено, някои ще те харесат, други - не и така ще е навсякъде; но ще намериш твоите хора, не се съмнявай

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от simba5
    също така съм и наивна и то много плйс това някой ме бъзикат щото съм имала детски акъл. От всичко това ми е мн кофти.
    щом си мислиш, че нещо не е наред у теб, значи писането тук не трябва да е 1вото за което се сетиш само едно въпросче... години? наистина на колко си, защото ако си на 12-13 е нормално да имаш детски акъл
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

на 14 съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми