- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- държание
Понякога ме избива на едно такова никакво и умрело чувство. И не ми разминава дълго време. И от това чувство без да искам започвам да се държа неадекватно. Личи ми отстрани. А сега ще съм в нов клас и искам да се представя добре, те да направя добро впечатление. Как да постъпя според вас?
ти пъкктова да ти е проблема.... таа аз съм момиче, нося се смъкнато и обожавам да нося шапки, а в даскало е "забранено" ... постоянно се карам с учителите, доста често заспивам в часовете и на всичкото отгоре съм пълна отличничка и общо взето даскалите не знаят какво да ме правят
обаче на мен си ми е кеф да се нося така, да се държа така и честно казано, направо не знам за какво се оплакваш
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
също така съм и наивна и то много плйс това някой ме бъзикат щото съм имала детски акъл. От всичко това ми е мн кофти.
абе, я стига
сега съм 10. клас и не мога да се позная, изобщо не съм каквато бях в началото на осми
та кво ти пука, нали, дръж се естествено, някои ще те харесат, други - не и така ще е навсякъде; но ще намериш твоите хора, не се съмнявай![]()
щом си мислиш, че нещо не е наред у теб, значи писането тук не трябва да е 1вото за което се сетишПървоначално написано от simba5
само едно въпросче... години? наистина на колко си, защото ако си на 12-13 е нормално да имаш детски акъл
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
на 14 съм