.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Проблем с комуникирането

Здравейте на всички. Имам доста как да го нарека .. детински проблем. Запознах се с едно момиче преди около година и половина, но отначало не ми направи впечатление. Обсъждали сме я с приятелчета, но не съм имал абсолютно нищо към нея, до преди една седмица. Срещнах я и оттогава не мога да спра да мисля за нея. Пиша и на стената във фейсбук там разни целувки ала бала и тя ми отвръща, но оттам нататък зациклям. Не знам как да я заговоря. Започвам със "как си", "как прекарваш лятото" и дотам! Просто нямам общ език с нея, не я познавам достатъчно, но съм хлътнал МНОГО .. Та бихте ли ме посъветвали как да продължа с разговора, как да и привлека вниманието един вид... Всякакви съвети приемам, само да помогнат.. Благодаря ви !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Че тя само с една-две думи ли ти отговаря?Като ти отговори хвани се за нещо в думите и за да продължиш разговора.Не можем да ти дадем някакви шаблонни изрази.

Просто не му мисли толкова,преди да пишеш и то ще дойде от самосебе си.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Като разбереш, че не говориш с божество, а момиче, обикновено момиче, което също има своите занимания, интереси и т.н.

Знам ги тяи с целувките...Обикновено на стените им има още 50 такива от други пичове...така че много не разчитай на това...
    i just wanna make you sweat :P :P :P

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето
    Виж й интересите във фейсбук, проучи за тях в гугъл и деликатно подмятай някои неща. Деликатно, за да не стане, както в един епизод на Малкълм, дето имаше списък с това какво харесва едно момиче, отиде изрицитира й го под предтекст, че харесва всички тези неща и тя издаде ограничителна зповед срещу него.
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Задавай й някакви въпроси ,от рода на: "Каква музика слушаш","Имаш ли хобита","Имаш ли брат или сестра" и т.н.
    Няма как да не се сещаш за нещо. Просто се отпусни,тя си е съвсем обикновено момиче. Обсъждайте филми ,все ще се завърже някакъв разговор.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

В отговор на "Шадоу" , да 2-3 думи, както и тя като ме попита аз и отговарям, едва ли някой ще започне да разказва какво прави, как е и т.н с най-малките подробности. В отговор на "жоронир" , не, напротив само аз съм от мъжки пол, който и е писал на стената от доста време насам. Bohemian, мерси, ще проуча.. Smilez, проблема е, че тези подробности ги знам, и трудно намирам тема по която да разговаряме. Както и да е, ще се опитам да завържа разговор.. Много ми е трудно, не знам защо, до сега никога не съм имал такъв проблем с комуникацията, с който и да е човек, а сега не знам какво ми стана и най-лошото е, че не мога да спра да мисля за нея

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Exidee
    Smilez, проблема е, че тези подробности ги знам, и трудно намирам тема по която да разговаряме. Както и да е, ще се опитам да завържа разговор.. Много ми е трудно, не знам защо, до сега никога не съм имал такъв проблем с комуникацията, с който и да е човек, а сега не знам какво ми стана и най-лошото е, че не мога да спра да мисля за нея
    А защо не се получава,според теб ? Опитай все пак,успех.
    Може ако сте от едно даскало и имате общи познати - можеш да си поговориш за тях,не знам. За училището,учителите. Започни от съвсем "странна" тема,докато се получи някакъв разговор. Успех .
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Олее, зарежи глупавите чатове, те не помагат! Най-добре съберете се една компания и излезте заедно, тогава виж как се държи момичето, опитай се ей така да я заговориш очи в очи, мисля, че по-лесно ще ви тръгне разговорът тогава, а и ще имаш помощ от приятелче ако се наложи и пр.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от Exidee
    Smilez, проблема е, че тези подробности ги знам, и трудно намирам тема по която да разговаряме. Както и да е, ще се опитам да завържа разговор.. Много ми е трудно, не знам защо, до сега никога не съм имал такъв проблем с комуникацията, с който и да е човек, а сега не знам какво ми стана и най-лошото е, че не мога да спра да мисля за нея
    А защо не се получава,според теб ? Опитай все пак,успех.
    Може ако сте от едно даскало и имате общи познати - можеш да си поговориш за тях,не знам. За училището,учителите. Започни от съвсем "странна" тема,докато се получи някакъв разговор. Успех .
    Ами уви не сме от едно даскало и никога не сме били. Много ме е яд, понеже преди малко повече от година си бях харесал една друга и когато комуникирахме думите и темите бълваха от мен, но тя харесваше друг и накрая я оставих. Както и да е, да се върнем на темата, когато си лафя с нея просто зациклям.Честно да ти кажа си нямам на идея от какво е този проблем. Bella5 наистина чатовете не са много ефективни, но не съм съгласен, че не помагат. И все пак съм попадал в една компания с нея, но като съм нямал симпатии .. не съм си използвал шасновете. И все пак ще се опитам да оправя нещата, благодаря ви пак за идеите !
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ех колко сладко е да си влюбен по тийнейджърски...Добри времена бяха

Ако не искаш когато можеш, няма да можеш когато искаш!

Желязно правило

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Blab
    ^ти няма ли да сложиш някого на стола?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не зная кой ще е интересен и все още не е сядал. Ти примерно?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Blab
    Аурис, примерно?

Голям фен Аватара на FantaMen
    Аз се предложих.Но ме отхвърлиха част от редовните посетители по темата... поради "неизвестност " и заради това че не е сигурно че има с какво да ги заинтересовам...

Иначе по темата...Според мен понякога има случай в който просто дадено момче и дадено момиче ужасно трудно комуникират...Лично аз съм имал такъв случай все едно сливи имам в устата няма с какво да я заинтересовам (въпреки че дори подкрепяме един и същи футболен отбор) А в други ситуации с други момичета думите просто се леят като дъжд в лятна буря ... Опитай по начините които описаха останалите форумци и ако не стане знай че момичето е от първият описан случай ...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    "Искаш ли да излезем на кафе?"
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

В фейсбук се запознавате и ти и гледаш само стената? От там може всичко да разбереш за нея

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

По-добре да имаш проблем с общуването, отколкото да я обиждаш постоянно.

Цитирай Първоначално написано от kyon
    В фейсбук се запознавате и ти и гледаш само стената? От там може всичко да разбереш за нея
    Ако беше прочела коментарите, щеше да разбереш, че не сме се запознали във фб, но както и да е ...........................................
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!

Разкажи и нещо интересно което ти се е случило през деня.После и дай възможност и тя да сподели нещо забавно.Заразпитаи я за музика,интереси,хобита.Пос е кажи какво те интересува теб и ако се окаже,че имате общо хоби,примерно, и предложи да излезете да го...направите.Дано ме разбра Успех!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си