- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Закъснява ; х
Здравейте видях за такава тема,но нищо полезно,защото съм на 14 ;х
Последният път ми дойде на 12 юли и сега трябваше да дойде на 10.Закъснява ми с 5 дни.Майка ми започна да полудява.Иска да ме води на гинеколог.Нормално ли е?Досега винаги ми е идвало точно +/- 1,2 дни.Но сега са 5 -> 6 .Казах на баба ми и тя започна да си мисли,че съм бременна и от както и казах ми е звъняла за 2 часа 11 пъти.Но аз съм на 100% убедена,че не съм.((все пак съм само на 14 )) Моля ви за съвет не искам да ходя при гинеколог .... УПЛАШЕНА СЪМ ?!?!?!?!![]()
Така
Девствена ли си?
Прави ли секс без предпазни мерки когато беше в овулация?
Редовен ли ти е МЦ?![]()
1. Да девствена съм.
2. Не съм правила ...
3.Да винаги е редовен случва се за 1 път
Тогава не се притеснявай!!
Нормално е първите няколко години да не ти е редовен цикълът.Защо не посетиш гинеколог?Няма нищо страшно той ще ти каже,че си девственаСпоред мен ако не дойде до няколко дена върви с майка ти или сама!
Вече съм във втората година.Лошото е,че и преди съм била на гинеколог и ми взимаха секрет.Тогава щях да припадна и сега се страхувам да отида.![]()
Знам,но тогава ми причерня и сега ела ме накарай ...
Най-много да е от стрес.. Не се филмирай допълнително, само ще стане по-зле. Иначе може да има и по-гадна причина.. Защо не изчакаш още малко и ако не ти дойде до една седмица, примерно, не отидеш на лекар?
Saatana! Vittu! Perkele!
То утре стават 7 дни![]()
Напълно те разбирам. След първия ми преглед при гинеколог се чувствах буквално изнасилена. Не стига че беше неописуем простак, пък и ми пушеше в кабинета..абе отвратителен... А като си спомня за болката просто ми се реве... Така че спокойно. Щом си десвствена просто изчакай още малко. Ако закъснее вече доста повече иди на лекар, но настоявай за коремен ултразвук (така беше една приятелка). Най-вероятно ще ти изпишат някакви витамини и ще те пуснат да си вървиш.Първоначално написано от musicbaby97
![]()
Според мен си е нормално да ти закъснява. Какво толкова сте се панирали цялото семейство ? Но да,отиди на гинеколог - няма нищо срамно в това. Не си нито първата,нито последната.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Дойде мие с малко моя намеса де .... аспирин
![]()
Пила е Аспирин,какво да му казва.Не е полезно,не го прави по-добре...Първоначално написано от association
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аспирина разширява кръвоносните съдове.Когато искаш да ти дойде по-бързо пиеш аспирин и на следващия ден ти гарантирам 90% че ще ти дойде ....Гадно е защото тече като река,но щом баба ми искаше и тест за бременност да ми купува нямах голям изборПървоначално написано от association
Но както казаха не е хубаво
![]()
А от къде на къде просветляваш толкова баба си в личните ти работи ?Първоначално написано от musicbaby97
![]()
Първоначално написано от Biskfitka
Попринцип винаги ми е помагала и НИКОГА не се е фрапирала така .... но все пак тя е МОНК няма как![]()
![]()
щом не си правила секс няма за какво да се притесняваш.... ако си ходила на море или си сменила за няколко дни мястото където живееш е нормално от смяна на климата и т.н. да ти закъснее.. не прочетох цялата тема, но видях, че си казала, че ти идва от 2 години.. на мен ми се нормализира около 3тата година... т.е 3 години без няколко месеца... има момичета на които си е нередовен, но щом твоя е редовен си помисли за смяна на климата, дали последните дни не си се притеснявала много за нещо и т.н... но спри да се притесняваш, че не ти идва защото може и от това да закъснява т.е. от притеснение..
![]()
Аз бях в Англия за 12 дни там дъжд,студ а в града ми 40 градуса температури.Баба ми каза,че сигурно е от това,но си настояваше на своето...![]()
Абе на морето не ми дойде, за щастие, обаче сега ми закъснява с 4 дни. Пих аспирин 2 поредни дни (малко съм хремава) и нищо..................................![]()
![]()
Love to be loved by you.
Още съм на мнение,че е много лошо,но много ми трябва,иначе не бих пробвала ;дПървоначално написано от musicbaby97
Значи ако пия сега Аспирин,утре сутринта или през деня някъде ;д ще ми дойде?!?!?!
А ако не ми дойде до утре вечерта трябва пак да пия Аспирин?![]()
Не се тъпчете с Аспирин,за Бога!
![]()
![]()
![]()
1 хапче не е ''тъпчене'' ...Първоначално написано от antoniqqq