....аа...аа...ааа...
Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..
Кажи/покажи му, че го харесваш. Само така ще разбереш дали и той те харесва.
пп: Подписа ти има друго мнение за годините. Пък и гузен негонен бяга![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ник + Подпис + Заглавие на темата = Твърде много си в чалгата!
Хахаха.. етествено.. кво ли съм очаквала.. дори не съм забелязала какъв ми е подписа, защото не съм влизала доста отдавна, но както виждам тук е било много важно подписа да не е цитат от чалга песен. И какво имате против това? Всеки може да слуша каквото пожелае, да го пише където пожелае.. тук имаме тема, а не коментирай ми ника, подписа или името. И да казвам се Преслава, но не съм кръстена на певицата.. жаалко е много това как разсъждавате.. мноооооооооого жалко ,,
Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..
Мен пък не ми е жалко.
Проблема ти е детински и никой не го взима на сериозно.И ти не трябва.
Поразмърдай малко мозъчни клетки,will ya?
Оправдания винаги се намират, сега ще си сложа аватар на Китайска Барака, ще постна малоумна тема, и когато ме заядът за аватара и за малоумното ми мислене, ще кажа, че не съм влизала от 5 години... Оправдавай се, ама тъпия ти проблем си остава тъп, ако ще и песен на Майкъл Джексън да си си написала.
... че ми се плаче,
глътнала толкова,
че да ме хване.![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
аз
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.