- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя ?
Ето моя проблем - Харесвам едно момче (К), занимаваме се, шегуваме се, но нямаме сериозна връзка. Проблемът е в това, че има друго момче (В) от нашата компания, който ме харесва. Постоянно ми говори дори и неприлични неща, на който аз много се дразня, а виждам, че и на момчето което харесвам му е неприятно. Много пъти съм казвала на въпросния досадник да престане да ми нахалства, често се караме. На всичко отгоре, когато с (К) искаме да останеме сами и се делиме от компанията, въпросния (В) постоянно ходи по нас като си измисля разни причини, не ни оставя на мира ! Честно, не знам какво да правя, много се дразня, но май няма спасение..![]()
Сигурно е много смешно от страни, но не знаете какво мъчение е този ненормалник![]()
Бъди директна и му кажи на (В) да те остави на мира и това е.
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
Лелее, това съм го правила милион пъти, по много груб начин, но той не спира !![]()
1. Смени компанията?
2. Кажи на В че искаш много деца и яко секс от него?
Бъди студено-учтиво-директивна в отношенията си с В? Изпълнено првилно - това винаги дава резултат. И точка едно задължително!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А да не говориме, че В постоянно казва пред другите какви неща си говориме с К..
Luidgie, ти не си човек, защо си даваш мнението ?!![]()
Първоначално написано от valdesbg
Dr. Gregory House
Каквоо ?? Да сменя компанията и да се откажа от К, заради В ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТОВА,ЧЕ ИМА ПЛИТКИ,НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ НЕ Е ЧОВЕК!Първоначално написано от mishlencencence
РАСИСТ!
Наречете ме каквато искате, но като гледам аватара на Luidgie и ми става ясно ! Не карам никой да пише в темата ми, мислете каквото искате, искам съвет, а не излишни коментари![]()
Първоначално написано от jeezloxxy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
К'во ти става ясно?! А?Първоначално написано от mishlencencence
Щом се подиграваш с хората,значи и аз ще тролвам.Първоначално написано от mishlencencence
И ЩЕ ТЕ НАРЕКА УЖАСНИЦА!
Авторке... интерпретираш си нещата по детски начин. Никъде не казах "Напусни копанията." Нито казах "Зарежи К."
Това което казах е че щом не ти е приятно и нямаш намерение да вземеш активна позиция ти остава варианта да се пренесеш в по зряла среда, като вземеш със себе си и К и Л и О и Ш и Ъ. Това ще се отрази добре и на двама ви по много начини.
Ама що ли пиша и аз, като пак ще изезе че свалям правителството.
Dr. Gregory House
Ясно ми е, че сте смешници и двамата ! Много ли се радвате, че ми оспамихте темата, дано умрете от свръх доза !!!!!!!!!
![]()
valdesbg, не искам нищо друго освен В да престане да се занимава с мен, благодаря ти иначе![]()
Шшшшшшшшшш,леко с целувките,да нямаш херпес?
И 'що точно от свръхдоза,'що не да ни прегази стадо кенгурута?
Аре бе отворена пикло! К'во ти става ясно! Кажи да се посмея! Аре слушам те! Или се зговни нещо? Кажи к'вото имаш да казваш или ОПА ти няма какво да кажеш! Цялата съм в слух, ЦВИЛИ?Първоначално написано от mishlencencence
Първоначално написано от mishlencencence
![]()
че пък защо не-хората да нямат мнение?
а колкото до проблема- сменяй компанията
Първоначално написано от jeezloxxy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
време е да тролваме
Учтиво директивна бъди тогава с него. И упоритаПървоначално написано от mishlencencence
Предвид че е лепка - няма да се оттървеш от него, поне не и ако не намериш за кого друг да се залепи. Прото има такива хора.
Ако нямаш волята да си постоянно рязка и студена с него...сменяш компанията,като взимаш всички ценни хора със себе си
П.П. тролвайте.. ама поне да беше красиво.....
Dr. Gregory House