- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя ?
Хахааххаха нека ми се заключи темата, Но..
Luidgie, jeezloxxy вие сте пълни кретени, утепляци, който седят до посред нощите и се заяждат, за да привлекат маалко внимание ! Като ви гледам аватара и ми става ясно, че сте някакви металисти, който по цял ден пият бира и се друсат - Вие сте едни провали и нищо друго, не се мислете за по важни като хулите непознати във форумите![]()
valdesbg, аз се държа ужасно с него, но той всеки път си знае своето, както и да е, няма смл да пишем повече в темата, че и без това заприлича на нищо с тези помяри![]()
Докато си с такъв ник, ми е трудно да ти се вържа.
Сега сори,ама ще ходя да се друсам,'щото,разбираш ли,аз съм МЕТАЛИСТ и това правя по цял ден.
Cya.
Viva La Бира! А ти скъпа кифло, си поредната нещасница, решила да поства "Великия проблем" във форум, където група непознати ти помагат с жалки опити да ти набият малко мозък, но тя кифлата едно си знае. Никога не си ни виждала, съдиш по аватарите, а не по мнения и т.н. Докато ние имаме бая хляб за тебе! Първо, че си тъпа и ти трябва помощ да решиш, един от най бебешките проблеми на света. Второ постваш темичка с цел някой да почне да те съветва, какво да правиш с живота си, явно си толкова тъпа, че сама неможеш да измислиш какво да направиш. По-добре да умра от свръхдоза отколкото да се задавя със спермата на някоя мутричка.Първоначално написано от mishlencencence
бляя... стереотипиПървоначално написано от mishlencencence
![]()
хейтърс гона хейт
sometimes i dream about reality
http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0 Пробвай тва за да разкараш досадника![]()
случвало ми се е .. Обърни внимание на В и той ще спреи когато се отделяш с К кажи на В РАЗКАРАЙ СЕ!
Общо казано няма отърване![]()
Точно и аз съм на мнение, че няма отърване, до сега какво ли не съм пробвала, какво ли не съм му казвала..![]()
Ами, продължавате да му набивате все по-агресивно в главата, че е голям досадник и ако иска да си спести обидите не е зле да се разкара.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.