.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Хахааххаха нека ми се заключи темата, Но..

Luidgie, jeezloxxy вие сте пълни кретени, утепляци, който седят до посред нощите и се заяждат, за да привлекат маалко внимание ! Като ви гледам аватара и ми става ясно, че сте някакви металисти, който по цял ден пият бира и се друсат - Вие сте едни провали и нищо друго, не се мислете за по важни като хулите непознати във форумите

valdesbg, аз се държа ужасно с него, но той всеки път си знае своето, както и да е, няма смл да пишем повече в темата, че и без това заприлича на нищо с тези помяри

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Докато си с такъв ник, ми е трудно да ти се вържа.
    Сега сори,ама ще ходя да се друсам,'щото,разбираш ли,аз съм МЕТАЛИСТ и това правя по цял ден.
    Cya.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от mishlencencence

Luidgie, jeezloxxy вие сте пълни кретени, утепляци, който седят до посред нощите и се заяждат, за да привлекат маалко внимание ! Като ви гледам аватара и ми става ясно, че сте някакви металисти, който по цял ден пият бира и се друсат - Вие сте едни провали и нищо друго, не се мислете за по важни като хулите непознати във форумите
    Viva La Бира! А ти скъпа кифло, си поредната нещасница, решила да поства "Великия проблем" във форум, където група непознати ти помагат с жалки опити да ти набият малко мозък, но тя кифлата едно си знае. Никога не си ни виждала, съдиш по аватарите, а не по мнения и т.н. Докато ние имаме бая хляб за тебе! Първо, че си тъпа и ти трябва помощ да решиш, един от най бебешките проблеми на света. Второ постваш темичка с цел някой да почне да те съветва, какво да правиш с живота си, явно си толкова тъпа, че сама неможеш да измислиш какво да направиш. По-добре да умра от свръхдоза отколкото да се задавя със спермата на някоя мутричка.

Като ви гледам аватара и ми става ясно, че сте някакви металисти, който по цял ден пият бира и се друсат - Вие сте едни провали и нищо друго, не се мислете за по важни като хулите непознати във форумите
    бляя... стереотипи
    хейтърс гона хейт
    sometimes i dream about reality

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie

Viva La Бира! А ти скъпа кифло, си поредната нещасница, решила да поства "Великия проблем" във форум, където група непознати ти помагат с жалки опити да ти набият малко мозък, но тя кифлата едно си знае. Никога не си ни виждала, съдиш по аватарите, а не по мнения и т.н. Докато ние имаме бая хляб за тебе! Първо, че си тъпа и ти трябва помощ да решиш, един от най бебешките проблеми на света. Второ постваш темичка с цел някой да почне да те съветва, какво да правиш с живота си, явно си толкова тъпа, че сама неможеш да измислиш какво да направиш. По-добре да умра от свръхдоза отколкото да се задавя със спермата на някоя мутричка.
    Bow to you sir.

http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0 Пробвай тва за да разкараш досадника

Фен
    Град
    swishtow
    случвало ми се е .. Обърни внимание на В и той ще спре и когато се отделяш с К кажи на В РАЗКАРАЙ СЕ!
    Общо казано няма отърване

Точно и аз съм на мнение, че няма отърване, до сега какво ли не съм пробвала, какво ли не съм му казвала..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, продължавате да му набивате все по-агресивно в главата, че е голям досадник и ако иска да си спести обидите не е зле да се разкара.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си