- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя според вас е най-красивата жена?
Безкрайно много харесвам Rihanna и Beyonce, но идолът ми откакто се помня е Nicole Scherzinger ..
Разгледах цялата тема и стигнах до извода, че няма най - красива жена, понеже някои жени от снимките ми харесаха, а други не. Всеки има свой вкус, затова красотата е абстрактна и има различни измерения. За всеки красивото е различно. Не мога да кажа, че точно някоя известна личност е най - красива, понеже те хвърлят милиони по визията си месечно, няма как да не изглеждат добре, но без грим не са такива. Виждала съм много красиви момичета по улиците на нашата страна. Има много красиви жени. Тези с Фотошопа не ми ги хвалете, друго си е на живо, когато виждаш истината.
Иначе от известните личности са доста хубавки Никол Шерзингер, Дженифър Лопес, Каси, Мила Кунис, Ева Лонгория и т.н., май всички, имат добри стилисти, наистина.
Чарлийз Терон <3
Мама, разбира се.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
С риск да ме вземете за луд - Lady GaGa (блондинка) и Ева Лонгория (брюнетка)...
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Най-красивата жена е тази, която има вътрешна красота и я показва. Усмивката й е каратов диамант. От където и да мине, всеки да се обърне след нея.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Анджелина грам не ми харесва, не знам защо толкова я харесват всички..
Алена Шишкова! Не съм виждала нещо по-красиво и нежно от нея.
![]()
Amanda Seyfried
http://images2.fanpop.com/images/pho...73-360-480.jpg
Не мога да й се нагледам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Че хубава е и без грим.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Трудна работа - как да кажа, че някоя е най-красива? Да не съм виждала всички жени на света? Всяка хубава си има и своите минуси предполагам. Общо взето това, което харесвам е светла коса, светли очи, оформена фигура - да не е някоя дъска с малък бюст - също.
Alessandra Ambrosio <333
Adriana Lima
Danna Garcia
Claudia Alvares
Zharick León
Mila Kuins
Меган Фокс
Аз на Алена не мога да й се нагледам просто. Без грим има доста детско излъчване, но пак е красавица!
Ще изкажа мнение като мъж. Надявам се нямате нищо против. А и темата е за всички. Харесвам женствени тела. Не, не тези на манекенките, които са като закачалки и нямат никакви извивки, харесва ми дама с хубави пищни бедра, Но не дебели, слаби, но оформени, а не клечки. Да има голям и пищен бюст, стегнат и пропорционална фигура. Тъмна кожа, тъмна коса и очи. Плътни устни и изразителни очи. Дълга коса. По възможност да е естествена, да няма силикон, операции и изкуствени коси и нокти и т.н., лещи...като се абстрахирам от момичетата от списанията, защото изглеждат силиконови, восъчни и имат много Фотошоп върху себе си и т.н. Говоря за нашите жени по черноморието ако щеш... на живо е истината... на списание всеки може.
Нещо като Ким Кардашиян, Никол Шерзингер, Алиша Диксън и т.н.
Мегаааааааан,както и русата версия на Меган-Алена Шишкова.
Ау,да не забравя и Риана![]()