- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли ?!?!?
Авторке, щом се допитваш във форум дали да го направиш или не, значи не се чувстваш достатъчно готова все още. Принципно няма определена възраст, но е най-добре да го направиш тогава, когато ти самата чувстваш, че го искаш.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Според мен не му пускай!Още си само на 15,но ти си знаеш..Ако толкова много искаш,го прави стига двамата да имате необходимата сексуална култура
Според мен,не си готова,щом питаш по форуми
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
ако тооолко много искаш, го направи, той, ако се постарае ще е внимателен и няма да боли много![]()
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
"страх ме е -не ме е страх..е*е ли ми се ,пикае ли ми се ? "
Hostis Honori Invidia
Авторке вече правиш к*рвенски работи.. Прочети предния ми коментар ако не ти харесват тези 2 възможности ще ти дам бонуш..
Отвори се с краставица, моливи, патладжани.. К'вото ти падне.. В началото "страх ме е", после "не ме е страх". Айде първо земи си поговори с мозъка и сърцето си и после пиши по разни теми.. Ако не ти харесват зеленчуци използвай вибратор
Офф.. Аман от глупости![]()
![]()
Първоначално написано от kirilbgto
Първоначално написано от xoxi
няма от какво да те естрах .. това си е удоволствие .. и защо подяволиге реши че трябва да казваш на ваштеаз вече 1 година правя и нищо не съм им казвала и нямам такива намерение
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
ъъъъъ НЕ ?? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не! Малка си![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Ако си сигурна .. и решена то тогава нямаше да ни питаш нас : ) (както казаха другите) .. Според мен още недей .. явно му нямаш толкова доверие щом се допитваш до нас .. още повече си и на 15 ...... : ((( . След време когато се решиш .. ще си кажеш аз го искам ... а не да питаш нас дали да го направиш .. И добре си помисли .. ако все пак го решиш .. има ли слава приятелят ти .. и да не би след това да си останеш сама .. и да пишеш тема .. как да му го върна : )
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Първоначално написано от Cucko0
![]()
![]()
![]()