.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    ?
    Цитирай Първоначално написано от RipTheChain
    Цитирай Първоначално написано от Oton48
    Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Цитирай Първоначално написано от commando1
    Ами постъпил си грешно,не е трябвало да правиш такива неща. Сега трябва да отидеш на църква и да поискаш прошка за да ти отпадне греха.
    Командо,кога ще спреш да спамиш?Момчето те пита дали е постъпил правилно,ти го пращаш да си губи времето и парите!
    Да, особено парите, то за изповед се искат 3000 лева
    Въпроса не е толкова в това,че той ще загуби пари,колкото в това,че ще даде на някой поп-измамник пари...Сигурен съм,че и ти и командо,който е просветител на нас,неверниците,сте гледали репортажа за "милите отчета" с S-класи и Ролекси,готови да се бият с журналисти,задето са ги снимали.В случая не става въпрос за служебни коли.
    Какви пари, какви "попове-измамници", какви пет лева . Изповедта е БЕЗПЛАТНА.
    Когато си изповядаш греховете пред отчето,той ти казва например "Иди вземи 7 свещи да си изкупиш греховете."А гледа ли по "Хрътките",когато бяха пратили актьор да се прави на социално слаб и да помоли попа да й направи отстъпка за кръщене и той без дори да се замисли каза,че не може.И това се случва не в една,а в 3 църкви.Три,защото толкова посетиха.
    Глупости казани от човек, който никога не се е изповядвал. Ако някой случайно попадне на такъв свещеник и той му каже такова нещо спокойно може да отиде при друг. Аз лично съм се изповядвал много пъти и никой не ми е искал пари, нито на много мои приятели, които са правили същото. Просто си признай, че се изказа неподготвен.

Град
    София
    ?
    Ами постъпил си грешно,не е трябвало да правиш такива неща. Сега трябва да отидеш на църква и да поискаш прошка за да ти отпадне греха.
    Командо,кога ще спреш да спамиш?Момчето те пита дали е постъпил правилно,ти го пращаш да си губи времето и парите!
    Въпроса не е толкова в това,че той ще загуби пари,колкото в това,че ще даде на някой поп-измамник пари...Сигурен съм,че и ти и командо,който е просветител на нас,неверниците,сте гледали репортажа за "милите отчета" с S-класи и Ролекси,готови да се бият с журналисти,задето са ги снимали.В случая не става въпрос за служебни коли.
    Когато си изповядаш греховете пред отчето,той ти казва например "Иди вземи 7 свещи да си изкупиш греховете."А гледа ли по "Хрътките",когато бяха пратили актьор да се прави на социално слаб и да помоли попа да й направи отстъпка за кръщене и той без дори да се замисли каза,че не може.И това се случва не в една,а в 3 църкви.Три,защото толкова посетиха.
    Глупости казани от човек, който никога не се е изповядвал. Ако някой случайно попадне на такъв свещеник и той му каже такова нещо спокойно може да отиде при друг. Аз лично съм се изповядвал много пъти и никой не ми е искал пари, нито на много мои приятели, които са правили същото. Просто си признай, че се изказа неподготвен.
    Когато още бях вярващ отидох.Аз откъде мога да знам,че наистина не се плаща?!Радвам се,че са останали все още истински вярващи отчета. Ако е така,то значи съм се изказал неподготвен,макар и частично.

Мега фен
    постъпил си доста тенденционално за хората на твоята възраст, но това не бива да те успокоява, винаги можеш да започнеш да прояваваш повече скромност, търпение и простителност, не те съдя, нито те осъждам, всеки някога е правил щуротии

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Ако убия човек, после отида на църква и поискам прошка, ще ми отпадне ли греха?
    Да.
    А ако убие майка/баща ти?
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Свещенника никога не казва такива неща, изповедта е безплатна.

И аз това не мога да го разбера защо на свещенниците всеки ги гледа под лупа. Във всяка гилдия има недостойни хора и измамници, това че някой свещеник е направил нещо лошо, не значи че всички са такива. Те също са хора, също се поддават на изкушения и вършат грехове като всички хора.

И това за кръщенето е изключително идиотско. Има си такса за кръщенето, това е регламентирано. Свещенниците също имат жени и деца също трябва да ги изхранват, а те не вземат никак много пари, ако тръгнат да правят на всеки безплатно къде ще му излезе края.
    Получават заплата! Дават им пари отделно за мироприятията! Дават им земя, за да отглеждат посеви, животни, както е било едно време...попа го застрой и присвой за себе си! Отделно реже питата през средата, прибира луканкита, суджуците, мръвколаците, боба, лещата, ориза и тн!
    Хъх....хъъъъ....
    Im back...

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Баси много си съгрешил, (към АФтора), момичето няма да ти проговори вече, ще бъдеш, цял живот, роб на съвестта си, това ми го говорят звездите м/у другото
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си