- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Грешно ли постъпих от религиозна и филисофска гледна точка ?
?Глупости казани от човек, който никога не се е изповядвал. Ако някой случайно попадне на такъв свещеник и той му каже такова нещо спокойно може да отиде при друг. Аз лично съм се изповядвал много пъти и никой не ми е искал пари, нито на много мои приятели, които са правили същото. Просто си признай, че се изказа неподготвен.Първоначално написано от RipTheChain
Когато още бях вярващ отидох.Аз откъде мога да знам,че наистина не се плаща?!Радвам се,че са останали все още истински вярващи отчета. Ако е така,то значи съм се изказал неподготвен,макар и частично.Първоначално написано от Oton48
![]()
![]()
постъпил си доста тенденционално за хората на твоята възраст, но това не бива да те успокоява, винаги можеш да започнеш да прояваваш повече скромност, търпение и простителност, не те съдя, нито те осъждам, всеки някога е правил щуротии
А ако убие майка/баща ти?Първоначално написано от commando1
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Получават заплата! Дават им пари отделно за мироприятията! Дават им земя, за да отглеждат посеви, животни, както е било едно време...попа го застрой и присвой за себе си! Отделно реже питата през средата, прибира луканкита, суджуците, мръвколаците, боба, лещата, ориза и тн!Първоначално написано от Patriot
Хъх....хъъъъ....
Im back...
Баси много си съгрешил, (към АФтора), момичето няма да ти проговори вече, ще бъдеш, цял живот, роб на съвестта си, това ми го говорят звездите м/у другото![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"