?
Цитирай Първоначално написано от RipTheChain
Цитирай Първоначално написано от Oton48
Цитирай Първоначално написано от Patriot
Цитирай Първоначално написано от commando1
Ами постъпил си грешно,не е трябвало да правиш такива неща. Сега трябва да отидеш на църква и да поискаш прошка за да ти отпадне греха.
Командо,кога ще спреш да спамиш?Момчето те пита дали е постъпил правилно,ти го пращаш да си губи времето и парите!
Да, особено парите, то за изповед се искат 3000 лева
Въпроса не е толкова в това,че той ще загуби пари,колкото в това,че ще даде на някой поп-измамник пари...Сигурен съм,че и ти и командо,който е просветител на нас,неверниците,сте гледали репортажа за "милите отчета" с S-класи и Ролекси,готови да се бият с журналисти,задето са ги снимали.В случая не става въпрос за служебни коли.
Какви пари, какви "попове-измамници", какви пет лева . Изповедта е БЕЗПЛАТНА.
Когато си изповядаш греховете пред отчето,той ти казва например "Иди вземи 7 свещи да си изкупиш греховете."А гледа ли по "Хрътките",когато бяха пратили актьор да се прави на социално слаб и да помоли попа да й направи отстъпка за кръщене и той без дори да се замисли каза,че не може.И това се случва не в една,а в 3 църкви.Три,защото толкова посетиха.
Глупости казани от човек, който никога не се е изповядвал. Ако някой случайно попадне на такъв свещеник и той му каже такова нещо спокойно може да отиде при друг. Аз лично съм се изповядвал много пъти и никой не ми е искал пари, нито на много мои приятели, които са правили същото. Просто си признай, че се изказа неподготвен.