.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен

проблеммммммммммммммммммм

здравейте искам да споделя с вас за моя цикъл още не ми е дошло смисъл този месец имам от година някъде и не ми е редовен още трябваше на 11 юли обаче още не е и аз се притеснявам понеже съм на море с тати мама е в германия и ще съм с него и няма как да му кажа на 24юли сутринта ще тръгнем и аз се надявах да ми дойде до тогава и сега още се надявам и незная дали въобще трябва да му казвам помогнете ми моля ви не съм сигурна темата за къде ако не е за тук просто я преместете

Мега фен
    бременна си
    и бтв юли месец мина

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ъъъ къде е проблема .... не можеш да кажеш на баща си, че ти е дошло и трябва да ти вземе превръзки???
    Пък и всъщност защо трябва да казваш?
    ВТФ?!?! МИНА ЮЛИ МЕСЕЦ!!!!

Кажи на баща ти той все пак не е паднал от Марс и нищо чудно и на него да му се е налагало дори и да купува...проблема може да е по сериозен от просто закъсняване, а правила ли си секс защото тогава вече ще има многооо защо да се притесняваш

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ъъъ.. Такова неграмотно писане ? Нито главни букви,нито препинателни знаци,нищо. Ужас.
    За да не е спам: И какъв е проблема точно,че не разбрах от този несвързан и безсмислен текст ?
    ...че ще ти идва и не можеш да кажеш на баща си ?
    Или водиш редовен полов живот и сега се притесняваш дали си бременна ? (тъй като си го пуснала в раздел "Секс")
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен
    имам си превръзки не съм правила секс не мисля скоро да правя и е нормално да ми закъснява защото от скоро го имам и е нередовен след година може би ще се оправи може ли с нещо да го предизвика или трябва от само себе си имах на предвид че август трябваше да ми дойде на 11 грешка извинявам се

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от pamito14
    имам си превръзки не съм правила секс не мисля скоро да правя и е нормално да ми закъснява защото от скоро го имам и е нередовен след година може би ще се оправи може ли с нещо да го предизвика или трябва от само себе си имах на предвид че август трябваше да ми дойде на 11 грешка извинявам се
    Не се занимавай с глупости. Вярно е,че е гадно на море в цикъл,но..... нямаш друг избор. Пък ако си късметлийка - може след морето да ти дойде. А ако ти дойде по време на морето - ползвай тампони.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен
    как ще се капя ако ми дойде там пък и как се слагат тампони никога не ми се е налагало девствена съм ако има някакво значение

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Толкова си глупава, че чак ме отвращаваш...
    Welcome to the Jungle...

Фен Аватара на marmalad400
    Град
    Plovdiv
    ела ела аз щii сложа..
    Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı

Повече от фен
    като те отвращавам не пиши в темата смешко мастърбирането може ли да забавя цикъла питам понеже не съм наясно и е по добре да попитам ако на някой му се струва тъпо

Мега фен
    да, мастурбирай всеки ден и няма да имаш цикъл

мастърбирането

Ужас!

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Толкова си глупава, че чак ме отвращаваш...
    искам да видя, как ти питаш за нещо, което те притеснява и ти казват, колко си тъп/а

На всички ни се струва тъпо.

Тъпо.

Безкрайно тъпо.

Повече от фен
    ха ха ха ха сбъркала съм буквата в тъмното и просто питам казах че не съм наясно ама то вече във този форум никой не дава свети всеки се подиграва ми обяснете на човек когато не му е ясно нещо не да нападате или да му се присмивате както вие правите във почти всяка тема тук

оххххх...

Цитирай Първоначално написано от pamito14
    ха ха ха ха сбъркала съм буквата в тъмното и просто питам казах че не съм наясно ама то вече във този форум никой не дава свети всеки се подиграва ми обяснете на човек когато не му е ясно нещо не да нападате или да му се присмивате както вие правите във почти всяка тема тук
    Ти си напълно неграмотна, самата ти не знаеш какво питаш, освен това говориш абсолютни безсмислици.

ПО- добре питай баща си !

Та ние какво сме ти виновни. Ти не си била в час по български език, а се караш, че ти се подиграваме. Много ясно, то да си толкова тъп си е направо за смях!

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Понеже май всички днес са много изнервени и искат да набият някого, аз ще се опитам да те успокоя, макар че, наистина, това което пишеш е малко тъпо.

Така, днес е 16.08, а ти каза, че е трябвало да ти дойде на 11.08, следователно предполагам, че през юли ти е дошло на 11 и затова мислиш, че и през август ще стане така. Но не е задължително да ти дойде на същата дата, на която ти е дошло предишния месец, просто защото още явно си малка, а и няколко дни разлика е нормално. Не се притеснявай, дори да не ти дойде този месец - пак ще е нормално (особено ако си спортистка), на мен ми се случваше в началото. А колкото до морето, наистина е много неприятно да си неразположена и да искаш да се къпеш. Когато на мен ми се случва така, пия хапчета - КалциумФосфо С. С тях ще ти спре най-много на втория ден от приемането им. Имат си листовка, всичко е описано както трябва, кога, как и по колко да се приемат. Безвредни са. Продават се без рецепта. Във всяка аптека. Казвам ти това, защото разбирам притеснението ти за тампоните, макар че и девствените момичета могат да ги ползват.

А колкото до превръзките, ако все пак опреш до там, поискай пари от баща си и сама си купи. Няма нищо срамно в това, напълно нормално е.

Извинявай за дългия пост, ако има нещо друго - питай.

И не - мастурбацията няма нищо общо с менструацията.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Къде ли е miminko да сложи ключа на тази безсмислена тема в грешния радел.По темата: Сбъркала си раздела и не рабирам къде е проблема ти в това,че ще си в цикъл на море или,че баща ти ще разбере,че с в цикъл?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Тъпа си.. ама лаво да те правим. Ако искаш да ти дойде по бързо вземи витамин К.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Тъпа си.. ама лаво да те правим. Ако искаш да ти дойде по бързо вземи витамин К.
    Бе тва не беше ли,за да ти пораснат циците?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Бе тва не беше ли,за да ти пораснат циците?
    Какъв капут те гони и тебе с тея цици?! За цикъл е.. основно! Не знам някои индивиди за какво го ползват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си