.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Никога няма да мога да бъда красива ;( ама НИКОГА

супер отчаяна съм. Постоянно слушам подигравките на хората около мен за това, че съм грозна. Искам и аз да бъда красива като всички и знам, че 80% от вас няма да ми помогнат, а ще ме убиждат ;( Аз съм направо някакъв изрод. Имам пигментни петна, белези от шарка, която прекарах като малка, други белези, пъпки, черни точки, тъмни кръгове под очите, сенки под очите, широки пори. Моля ви помогнете ми. Писна ми да гледам всеки колко е красив, а аз к'ва съм ужасна. ОМРЪЗНА МИ
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Супер фен Аватара на filmimilmi
    И усещам после как ще пуснеш снимка, на която се вижда как нищо ти няма, за да се изсипят цифра комплименти, в които те успокояват колко си хубава... Аман от момиченца, които търсят внимание...

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    фон дьо тен, скъпа (: ако се притесняваш чааак толкова... но според мен другите ти се подиграват, защото виждат, че и ти не си уверена.. поработи над самочувствието си
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мила, не се притеснявай. Сигурна съм че не е толкова страшно, колкото го описваш. А и вероятно си малка - дай си време да пораснеш. Кожата ти ще се избистри от пъпките, черните точки се премахват с ексфолиант, а белезите и всичко останало се прикриват:

https://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8

Виж какво може да се постигне с умело нанесен грим
    Ти грижиш ли се за кожата ти? Правиш ли и маски, почистваш ли я, използваш ли хидратиращи кремчета, използваш ли слънцезащитен крем през лятото? (петната, за които говориш, може да са заради слънцето. Ако лицето ти е изгаряло много лошо, после излизат такива петънца)
    Казваш че си грозна, но изброяваш само недостатъците на кожата ти - ако това е единственото, което те притеснява, спокойно - с правилната грижа и подходящ грим се оправя лесно.
    А, и не слушай тези, които ти се подиграват. Не си заслужава

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Теглиш им по една майна и това е !..За да ти се подиграват и те имат какво да избиват. А и + това айде на бас че не си дори и наполовина толкова зле колкото се описваш , а се получава така заради подигравките! Малко самочувствие му е майката !....знам че се изразявах малко по-така , ама си е точно така според мен!.....
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Офф ,не разбрахте ли ,че няма грозни жени ,има неподдържани .С малко усилия от твоя страна ще станеш хубава не че сега си грозна,просто си се затворила в себе си и не обръщаш внимание на външния си вид.

Уважавай себе си за да те уважават другите

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Пусни снимка за да преценим? На колко си?

Майкъл Джексън да не би да е красив например?

Мега фен Аватара на Зайче..
    на колко си години? и може ли твоя снимка?
    а по темата съм съгласна с anJin =)
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    снимка,снимка,снимка ..

ИСКАМЕ СНИМКАААААААААААААААААААА АААА

Повече от фен Аватара на kotenciiity
    И аз искам снимка!!

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Ох ..НЯЯ пусне явно . Или не си прочела постовете или си някое момиченце което иска да го успокояваме и да получава комплименти след като видим снимката ((: .
    Айде да видим и аз чакам снимка ..

НЯМА ДА ВИ ПОКАЖА СНИМКА !! Не смятам да се излагам и тук.
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Тогава прави на лично.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    И аз искам снимка на лично съобщение !!

Честно, не знам какво точно се опитваш да постигнеш с тази тема. Най-малко, защото всичко си зависи от теб. Ако нямаш самочувствие, другите ще го "надушват" и ще ти се подиграват, да. Наистина е добре да пратиш снимка, на която да се виждат "несъвършенствата", почти всичко е поправимо. Ако наистина толкова не искаш тук, на лично?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Споко, бе, мацка. Купи си избелващ крем за петната, крем против белези. Дори да не се премахне идеално, все ще има подобрение. Отиди на почистване на козметик, а и има толкова много домашни маски и продукти на пазара за черни точки. За пъпките- нещо силно и изсушаващо. И кремче. С правилната козметика, състоянието на кожата ти може да се подобри адски много. Можем тук да ти препоръчаме, а можеш да отидеш и на дерматолог. Една от най-близките ми приятелки имаше акне. Сега кожата й е в перфектно, ама перфектно състояние.
    За тъмните кръгове- и аз имам. Коректор. Не е чак толков фатално, нито ти загрозяват лицето кой знае колко.
    Просто се грижи за кожата си. Почти всичко е поправимо.

Едит: а за какво ви е снимка? Момичето не се харесва, едва ли иска да пуска.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 07-22-2012 на 19:22
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Една от най-близките ми приятелки имаше акне. Сега кожата й е в перфектно, ама перфектно състояние.
    КАК???...Ако не е тайна.

Ще ти пиша на лични.

Споко, бе, мацка. Купи си избелващ крем за петната, крем против белези. Дори да не се премахне идеално, все ще има подобрение.
    Може ли да споделиш нещо,което действа,че колко такива кремчета съм пробвала и не се махат,а зимата стават още по-зле...

Ще ти пиша на лични.

Може ли и на мен? ;з

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt Виж мнението
    НЯМА ДА ВИ ПОКАЖА СНИМКА !! Не смятам да се излагам и тук.
    Грозни хора няма !!! Би ли дала снимка на лично поне да те видя и да ти дам съвет да се подобриш например ??
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от Alisha28 Виж мнението
    Може ли и на мен? ;з
    Може. Виж си личните.

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    Може ли да споделиш нещо,което действа,че колко такива кремчета съм пробвала и не се махат,а зимата стават още по-зле...
    За какво ти трябват? Аз бях ползвала един на SVR, но той е скъпичък. 50-тина лева, ако ти се дават. За белези Контратубекс е добро, но не знам дали става за лицето.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 07-22-2012 на 21:01

Ще ти пиша на лични.
    Може ли да споделиш и на мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си