.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Сцепена уста в краищата

Здравейте,
    Преди няколко дни се върнах от море на което бях 11 дни, през които не съм си пазила здравето въобще (лично мой проблем, разбира се), и сега си търпя последствията. Имунната система ми е отслабнала и от няколко дни, като капак към афти и грип, ми се появи раничка в края на устата. Принципно знам че се появява при проблеми със стомаха, но такива нямам, може би да е от липса на някакъв вид витамини, незнам.. Тази сутрин даже ми се е подула леко бузата откъм страната на раната, изглежда доста гадно, мазах я с мед.
    Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно бих била много благодарна да ми каже как се е оправил.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Най-вероятно е афта..И на мен много пъти ми се е получавало така,но мисля че я мажех с някакъв крем.. Питай в аптеките.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За афтите си вземи Елудрил.
    Относно рагадите по устните ъгли си вземи витамини Б или хапвай коричките на филиите хляб.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Не разбрах дали е от външната страна... Ако да - може да е сцепване или херпес. Ако е сцепване - мажи с Бочко, много помага, ако е херпес-имаше някакви лепенки, не се сещам за име, като питаш в аптека ще ти кажат.
    А ако е от вътрешната страна-сигурно е афта...

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Мда и аз съм така .. Не знам от къде е не е нито херпес нито афта.
    Мяза на изпръхнало, имам от двете страни, леко червено.
    Горе пишеше при проблеми с корема, стана вече 1 седмица ме наболява корема през 1 час и като изям нещо минава и след час, два пак ..
    Не обясних като хората, ама дано разберете ..

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Като бях малък ми се напукваха устните. Като се мазнех с Кловейт Маз 2-3 пъти ми минаваше като по чудо.

Не, не е афта нито херпес ами явно наистина е било липса на витамини, вече поминава, като че ли
    още не съм си взела кремче и искрено се надявам да не ми се наложи. Едната мацка каза витамин Б, попрочетох за него и почнах да го приемам ии май наистина помага
    Благодаря ви много

П.С. Ashenvale - На мен майка ми ми е казвала, че се получава при раздразнен стомах, от киселини и такива неща, може и от това да ти се е получило, за жалост незнам как да ти помогна ..

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Ще мине някой ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си