- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Търся само съвети и мнение..
Знам , че и други момичета са се питали такива въпросии и това е най-истъркана тема , но съм направо в паника... Преди седмица правих секс с приятелят ми .. и понеже уш много си вярваме го направихме без презерватив... сичко мина добре ... той НЕ свърши в мен... , но когато свърши той не се изми , а само се избърса.. 10 мин след като той свърши го направихме пак... чудя се дали има вероятност от останалия секрет в каналите на члена му , да забременея .. четох в нета , че е възможно а в друга статия пишеше , че не е ... и сега се чудя какво да правя.. от два дена постоянно ми се гади .. отпаднала съм ... искам само да спъ... нямам желание за нищо ... всичко което поема го връщам.. четох много статии и във всикоте пише че тези симптоми при някои момичета се появяват веднага... дайте ми съвет ... дали е възможно да съм бременна . На 16 години съм а приятелят ми е на 22... аз лично мисля , че съм дете ии НЕ мога да имам мое собствено дете ... моля без критики ... знам че съм малка и т.н. знам че трябва да се пазя... искам просто съвети и мнения... (cry)
Извинете за правописните грешки.. !
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха
Такаааа , щом не се е измил вероятност съществуа,щом са минали само 10 минути!Пресметни си овулацията за всеки случай! Не ми е ясно само , като навсякъде се повтаря да правите СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ , не слагате капут?!
maDamn
Би ли споделила преди колко време се случи това?
Емм кат сме малоумни да го правим без... пф..
Аdda- преди седмица..
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха
Не ти е лошо от това, отиди на лекар за да се погрижиш за здравето си най-напред, а след ощеседмица ако нещата продължават си направи тест, за да ти е напълно спокойно. Според мен всичко е наред![]()
В овулация ли си била? Той изпишка ли се след първия акт?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не е гаранция,че като се е изпишкал се е изчистил напълно
споко сичко ще се опрайсама каза че все още си малка
но вече с кондом, че пак да не я видим тая тема...
![]()
Никъде не съм казала подобно нещо. Неслучайно питам и за овулация.Първоначално написано от MarkKnight
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
ммм да преди малко го пресметнах ... била съм в овулация ... ии не не се е испишкал..
исках съвети от вас но 100% ще си напрая тест ии след това ще утида на лекър !
Не са минали 14 дни от акта. И да направиш тест, резултатът няма да е достоверен.
ще си направя тест след седмица ... но ми е супер притеснено..
Никога не съм мислила , че ще пиша подобна тема извинявам се , че се повтаря тази банална тема ....
Ох мацоо ,ако си била в овулация ... има шанс . Ако пак сте го правили без презерватив има и предеякулационна течност... не знам ,честно казано рисково си е така. Повече не го правете без презерватив!
maDamn
определено вече ще се пазя !
"аз лично мисля , че съм дете ии НЕ мога да имам мое собствено дете "
Тогава като си дете,защо си пориш шундрата,а?![]()
![]()
Ако си била в овулация,[color=red[size=18]]шансът да забременееш е голям[/size:70ca0cc716][/color],късмет дано не сте сгафили[color=black:70ca0cc716]Щом нямата и грам сексуална обща култура,изобщо защо се праскате
[/color]
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
muhtesemfan - знам достатъчно за секса.. знам , че е глупост да го правя на мойта възраст без предпазни мерки ! не те знам момиче ли си момче ли си ама теб кат се сърби не ходиш ли да се чешиш ? хах не ме карай да ставам груба... защото и ти си праил/а глупости... но ти си както всички селяндури ... по-лесно е да съдиш грешките на хората от колкото да гледаш себе си ... КРИТИКИТЕ СИ ГИ ЗАВРИ вв... кошчето![]()
мерси за успокоението .. :д
Ако си била наистина в овулация значи шанс има и то не малък. И не се казва "ще Утида на лекЪр". За секса може много да знаеш, ама как да пишеш - не!
Ами това е истината.Историята познава много такива случай,никога не разчитай на мъж да те пази.
Изчетох ти темата... ми момиче.... много е голям шанса да си бременна. Най-вече поради факта, че си била в овулация, че твоя пич не се е измил и че сте изчакали после само 10 минути. Друг път се пазете.
След седмица някъде си направи тест.
Според мен има много голям шанс да си бременна.10 минути на въздух са много,за да оживеят сперматозоидите.Ако не те,то има предеякулационна течност,която също съдържа,а и си била в овулация...Мисли как да кажеш на вашите и след седмица прави тест.Следващия път независимо във или извън овулация с предпазни мерки !