.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Там долу...

Там долу...

Аз имам малко странен проблем. Момиче съм. Допреди 1-2 години бях пълна, но сега отслабнах доста и вече приличам на човек. Но не за това искам да говоря. Когато човек е пълен, има мастни натрупвания НАВСЯКЪДЕ и аз имах дори в областта на ваги*ата. Забелязала съм също че - при едно доста пълничко момиче от нашия клас - има мазнини там. То просто се личи от панталоните. Сега, когато отслабнах - тук се появява и проблемът ми - виждам че там ОЩЕ има мазнини и е грозно, а кожата е отпусната. Вече карам 16та година и най-вероятно след 1-2-години ще започна да водя полов живот, защото тогава е нормално за мен. Както и да е, не че примирам за това, но предполагам, че на бъдещия ми партньор няма да му си хареса особено. Питането ми е дали и вие сте сe сблъсквали с подобен проблем, ако махна останалите мазнини от други части на тялото, ще успея ли да махна и от там, има ли специални методи за стягане, като изключим оперативния за който дори не искам да си помислям. Изобщо дайте ми информация - каквато и да e - която би помогнала. Аз например чух, че упражненията вършат работа но не знам... Все пак е доста неприятно..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За "там долу" не разбрах точно къде, но предполагам че става дума за тлъстинки в бикини зоната и вътрешната страна на бедрата. И двете зони с упражнения могат да се поправят.

Да, точно така, става дума точно за областта на бикините. Мисля че упражненията за вътрешната част на бедрата ще помагнат...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да, но стегни и коремните мускули.

Ами това и правя в момента - работя за плочки но корема. Много благодаря за мненията!

Супер фен
    Град
    България
    Стегни корема,в интернет има и видеоклипове за стягане на дупето,може да помогне
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

В момента тренирам усилено по една програма, наречена "p90x". Това са специални домашни упражнения, които премахват повечето мазнини и стягат тялото:.. ДУПЕ, КРАКА, КОРЕМ.. дори на места се натрупва мускулна маса. Дали ще помогне?

може ли линк към тази програма ?

ако може дай линк
    Sex is like nokia -connecting people like Nike -just do it Like Pepsi -ask for more Like Samsung -everyone is invated and like me -TO GOOD TO BE TRUE!
    момиче :P

http://zamunda.net/details.php?id=223607&hit=1. Това е програмата - както веждаш може да се дръпне от "замунда".

мерси
    Sex is like nokia -connecting people like Nike -just do it Like Pepsi -ask for more Like Samsung -everyone is invated and like me -TO GOOD TO BE TRUE!
    момиче :P

Тази програма става ли и за отслабване ?

Даа, аз я правя над 50 дни и отслабнах, сега работя за стягане. А нйкой ще напише ли нещо па темата все пак?

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Мацко премири се, ще си останеш със сочна пyтka!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Само не разбрах какъв е проблемът - това не ти харесва, или...?
    Аз лично смятам, че всяка жена е различна "там долу" и точно това е интересното.

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Мацко премири се, ще си останеш със сочна пyтka!
    Боже мили! :X :X А ти се научи да пишеш ..ако ли не - ПРЕМИРИ си с неграмотността ..

Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    Само не разбрах какъв е проблемът - това не ти харесва, или...?
    Аз лично смятам, че всяка жена е различна "там долу" и точно това е интересното.
    Не че не ми харесва, то и аз не сам много наясно как стоят нещата, но искам кoжата някак да се стегне.. дразни ме.

Предполагам, че това, за което говориш е венериния хълм, иначе казано "триъгълника" или частта над половите органи.
    Генетично е заложено в тялото ти къде то ще натрупва повече мазнини - точно затова има жени с по-големи дупета и тънки талии, както и обратното. Или хора с бузести лица и слаби тела.
    Може би просто твоето тяло е склонно да трупа мазнини в подкоремната област, и в това няма нищо лошо. Не смятам, че това по някакъв начин те прави непривлекателна или ще откаже някого да прави секс с теб.

Не съм много запозната с въпроса, но не виждам как мазнините в тази област могат да се изгорят с упражнения. Може би, ако теглото ти е все още леко наднормено, подлагане на една здравословна диета ще ти помогне, но до някаква степен.

Просто се научи да обичаш тялото си. Тогава и другите ще започнат да го обичат.

Консултирай се с фитнес-инструктор.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nickelbackk
    Ами това и правя в момента - работя за плочки но корема. Много благодаря за мненията!
    Мнение-не прави плочки!Аз не бих го направил с някоя с плочки! Или ако ще правиш да са съвсем леко забележими

Голям фен Аватара на Naik1
    Имаше едни уреди във фитнеса, жените ги използваха. Сядаш, слагаш си краката на едни степенки(така да го кажа) и разтваряш се разкрачваш (краката са свити в коленете) или събираш (обратното). Мисля, че те са за теб. Другото, което ще те посъветвам, е да бягаш. Ама не кросчета, ами спринтове. Кратки - по 30м.
    Иии не ги слушай за корема, ти си имай плочки, пък на който не му харесва да си ходи при 90% от жените, които нямат
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Можеш да стегнеш всичко друго ,но кожата май няма да можеш .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си