Здравейте
Значи хора първо да се представя на 13 години съм след 1 месец на 14 ;д висок съм 165 тежа 75 днес реших да отида да тичам на участък който знам дължината му.Дълъг е 500 м реших да отида до края и да се върна.но...тръгнах и след 200 метра издъхнах починах 30-40 сек и тръгнах преди края отново така.Починах 2 минути след като стигнах края.След това отново започнах да тичам но не издържах до края и спрях.Може ли да ми предложите някаква диета, аз няма да спра да тичам ще го правя през ден.
Нов съм във форума ако темата не е на мястото си да бъде преместена .
потърси в интернет има много диети ..
Каране на колело
не можеш изведнъж да почнеш да бягаш по 500м, парво полека се бяга, с равномерно бягане си правиш кросчета и така
Четох в този форум за 90 дневна диета неква диета на д-р Пиер Дюкан![]()
Първоначално написано от HolyShit
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ти тряят диети
Тичай си през ден,но по малко и след време ще минаваш 500-те метра на отиване и връщане без да спираш.Само трябва постоянство.Успех!
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
165cм, 75кг, предполагам че се мъчи да отслабне, а не само да добие издръжливост.
Но на 13 години може би е добър съвет просто да не преяжда и да не яде "боклуци". Тичането ще оправи останалото, както и растежът.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А пък от четенето по-добро нямаПървоначално написано от Chacho
![]()
Сега ще започнеш да растеш и поне малко ще отслабнеш. Заедно с тичането - доста добре. Тичай така, леки кросчета, не спринт. Намали колкото можеш боклуците (кроасани, дюнери, хамбургери и т.н.) и тичай колкото можеш. Е така както и първия път. Тичаш малко и като се измориш почиваш 30-40 сек. И така. Карай майка си да ти прави повече салатки и манджи, намали хляба и тестеното колкото можеш повече. Сладкото също задължително го спираш. Или поне в минимални количества, за да имаш все пак някаква енергия.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
не съм съгласен спринтовете ще развият мускули!Първоначално написано от ccdesigns
кросовете ще горят мускули .......
към автора .... тичай почти до отказ, всяка следваща почивка да ти е с 30-60сек по-дълга
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9