.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Помощ!

Помощ!

Здравейте

Значи хора първо да се представя на 13 години съм след 1 месец на 14 ;д висок съм 165 тежа 75 днес реших да отида да тичам на участък който знам дължината му.Дълъг е 500 м реших да отида до края и да се върна.но...тръгнах и след 200 метра издъхнах починах 30-40 сек и тръгнах преди края отново така.Починах 2 минути след като стигнах края.След това отново започнах да тичам но не издържах до края и спрях.Може ли да ми предложите някаква диета, аз няма да спра да тичам ще го правя през ден.

Нов съм във форума ако темата не е на мястото си да бъде преместена .

потърси в интернет има много диети ..
    Каране на колело

Град
    гр. Варна
    не можеш изведнъж да почнеш да бягаш по 500м, парво полека се бяга, с равномерно бягане си правиш кросчета и така

Четох в този форум за 90 дневна диета неква диета на д-р Пиер Дюкан

Супер фен Аватара на HolyShit
    Която не струва..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Която не струва..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Която не струва..

Тая диета за издръжливост ли трябва да е или кво че говориш за някви 500 метра после диети ?

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    С какво темпо тичаш?

Супер фен Аватара на Everytime
    Не ти тряят диети
    Тичай си през ден,но по малко и след време ще минаваш 500-те метра на отиване и връщане без да спираш.Само трябва постоянство.Успех!
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Мега фен Аватара на Chacho
    165cм, 75кг, предполагам че се мъчи да отслабне, а не само да добие издръжливост.

Но на 13 години може би е добър съвет просто да не преяжда и да не яде "боклуци". Тичането ще оправи останалото, както и растежът.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    165cм, 75кг, предполагам че се мъчи да отслабне, а не само да добие издръжливост.

Но на 13 години може би е добър съвет просто да не преяжда и да не яде "боклуци". Тичането ще оправи останалото, както и растежът.
    А пък от четенето по-добро няма

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Сега ще започнеш да растеш и поне малко ще отслабнеш. Заедно с тичането - доста добре. Тичай така, леки кросчета, не спринт. Намали колкото можеш боклуците (кроасани, дюнери, хамбургери и т.н.) и тичай колкото можеш. Е така както и първия път. Тичаш малко и като се измориш почиваш 30-40 сек. И така. Карай майка си да ти прави повече салатки и манджи, намали хляба и тестеното колкото можеш повече. Сладкото също задължително го спираш. Или поне в минимални количества, за да имаш все пак някаква енергия.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Сега ще започнеш да растеш и поне малко ще отслабнеш. Заедно с тичането - доста добре. Тичай така, леки кросчета, не спринт. Намали колкото можеш боклуците (кроасани, дюнери, хамбургери и т.н.) и тичай колкото можеш. Е така както и първия път. Тичаш малко и като се измориш почиваш 30-40 сек. И така. Карай майка си да ти прави повече салатки и манджи, намали хляба и тестеното колкото можеш повече. Сладкото също задължително го спираш. Или поне в минимални количества, за да имаш все пак някаква енергия.
    не съм съгласен спринтовете ще развият мускули!
    кросовете ще горят мускули .......

към автора .... тичай почти до отказ, всяка следваща почивка да ти е с 30-60сек по-дълга
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си