офф няма да пропусна да се оплача :Д така значи върнах се от море и отидох на диетолог . той ми направи режим който трябва да спазвам който е 16 дни и след тези 16 дни ще ми направи не толкова строга диета за поддържане на свалените килограми , а те трябва да са около 6 . и сега към питането ми . значи кога пак ще мога да ям сладки работи защото като видя шоколад и почти припадам . знчи вчера едни приятелки са си купили шоколад и желирани бонбони и мен почна да ми се вие свят и щях да припадна . никога не съм живяла толкова време без сладко . аа и не може да ям хляб и сега нямам никакво сили в краката . отида на разходка на 10-тата крачка имам чувството че ще падна просто не ме държат . какво да правя не мога да я прекратя защото съм дала 150 лева за тая диета (не аз а майка ми) смисъл по - скоро как да преодолея пристрастяването ми към сладкото и да си избия от главата постоянните мисли за храна ;((((
Олеле каква по дяволите е тая диета? Иначе кажи на приятелките ти да са по-толерантни и да не те тормозят така... Мисли за нещо друго и така... :S
Прави си така плановете за деня,че да нямаш време в което да не правиш нищо и да мислиш за храна.Мен не ми звучи много здравословно да си на диета от която ти става толкова лошо...пък и за 16 дни 6кг е доста бързо сваляне,но не аз съм тази която разбира де...
Успех с диетата :P
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Така ти става,защото си свикнала да приемаш всеки ден сладки неща,и сега организмът ти си иска,защото е свикнал.Мисли за нещо друго,чети книга или нещо от сорта,за да се залисваш и да не мислиш за сладко,а на приятелките ти им кажи, поне като излизате да не хапват сладко пред теб.
Издръж малко.. ще свикнеш.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..